Melly написа:Аз идвам (без придружител)
Е, може и с придружители , ако не мрънкат! Но ... и сам войнът е войн!
Хоп, Мелли № 1 в списъка!
|
|
Melly написа:Аз идвам (без придружител)
Melly написа:Разглеждам си страничките назад, и какво открих
milletti написа:....
Предлагам професионално да подходим към казуса. Краен срок за избиране на мястото - 07.08., а за потвърждаване на присъствие - 12.08. Срокът да е преклузивен
тече някакъв си срок....
.........9-ти, 10-ти, 11-ти и 12.08.08 край
Melly написа:Ще ми се да отправя апел към всички "войни",
СВАЛЕТЕ ПИКИТЕ ДАМИ И ГОСПОДА!
ЗАДГЪРБЕТЕ СПОМЕНА ОТ "ГОРЕЩИТЕ" ТОЧКИ,
ЗАБРАВЕТЕ.....
И СИ ПОЗВОЛЕТЕ,
НО И ПОСТИГНЕТЕ ПРИЯТНИ МИГОВЕ
ОТ ВЕЧЕРТА - 16.08.2008
Къде си Донна
Къде си Лютий, приятелю
Къде си Инспекторе
Елате и се забавлявайте!
vili_spasova написа:Привет, колеги!
Пожеланията по - горе за демилитаризиране на обстановката кореспондират със започналата олимиада, затова да не следваме лошия пример на Русия и поне във времето на олимпиада да забравим за личните вражди.
Да правим спорт, /или любов, който както го предпочита/ а не война
Мила Диа, ще се направя всичко възможно да се присъединя към Вас на срещата, като ще бъда в компанията на един очарователен мъж, който се занимава с програмиране и ще има честта да бъде моето момче за вечерта а и в живота - тоест с радост ще Ви запозная с моето момче.
Той е човекът, който ми помогна да продължа да живея, който повярва в мен и ми даде сила и смелост да работя и да обичам.
Много поздрави и целувки и с надежда за скоро виждане!
diaida написа:Има и други оръжия, освен шпаги и пики ?!
vili_spasova написа:.........Той е човекът, който ми помогна да продължа да живея, който повярва в мен и ми даде сила и смелост да работя и да обичам.
Много поздрави и целувки и с надежда за скоро виждане!
karanedeff написа:Животът е това, което се случва, докато правим други планове!!!
Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи.
Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко.
Имаме по-големи къщи, но по-малки семейства, повече удобства, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме телевизия твърде много и се молим твърде рядко.
Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си.
Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.
Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем.
Добавяме години към човешкия живот, но не добавяме живот към годините.
Отидохме до Луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед.
Покорихме космически ширини, но не и душевните.
Правим по - големи неща, но не и по- добри.
Пречистихме въздуха, но замърсихме душите си.
Научихме се да бързаме, но не и да чакаме.
Правим нови компютри, но общуваме все по - малко.
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, на големите мъже и дребните души, на лесните печалби и трудните връзки.
Времето на по-големите семейни доходи, повечето разводи, по -красивите къщи и разбити домове.
Времето на кратките пътувания, на еднократните памперси и еднократния морал.
На връзките за една нощ и наднорменото тегло.
На хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни и ни убиват.
Време в което има много на витрината и малко в склада.
Запомнете: Отделяйте повече време на тези, които обичате, защото те не са до вас завинаги!
Запомнете: Кажете блага дума на това малко същество, което ви гледа отдолу на горе, защото то скоро ще порастне и няма да е вече до вас!
Запомнете: Казвайте "ОБИЧАМ ТЕ!" на любимите си, но най-вече наистина го мислете, целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето.
Запомнете: Дръжте се за ръце и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас!
Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете!
ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ НА ВДИШВАНИЯТА, КОИТО ПРАВИМ, А С МОМЕНТИТЕ, КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ!!!
poli_g написа:Красиво написано- добре подбрани и точно употребени думи.... с голяма доза житейска истина, за съжаление.
diaida написа:.....СДРУЖЕНИЕТО С МНОГО ИДЕАЛНА ЦЕЛ "БИРА СКАРА" ... е поканено в пълен състав!
Странно защо липсват представители ...
krem_karamel написа:Каранедев,
Ти, както винаги, пускаш стойностни неща, мерси.
Май е писано от един учен след като съпругата му починала.
Колеги,
Пишете ме и мен за събирането.
Nekonventsialen написа:Среща на ФОРУМЦИ -те ли? Дано сте си само вие " активистите" та да не скучаете.Нали се сещате като дойде и умния милиционер как ще ви обърка текезесарската седянка
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 60 госта