- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КОЛЕГИ НЕКА ДА СИ НАПРАВИМ НОВ САЙТ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Някога лекса беше място където можеше да се дискутира ,където се срещаха приятели , споделяха казуси и т.н.
За да достигне сайта до това което е заслуга имат всички ,които пишаха ,много от тях не пишат тук или много рядко пишат.
Сега е манджа с грозде , един заключва теми ,друг спами на поразия мислейки се за велик пращайки вс. на адвокат . Тук се вадят кирливи ризи и уреждат лични взаимоотношения. Вярно е че следейки целия цирк народа влиза на поразия вбесен или полувбесен и влизайки сайта печели от рекламите ,но това поведение е отвратително и ние с нищо не сме го заслужили.
Вярно е че лекс си има собственици ,да са живи и здрави , но предвид нивото на сайта КОЛЕГИ НЕКА ДА СИ НАПРАВИМ НОВ САЙТ.
Може би имам нещо предвид, но това ще го споделя по -късно
За да достигне сайта до това което е заслуга имат всички ,които пишаха ,много от тях не пишат тук или много рядко пишат.
Сега е манджа с грозде , един заключва теми ,друг спами на поразия мислейки се за велик пращайки вс. на адвокат . Тук се вадят кирливи ризи и уреждат лични взаимоотношения. Вярно е че следейки целия цирк народа влиза на поразия вбесен или полувбесен и влизайки сайта печели от рекламите ,но това поведение е отвратително и ние с нищо не сме го заслужили.
Вярно е че лекс си има собственици ,да са живи и здрави , но предвид нивото на сайта КОЛЕГИ НЕКА ДА СИ НАПРАВИМ НОВ САЙТ.
- donna
- Старши потребител
donna написа:Вярно е че лекс си има собственици ,да са живи и здрави , но предвид нивото на сайта КОЛЕГИ НЕКА ДА СИ НАПРАВИМ НОВ САЙТ.
А не мислите ли, че и този нов сайт, ако реализирате идеята си, много бързо ще се превърне в пълно копие на lex-a?
- barri
- Потребител
Обявявам се против опитите за лустросване,преобразуване- до степен на неузнаваемост ... на теми,мнения, собено,когато те са си съвсем читави, и не противоречат на добрия тон и нрави...
Ще напиша осемстотин стиха,
ще изкритикувам поетесите,
ще ухажвам други тихо,
може и да им хареса.
Ще напиша няколко романа,
двадесет и три есета.
Форумни бацили ще прихвана
и на двете си очи пердета.
Но ще дойде ред за отмъщение,
модератори, админи и сие-та.
Трийте всичко. Стихове и мнения.
Ще останете и вие без пръстЕТА>
Ще напиша осемстотин стиха,
ще изкритикувам поетесите,
ще ухажвам други тихо,
може и да им хареса.
Ще напиша няколко романа,
двадесет и три есета.
Форумни бацили ще прихвана
и на двете си очи пердета.
Но ще дойде ред за отмъщение,
модератори, админи и сие-та.
Трийте всичко. Стихове и мнения.
Ще останете и вие без пръстЕТА>
-
palimsest - Активен потребител
http: // juris.free.bg/cgi-php/phpbbb3/index.php
Тук никой никого няма да притеснява , това от мен поли и бебитор.
Толкова ли се уплащиха някой хора ,че линка ми стана неактивен , не съм нарушила нищо Но на такова поведение такова чудо .
Да ви кажа и аз ще взема да спамя-те ще печелят от влизанията ,но ще им намалеят пишещите и питащите ,явно тоя сайт се интеерсува от печалбата само от рекламите , а бълъците нека се оправят.
Тогава нов сайт.
Тук никой никого няма да притеснява , това от мен поли и бебитор.
Толкова ли се уплащиха някой хора ,че линка ми стана неактивен , не съм нарушила нищо Но на такова поведение такова чудо .
Да ви кажа и аз ще взема да спамя-те ще печелят от влизанията ,но ще им намалеят пишещите и питащите ,явно тоя сайт се интеерсува от печалбата само от рекламите , а бълъците нека се оправят.
Тогава нов сайт.
Последна промяна donna на 17 Сеп 2008, 11:44, променена общо 1 път
- donna
- Старши потребител
Мога само да предполагам, че причината е била поредното изказване на Л.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
gudio написа:8) Мога само да предполагам, че причината е била поредното изказване на Л.
Аз мога и всички постове по старата тема да пейстна...
Изказването на колегата не бе унизително, грубо и прочие...мога да го докажа!
Възниква ми следващия въпрос- на кои критерии / субективни/ не отговори този пост/ тема/ за да бъдат заличени?
Щото тука/ разбирай форума/ са преобладаващо юристи или нещо бъркам?
- Гост.
- Старши потребител
mi_lena написа:Донна, погледнах го портала. Той, обаче, е в процес на създаване и не става ясно каква му е идеята. Няма общи условия (правила).
Видях и кои са регистрираните вече. .
ще има ,но още е рано, малко бавно става ,но като идея ще се осъществи ,това е само началото,тоест форума.
- donna
- Старши потребител
Аз съм против каквато и да е цензура. Кой каквото му е на душа, това да си пише. Какви са тези ограничение или пък да ми слагат чатала на врата да пазя благоприличие. Че да не сме в съдебна палата или не знам си в каква държавна или общинска администрация. Свобода, пълна свобода проповядвам.
- riyva_evro
- Потребител
Да, това е само началото, съвсем в зародиш.
Наистина ли ви трябват правила, или просто сте свикнали с тях?
Редно ли е да се пишат такива, преди да са се създали обществените отношения???
Идеята на новия форум е да се даде СВОБОДА и всеки да може да напише мнението си както му харесва.
Всеки от нас има собствена индивидуалност, която изразява по един или друг начин- донна, поли, аз и всички останали. Не желая да пиша мнение под режим или заплаха същото да бъде невероятно трансформирано така, че после да не го позная
Разбира се, ключов момент беше и отстраняването на Поли като модератор, защото за мен това беше добнопробна форумна интрига, развила се в нет пространството също както в реалния живот. А форумът е място за разпускане, не за събиране на напрежение
Това е и целта. Форумът е на безплатен хост и няма цел печалба. В процес на разработка, защото всички сме заети хора... Но все пак го има ТАМ!
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
аз искам като ме изнерви некой да му треснем една ***!!!! това ще може ли? или дан се рег-вам? а? а?? А???
едит:
много ми е познато явлението обаче...... много..... новият форум обикновенно тръгва с ного мерак и...........
едит:
много ми е познато явлението обаче...... много..... новият форум обикновенно тръгва с ного мерак и...........
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Аз пък да използвам темата и да запитам, какво означава "непродуктивно" мнение? Не може да се очаква дадено становище във форум да произведе чушки и домати Продуктът от едно мнение е ефектът, който автора му цели да постигне, чрез употреба на подбрани словесни изрази. Щом има ефект, значи е продуктивно.
Rara avis in terris
-
и искам повече емотикони!!!!! ето ако сега имаше човЕчЕ да ръкопляска, щеше да получиш овации
а оно... Цък... нема
а оно... Цък... нема
-
satir написа:аз искам като ме изнерви некой да му треснем една ма/икратко/на!!!! това ще може ли? или дан се рег-вам? а? а?? А???
едит:
Сатир , за мерака няма да коментирам ,нито ще споря , тоя сайт е създаден заради това което се случва тук.
Както виждаш безплатен е ,няма реклами и т.н. , много пъти сме пействали тука сайтове с реклами и др. правни форуми ,на никого не е пречело. Ако от лекса са се стреснали от едно такова сайтче техен си проблем.Лекс направиха всичко да влизат по -вече хора като за целта трабваше да има интрига скандали ...това може би според тях качва посещаемостта и така печли от рекламите .
Това с поли за момента също вдигна посещаемостта , както и пари от реклами,всичко това е използвайки поведенчески похвати ,гадно нали.
Не сме длъжни да се съобразяваме с поставените скрити подводни камъни , и това беше нашият отговор.
Много от участниците тук знаят ,че ние трите сме участници ,чиито мнения се ценят и заявям ,че като такива не сме длъжни да търпим това .
- donna
- Старши потребител
"не че нещо..."..... не се заяждам, просто историята ми е позната
надявам се да успеете и ще се регна
п.с. справка
http://www.e-bane.net http://www.bezvazelin.net
надявам се да успеете и ще се регна
п.с. справка
http://www.e-bane.net http://www.bezvazelin.net
-
Сатир, всичко е въпрос на късмет и упоритост. И аз не очаквах сайта ми за детски песнички да има такава популярност, но е факт.
и това е всяка седмица вторник, най-късно сряда.
От bg [2008-09-17 00:00:14]
Здравейте, Габка
На Вашия сайт свърши лимита за теглене,
затова Вашите посетители няма да могат да теглят файлове или картинки.
Вие можете да почакате няколко дена, докато отново се увеличи безплатният лимит, или станете платен потребител.
и това е всяка седмица вторник, най-късно сряда.
Последна промяна bebitor на 17 Сеп 2008, 13:32, променена общо 2 пъти
Rara avis in terris
-
karanedeff написа:На добър час и от мен!!!
П.П. Довършвайте го по скоро, че Л. няма търпение
Благодаря ви колеги , сайта е за тия които искат да пишат ,няма да модерираме никого , а ето сайта на бебитор за детски песнички ,който заслужава похвала
http ://gabka.mylivepage.com/
http: //juris.free.bg/cgi-php/phpbb3/viewtopic.php?f=4&.t=6
Да се надам ,че няма да деактивирате линка.
Последна промяна donna на 17 Сеп 2008, 13:52, променена общо 1 път
- donna
- Старши потребител
Хахахахахахах!!!
Невероятно!
Всички други линкове стоят непокътнати, но не и към новия форум
Аз пък там ще пусна линкове към Лекс!
Защото не сме дребни души!
Невероятно!
Rara avis in terris
-
bebitor написа:Хахахахахахах!!!
Невероятно!
Има го под сайта ти габка ,още не са се усетили
- donna
- Старши потребител
mi_lena написа:Питането ми, обаче, беше много по-просто и ръководено от принципа "Не влизай в чужд манастир със свой устав!".
Това ми хареса
Мисля, че като начало успях да обобщя идеята, а нататък сама ще се развие.
Rara avis in terris
-
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|