начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

Да сънуваш проф.Михайлов :)

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Да сънуваш проф.Михайлов :)

Мнениеот advokat__nikolov » 09 Сеп 2008, 02:52

Онази вечер се събуждам и се обръщам да видя проф.Михайлов. Толкова реално беше.

Сънувам, че ме събужда майка ми и ми вика: Пламене, проф.Михайлов дойде вкъщи. :D

Още преди да се изправя, сънувам, че той беше изпревен над мен, а аз все още в леглото, веднага запчнах да го питам нещо за небрежност, а той ми каза: Не, не е така.....и сънят свърши ...

А още нещо ми се случи.

Отивам до супермаркет "Фантазия" за бира.Търсех из рафта "Загорка". Преди да я намеря, погледът ми се спря на една друга бира, на чийто етикет, под марката(не си я спомням) пише: "БИРА ЗА ВАС". За части от секундата ми се стори:"Бира за Върховния административен съд" :D
Усмихнах се, като след това протегнах ръка към Загорката.
advokat__nikolov

Мнениеот diaida » 09 Сеп 2008, 03:03

Това, че ВСЕ ПАК СИ ПРОТЕГНАЛ РЪКА към Загорката, а не към ВАС (не дай Боже да започнеш да си посягаш! :shock: ) все пак говори, че има и нещо нормално в сънищата човешки ... па дори и студентски :lol: :lol: :lol:
Николов, преуморяваш се!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 09 Сеп 2008, 03:10

diaida написа:Това, че ВСЕ ПАК СИ ПРОТЕГНАЛ РЪКА към Загорката, а не към ВАС (не дай Боже да започнеш да си посягаш! :shock: ) все пак говори, че има и нещо нормално в сънищата човешки ... па дори и студентски :lol: :lol: :lol:
Николов, преуморяваш се!

Аз една седмица си починах на Благоевград. Аз си почивам доста !

Мразя физически труд.Няма нищо по-хубаво от психическия труд. Стоиш си, пиеш си кафенцето и си четеш нещо си правно :D
advokat__nikolov

Мнениеот advokat__nikolov » 09 Сеп 2008, 03:14

Видя ли с какъв сайт ни зарибяват

http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=32614
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 09 Сеп 2008, 09:50

"Това е адвокатското правоотношение.Едната страна се задължава да плати определена сума,а другата да спечели делото."
/Advokat_Nikolov/

Алелуя!

А проф.Михайлов със секира ли беше или без секира ?
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 09 Сеп 2008, 10:57

ПРОФЕСОР Ако сънувате или разговаряте с професор - бъдете внимателни с вашите начинания; ако сте вие - очакват ви големи грижи.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот dgeorgiev » 09 Сеп 2008, 17:01

Николов, колегите на твоите години сънуват лепи колежки, а не проф. Михайлов. Не е на добре, не е ....... :D
dgeorgiev
Потребител

Мнениеот dinev » 09 Сеп 2008, 17:51

Мдааааааааааааа. Николов, пак си пушил нещо. Предполагам - саскал си. :lol:
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот jegosan » 09 Сеп 2008, 18:26

Адвокат Николов, уважавам стремежа Ви към знания. Прекланям се пред волята, упоритостта и духа Ви.

Но съм странно обезпокоен от факта второкурсник да сънува проф. Михайлов, странно е, има къде, къде по-приятни сънища,и не само за второкурсници. А да не говорим, че време за сънища втори курс не би трябвало да имаш, има къде - къде по приятни неща.....

Но сърце, поспри..., Има и друга литература освен правната...., има и забавления - извън правото/честно казано трудно се забавлявам, докато чета правна литература/
Млад сте, още си пропилявайте младостта...., да не кажа, че сте малък - на години, разбира се, по познания сте ВЕЛИКАН, НО ....
Докле е младост, златно слънце грей,

сърцето златни блянове лелей.

Докле е младост, леко път се ходи

и леки са световните несгоди.

Докле е младост, всичко е шега;

не хвърля сянка на сърце тъга;

дори тъгата извор е на радост —

докле е младост, ах, докле е младост!

Дайте си "лабаво" - ще прегориш преди да си почнал наистина за учиш, ... а да работиш за паритеПАРИТЕ се искат нервиии...освен ВАшите ПОзнания
Поздрави!!!
jegosan
Потребител

Мнениеот riyva_evro » 11 Сеп 2008, 14:42

Драги Николов, наистина много сънища ти предстоят. доста професори и доценти ще влизат в сънищата ти. А като ги изсънуваш ще видиш, че с много глупости с които са ти пълнили главата за нищо не стават. Рационално и разумно трябва да се подхожда. Аз пък искам да сънувам цял един съдебен състав от хубави жени съдии облечени в черни прозрачни тоги - на голо. Да, ама не. Не се получава сънят ми. :roll:
riyva_evro
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 11 Сеп 2008, 21:42

dinev написа:Мдааааааааааааа. Николов, пак си пушил нещо. Предполагам - саскал си. :lol:

Колега, аз хапчета разбрах съм вземал, Вие, че съм саскал :D :D

Към jegosan

Да Ви кажа младините си съм ги изживял отдавана.Сега съм насочил към друго.Погледнете реално !Погледнете американските младежи на нашите години какво правят и какво могат. Те не слушат Азис, а се обрзоват-постоянно. Само така. Да живее професията. Всичко съм изжвял още от много малък, защото родителите НИКОГА не са ме ограничавали в НИЩО. Още от второкласник съм си бил бохемче.По-големите батковци и каки ме харесваха много и от малък съм ходил къде ли не.Виждам колеги, които едва преоткриват света на младините си, и то на 20 г. А аз от тази момент здраво се захванах с истинските неща.Писнало ми е и от дискотеки, и от кръчми, и от питиета/е, не и от пичета, разбира се/

Като гледам "Стажантът" и виждам младежите по на 22 години какво могат и направо ме е срам, че съм на това ниво, на което съм в момента.

Стига, да зарежем Азис и поройническите напивания/мразя ги/, да погледнем напред-в бъдещето и дадем всичко от себе си както за самите нас, така и за Република България !

От понеделник съм на стаж в Административен съд-Плевен !
advokat__nikolov

Мнениеот DEKAH » 11 Сеп 2008, 22:03

advokat__nikolov написа:

само ми ела....

:lol: :lol: :lol: :lol:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 11 Сеп 2008, 22:19

DEKAH написа:
advokat__nikolov написа:

само ми ела....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Кажи ми, че имаш нещо общо с този съд, за да си срежа още от сега вените :D

Я си представи да си съдия там и влизам и ми казваш:

Охо, мамин сладък, аз съм чичко Декан, я ела при батко :D
advokat__nikolov

Мнениеот advokat__nikolov » 11 Сеп 2008, 22:59

Към jegosan

Аз като се зачета в правна литература вечер незабелязано става сутрин !

Правото, това е... хмм... удоволствие !

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот jegosan » 12 Сеп 2008, 08:23

Ох, не желая да се заяждам, но "Това което, го пише в книгите не расте по нивите!"
Иначе е похвален стремежът Ви към знания, дерзайте!
Въпросът е е да не се пренатягате, защото ще прегорите още много рано, а нерви ще Ви трябват.
Това за дискотеки- меки и кръчми-мръчми, няма значение, след време сам ще се върне с носталгия към, очевидно и към този момент, старите Ви спомени, и горко ще Ви стане.
Но,както и да е. Това е приятелски съвет.Безплатен!
Иначе, който каквото си направи, никой не може да му го направи!
Поздрави!!!
jegosan
Потребител

Мнениеот satir » 12 Сеп 2008, 09:06

Alt+Ctrl+Del
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот riyva_evro » 12 Сеп 2008, 11:59

Николов - Ресторанти, кафета, барове, дискотеки или каквото там ти дойде на ума (даже пиршества) са полезни, защото те могат да свалят напрежението, да ти помогнат да релаксираш и да си ТОПМЕН в професията си и въобще да живееш в хармония със себе си и заобикалящата те среда. НО, всичко с мярка - а не самоцелно. А сега един безплатен съвет и от мен. Ако си мъж нощем е по-приятно да спиш с жена отколкото с правна литература. По принцип говоря. По тоя път дето си сръгнал ние 99,99% от този форум сме ходили и сме се върнали няколко пъти. Така, че нищо ново. Старшина да дава акъл на старши офицери - малко не върви. Виж - да им прави салата и да им носи питиета - съгласен 100% съм. Надявам се, че ме разбра ти и другите, които ще прочетат това.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 12 Сеп 2008, 12:52

riyva_evro написа:Николов - Ресторанти, кафета, барове, дискотеки или каквото там ти дойде на ума (даже пиршества) са полезни, защото те могат да свалят напрежението, да ти помогнат да релаксираш и да си ТОПМЕН в професията си и въобще да живееш в хармония със себе си и заобикалящата те среда. НО, всичко с мярка - а не самоцелно. А сега един безплатен съвет и от мен. Ако си мъж нощем е по-приятно да спиш с жена отколкото с правна литература. По принцип говоря. По тоя път дето си сръгнал ние 99,99% от този форум сме ходили и сме се върнали няколко пъти. Така, че нищо ново. Старшина да дава акъл на старши офицери - малко не върви. Виж - да им прави салата и да им носи питиета - съгласен 100% съм. Надявам се, че ме разбра ти и другите, които ще прочетат това.

Ама аз си ходя, и то много, но казвам, че просто ми е писнало и не ми прави толкова голямо впечатления тия неща, за разлика от други, които преоткриват света.

Довечера ще разкажа за преживяванията си в Административня съд.

Боже, какви адвокати има.Срам !

Ама каква юрисконсултка видях от ОДП, направо щях дааааа :D

Изводи около 6 дела.Невероятно красива мацка ! О, Боже !
advokat__nikolov

Назад към Общи дискусии