начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Среща на членовете от Форума!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот milletti » 05 Сеп 2008, 14:14

Ех, vili...имаш голямо сърце. Много голямо. Да бъдеш поканен на гости, от някой, който може така великодушно да разтвори вратите на дома си за теб Е ЧЕСТ. Благодаря ти.
Дали не е по-добре, тия, които оцелеем да ти дойдем на гости на следващия ден по обяд? Причините ми са съвсем тривиални и ежедневни: заведението не ангажира никой с време, шум, принасяне-отнасяне, съседи и т.н. :)
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот diaida » 05 Сеп 2008, 14:29

Дайте отново да се преброим, като миналия път, за да знае и вили за колко човека да резервира !
И малко по-смело останалите, де! Велико Търново е близо, София беше далече. Минаха и отпуските ... вече нямате никакво оправдание да не присъствате на това парти. :D
Освен това всички, дето се събрахме миналия път ще потвърдят, че не са били ухапани ... и не боли нищо друго, освен глава (на следващия ден). :lol: :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 05 Сеп 2008, 14:45

От предишната среща само се затвърди мнението ми, че сте страхотни хора с чудесно чувство за хумор и всеки си е професионалист в своята област :wink: :D

Защо да не посрещна хората с които ми е хубаво да общувам в къщата си?

Просто ако не сме много хора, може да ни е хубаво, уютно и да си правим, каквото си искаме :wink: пък и няма да се собразяваме с никой.

По принцип има едно заведение на което съм се спряла, много ми допадна, пък после - който иска има дискотеки наблизо и така..............
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот Melly » 05 Сеп 2008, 14:53

Здравейте на всички!

Малко липсвах, но се включвам сега и потвърждавам присъствието си. Само трябва да съм в течение за точната дата.
Но, ще следя и аз :!: :wink:

Вили, имаш подкрепата ни, още повече заедно ще отпразнуваме и Деня на независимостта. Убедена съм, че ще бъде много весело, както беше предния път, а може и повече - та нали някои вече се познаваме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А "новите", престрашили се да се разделят с анонимността си, ЩЕ ПОСРЕЩНЕМ РАДУШНО, тъй като сме си пак същите "стари" форумци, малко чешити, но без това не е интересно :wink:

Гарантирано е, че няма да има разсърдени :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 05 Сеп 2008, 17:21

O, миличка, появи се, как си :D
advokat__nikolov

Мнениеот antri » 05 Сеп 2008, 17:26

Искам в Търновоооооооооооо :o Освен, че е един от любимите ми градове, и на кака Вили съм и обещала едно кафе:))) Въпреки, че е малко в сравнение с помощта и :wink:
antri
Потребител

Мнениеот Melly » 05 Сеп 2008, 17:47

advokat__nikolov написа:O, миличка, появи се, как си :D

Здравей млади момко,

Забелязвам някаква промяна :roll:

Похвално, много даже :lol: :lol: :lol: :lol:
Не, че не те харесвах и преди, но.... сега си ФРЪСТ (first) - ПРЪ`ВИ!!!!
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 05 Сеп 2008, 17:54

Melly написа:
advokat__nikolov написа:O, миличка, появи се, как си :D

Здравей млади момко,

Забелязвам някаква промяна :roll:

Похвално, много даже :lol: :lol: :lol: :lol:
Не, че не те харесвах и преди, но.... сега си ФРЪСТ (first) - ПРЪ`ВИ!!!!

Няма ги шушумигите :D покрилиса се.Затова съм спокоен.Иначе пак трябва да ги мачкам, :D ако ще във Ватикана да практикуват или при Арменския поп
advokat__nikolov

Мнениеот dankata » 05 Сеп 2008, 18:37

Zdraveite. Ot mnogo skoro sam vav foruma. Interesno mi e da razbera, kolko hore se sabirate na srestite. Vsichki samo v Sofia li ziveete. Ste preporachate li niakoi hotel za kolegite, koito ne sa ot Sofia i ste doidat specialno za srestata
dankata
Нов потребител

Мнениеот vili_spasova » 05 Сеп 2008, 21:56

Колеги, има заведение, което издържа ТЕСТЪТ - преди малко си тръгнахме от него с моето момче.
Кухнята е много добра, обстановката е перфектна, ненатрапчива музика, в центъра близо до дискотеки и др. нощни заведения, за после, който иска, близо до хотели -
За колегата dankata, мога да Ви перпоръчам хотели- тези които проверих-
Започвам подред -
Алегро /в центъра/ тел. 062 60 23 32 - http://www.hotelalegro.com;
хотел Етър - 062 62 18 38 /0888 88 91 17
за интерхотела няма да казвам -скъпо ми се стори
Във всички хотели, в които питах ще направят отстъпка за по - голям брой хора, но всеки си решава - няма да откажа да отида на място ако някой иска да запазим повече места - просто си кажете.
Има и много малки фамилни хотелчета на улицата със старите къщи /където е като стар град/ но там просто трябва да тръгна и да питам наред, само кажете
:wink:

Искам да уточня списъка дали съм разбрала правилно
За сега ще дойдат:
Поли,
Диа /благодаря ти много е хубаво :) /
Бебитор,
Мели,
milletti,
каранедев ? /ще дойдеш ли ?/
Незрет,
Адв. Николов /ще дойдеш ли ? Плевен не е далеч - аз бях там през отпуската /,
antri - ако успееш да дойдеш, много ще се радвам :),
dankata,
Портокал,
Да подсетя и
preslav nedev- Ще идвате ли?

Моля, ако съм пропуснала някой, просто си добавете името в списъка
А от моя страна, ще взема пак фотото и поне един мъж който ще ни снима /като миналия път/

Чакаме Секретаря на бира - скара- ще можеш ли ? /ти си знаеш какво

:lol: :lol: :wink:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот hasplu » 05 Сеп 2008, 22:18

vili_spasova написа:Чакаме Секретаря на бира - скара- ще можеш ли ? /ти си знаеш какво

:lol: :lol: :wink:

искренно се надявам отговорът да е ДА и на трите ти въпроса, дай ми още няколко дни да потквърдя :?
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот Gabi1 » 08 Сеп 2008, 21:06

Ами освен и мен да ме запишете...
От дете не съм ходила в Търново, но имам спомени, че е много хубав град.
Gabi1
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 09 Сеп 2008, 11:29

Привет на Всички! :)

Искам да повдигна малко темата и да включа Габи1 в списъка.

Моля Ви Колеги, обадете ми се на лични, за да уточня бройката - 20 септември в Търново е малко - по - специален заради предстоящите тържества - да знам горе- долу какво като брой да ангажирам в ресторантчето.
Самото местенце е страхотно - с перфектна кухня и поносими цени - а във коктейлите направо се влюбих :wink:

Специален въпрос към Енигма и Крем - карамелчето -
Да Ви включвам ли в списъка - ще бъде много весело... :lol:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот enigma » 09 Сеп 2008, 12:39

Аз за съжаление съм зает точно на тази дата - ще разглеждам само снимките след това явно:)
Meno Male! Scarpia.
enigma
Потребител

Мнениеот milletti » 09 Сеп 2008, 15:37

enigma написа:... ще разглеждам само снимките след това явно:)

Като каза снимки, че ще разглеждаш, та се сетих, че още аз не съм разгледала онези, за които те помолих. Пощата ми е празна откъм входящи jpeg-и 8)
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот iskrec » 09 Сеп 2008, 23:53

Нищо не разбрах. Среща имало ли е? И ако не, кога? Прочетох поканата от юли и отидох в края с запитване от друг колега кога е датата. Последно ще има ли събиране или ще станем като пенсионерите за морето?
Аватар
iskrec
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 10 Сеп 2008, 09:23

Само "часът и мястото на срещата" са неизвестни засега. Ако съм свободен, ще дойда, ако знам точно кога и къде.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот iskrec » 10 Сеп 2008, 10:11

Благодаря ти poli_g за информацията. В.Търново е много красив град. Не съм ходил от 1991г. Когато завършин ВНВУ "В. Левски". За мен ще бъде удоволствие да се запознаем. Но всепак не разбрах мястото и часа на срещата. Доскоро.
п.п Харесват ли "Любе"?
Аватар
iskrec
Потребител

Мнениеот diaida » 11 Сеп 2008, 12:15

Само да попитам координатора ни Вили, чула съм от познати, че има една страхотна механа с изглед към Янтра (в старата част на града). Било много хубаво (стига и да е свободно, разбира се!). Но, ако сме отново 10-ина човека, все ще има място ... :roll: :wink:
Нали е Търново и все си представям нещо по-автентично и българско. :lol: :wink:
Като напр. ракийка с шопска салатка! :lol: :lol: :lol:
В умерени количества (този път! :lol: )!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 11 Сеп 2008, 16:42

diaida написа:Само да попитам координатора ни Вили, чула съм от познати, че има една страхотна механа с изглед към Янтра (в старата част на града). Било много хубаво (стига и да е свободно, разбира се!). Но, ако сме отново 10-ина човека, все ще има място ... :roll: :wink:
Нали е Търново и все си представям нещо по-автентично и българско. :lol: :wink:
Като напр. ракийка с шопска салатка! :lol: :lol: :lol:
В умерени количества (този път! :lol: )!

Има, вярно е. Даже са повечко. Пълно е с механи, дето изпиваш мнооого ракия докато обхванеш гледката.
Надявам се да се стигне до най- добрия избор.
razli4na
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии