начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

"Прелюбодейци"-БГ версия-1 епизод

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

"Прелюбодейци"-БГ версия-1 епизод

Мнениеот ocean » 09 Сеп 2008, 19:33

Ето това ми пратиха днес:
http://vbox7.com/play:ca597c12

Първи епизод на БГ версията на "Прелюбодейци". Тц-тц-тц..... Че е режисирано, режисирано е.
Ама защо са решили точно адвокат и стажантка в кантората му да са главните герои? Ей така, риторичен въпрос задавам..... :roll:
Българският адвокат не е такъв човек!
Нито пък българската стажантка!
:)
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
Аватар
ocean
Потребител

Re: "Прелюбодейци"-БГ версия-1 епизод

Мнениеот gudio » 09 Сеп 2008, 19:56

ocean написа: Тц-тц-тц..... Че е режисирано, режисирано е.
Ама защо са решили точно адвокат и стажантка в кантората му да са главните герои? Ей така, риторичен въпрос задавам..... :roll:
Българският адвокат не е такъв човек!
Нито пък българската стажантка!
:)

:lol: Явно е режисирано - как проникнаха в апартамента и откъде "прелюбодейците" веднага намериха до леглото по една :roll: (не ми се гледа повторно) кърпа ли, хавлия ли беше, сръчно да запашат ? :lol: :lol: Ама, ако е режисирано - добре играят - типично поведения на нашенски шопар, хванат на тясно :lol: :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 09 Сеп 2008, 19:57

Изключително постно. Личи си, че е режисирано от километри. Я се замислете дали един адвокат ще се държи така в такава ситуация.

Този пич по-скоро прилича на мутра, отколкото на адвокат.

Вече и по други форуми се коментира, че не съществува адвокат с такова име и че всичко е постановка.

Гледал съм американския вариант на това предаване. Там има бой, плюене, скубане.... и всичко е режисирано. Надали ще е по-различно в България.

Хората си вдигат рейтинга и хич не им пука.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 09 Сеп 2008, 20:00

Ааааа.. сетих се още нещо. Не съм пробвал да правя секс на прозореца на стая с цяла стена-прозорец и то посред бял ден.

Хи хи... поне да бяха ги снимали вечер с инфра червена камера или нещо от този вид. Щеше да е по-правдоподобно.

Сеир да има.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот hristina_maneva » 09 Сеп 2008, 20:15

DEKAH написа:Ааааа.. сетих се още нещо. Не съм пробвал да правя секс на прозореца на стая с цяла стена-прозорец и то посред бял ден.

Хи хи... поне да бяха ги снимали вечер с инфра червена камера или нещо от този вид. Щеше да е по-правдоподобно.

Сеир да има.

Точно на прозореца :lol: :lol: :lol: Много яко просто, а между другото точно в тази поза се вижда бельото на въпросната дама :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hristina_maneva
Младши потребител

Re: "Прелюбодейци"-БГ версия-1 епизод

Мнениеот Гост. » 09 Сеп 2008, 20:33

gudio написа::lol: Ама, ако е режисирано - добре играят - типично поведения на нашенски шопар, хванат на тясно :lol: :lol:

:roll: :lol: :lol: Мда.... опита е друго нещо... :lol: :lol: :wink:

Дамата/ стажантка или не, е без значение/ си е с бельо и в конфузната ситуация.
Иначе- Стаси можеше и да е някой Аполон ххихихи, не такъв / да цитирам Балуев/ "шопар", че с тази физика и тези пози/ то режисьорО се опитАл да вкара половината от Кама- сутра пози, в един клип/- ще си докара човека нЕкое сецване... най- малко... :lol: :lol: най-малко.

Деки, идеен си, но после кой ще бърше прозорците? Ще може да се вземат дактилоскопични... :lol: :lol:..най-малко.

Благодаря Ви- посмях се. :lol: :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот satir » 11 Сеп 2008, 13:44

доста адвокати шопари познавам, а и стажантките хич не са зАпети....
то кой ли вече е зАпет :?: щом почнаха на 12 да раждат...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот brymm » 11 Сеп 2008, 13:52

Тя тая, дето роди на 12, не е стажантка... Не знам и децата и един ден какви ще станат.
Последна промяна brymm на 11 Сеп 2008, 13:53, променена общо 1 път
"Ребенком на чужбине плакал я, лишь гордое твое заслышав имя,
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
brymm
Потребител

Мнениеот laridi » 11 Сеп 2008, 13:53

Офф, пълна измишльотина, ей сега гледах 2 епизода в обедната почивка, по-добре да бях обядвала.
тази мадама русата от първия епизод се казваше май Лили и всички сме я гледали в рекламата на една банка. Неизвестни актьори и прохождащи манекенки са избрали.
А колкото до сценария им меко казано е смешен, особено на първия епизод с адвоката, ама сигурно няколко баби в дълбоката провинция съм им се вързали.
laridi
Младши потребител

Мнениеот felix » 11 Сеп 2008, 14:01

Пълна боза. В американската версия се излъчват 4 епизода месечно, но често се е случвало продуцентите да обяват, че през този месец не са успели да заснемат 4 епизода и ще има само 2, например, тъй като има много "фалшиви тревоги", не успяват да заснемат убедителни доказателства и т.н.
Тук нашите смешковци за 3 месеца заснеха 38 /да, тридесет и осем/ епизода, и то без да обявят дори телефон, на който може да се обадиш и да "заявиш желание за участие".
А този образ от предаването е толкова адвокат, колкото аз съм варел с нафта. Както и да е, Висшата английска лига си остава единственото добро предаване по Диемите.
Но, между другото, ако се разходите по форуми в Интернет и коментари за епизода във вбокс7, ще се изненадате колко народ приема тази постановка за чиста монета. Поне аз се изненадах.
felix
Младши потребител

Мнениеот milletti » 11 Сеп 2008, 14:10

Само не ми е ясно тия хора как се оправят с "никой не може да бъде заснеман без неговото съгласие...." :roll:
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот ocean » 11 Сеп 2008, 14:41

Не им се налага.
Заснетите за заснети с тяхно съгласие, даже им е платено. :)
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
Аватар
ocean
Потребител

Мнениеот satir » 11 Сеп 2008, 14:48

brymm написа:Тя тая, дето роди на 12, не е стажантка... Не знам и децата и един ден какви ще станат.
бе аз като учех, в цялата гимназия имаше две, само две "палавници" и сите сечехме на тех. сега в целата гимназия има две, само две девственици и това е щото са много "хубави"..... това са бъдещите стажантки, както и настоящите :!:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот brymm » 11 Сеп 2008, 14:54

Да, ама тия не са родили още в гимназията, докато нашата героиня изобщо не ходи на училище и при тях цЕлата махала не са девствени. ;-)
Имах предвид, че и децата и вероятно също няма да ходят много-много на училище... та да станат стажант/к/и. ;-)
"Ребенком на чужбине плакал я, лишь гордое твое заслышав имя,
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
brymm
Потребител

Мнениеот satir » 11 Сеп 2008, 15:51

ОК де, в гимназията ,в която учех, сега положението е такова!!!
а ти що се заяждаш не искаш "ти бием два шамара с карак"
:lol:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот mimi_sharkova » 11 Сеп 2008, 21:17

Колеги, спомняте ли си една реклама на Пиреус, в която една жена казва на мъжа си, че не я боли глава вече. Е, тва е актрисата, която играе въпросната дама, която беше "бременна" в първата серия. А ако проверите, никъде нямя да намерите адвокат с такова име. Пълна режисура. Не знаех, че Тупарев ще падне толкова ниско,че да прави такива режисьорски измислици.
mimi_sharkova
Потребител

Мнениеот satir » 12 Сеп 2008, 08:20

cruel_la написа:
satir написа:ОК де, в гимназията ,в която учех, сега положението е такова!!!
а ти що се заяждаш не искаш "ти бием два шамара с карак"
:lol:

:lol: И да "летя десет метра до хола ли".Първо трябва да станеш "нинджа" :lol: :lol: :lol: Култов скеч бе това. :lol: :lol: :lol:
Обаче, по-скоро аз мога да ти ги пратя, отколкото ти на мен. :lol: :lol: :lol: Но, не мога да ти причиня това, нали съм във фен-клуба. :lol:
:roll: Само ми бе любопитно как извърши проучването.В гимназията, по емпиричен път ли... :lol:

цък
винаги съм имал най-голямо доверие на собствения опит
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот satir » 12 Сеп 2008, 11:15

cruel_la написа: :roll: Цък . Е, само на самопризнания не може... :lol: :lol: :lol:
цък
е за цъкане
Аватар
satir
Активен потребител

Назад към Общи дискусии