начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

КОЛЕГИ НЕКА ДА СИ НАПРАВИМ НОВ САЙТ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот d_d » 17 Сеп 2008, 21:08

Освен че е линка не е активен, ами и е леееко барнат, така че ако се копи пейстне не тръгва. Ето го отново http://juris.free.bg/cgi-php/phpbb3/vie ... p?f=4&.t=6
d_d
Потребител

Мнениеот satir » 18 Сеп 2008, 09:00

аз съм си го запаметил и при мене тръгна.
защо при пизписване в браузъра на: juris.free.bg
обаче дава грешка:?: :нинам:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 18 Сеп 2008, 09:54

При мен не дава грешка, но като се появи начална страница, ще се оправи
П.П. И последният линк е барнат :lol: :lol: :lol:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот defy » 18 Сеп 2008, 16:33

Ами не го правят именно заради някои от тези, които сега са създали новия сайт.
Много добре си спомням, как преди години един от тези настоящи новосъздатели /не помня точно по коя тема, както и времето-доста мина.............а и темата може да е изтрита/ ми каза, че не съм му / й бил на нивото. Може само да се гадае как този човек стигна тогава до този извод, след като темата беше абсолютно махленска и нямаше почти нищо общо с правната наука или законодателство. Аз пък какво отговорих: "Именно нивото на този човек е ниско, защото да се изкажеш неподготвен, без аргументи, без факти и т.н. е поемане на риск да сбъркаш. Поемането на такива рискове от своя страна е проява на пълен непрофесионализъм. Все едно да отидеш в съдебна зала и да ръсиш твърдения без никакви доказателства или дори факти, които са относими към тях."

"НЕ СИ МИ НА НИВОТО"................................ха, ха простотия, комплексарщина и бурен смях. И то изказване от съфорумник, който според мен е много добър юрист, но обратно пропорционално на това е пък като човек. Не съдя само по разменените с мен реплики, а наблюдавайки цялото му поведение.
Тези колеги, които освен прекрасни юристи, бяха и страхотни хора. Всъщност както вече се спомена, то отдавна не влизат тук.
defy
Младши потребител

Мнениеот gudio » 18 Сеп 2008, 20:28

:lol: Sorry, Mr.L, ама не работят линковете - водят към... :wink: прокси...
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот TheOldMan » 18 Сеп 2008, 21:22

gudio написа::lol: Sorry, Mr.L, ама не работят линковете - водят към... :wink: прокси...

Дааа, човека (Mr. L. ) съвсем се е оплескал в конспирацията. To бива, бива, ама и линковете да ги скрива зад прокси... След някой и друг ден ще почне и да криптира постовете си във форума (дай боже) :)
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот satir » 19 Сеп 2008, 08:20

bebitor написа:При мен не дава грешка, но като се появи начална страница, ще се оправи
П.П. И последният линк е барнат :lol: :lol: :lol:

от енкодинга беше..... как не се сетих веднага :?:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот defy » 19 Сеп 2008, 08:37

zloben_new написа:
defy написа: .....Може само да се гадае как този човек стигна тогава до този извод, след като темата беше абсолютно махленска и нямаше почти нищо общо с правната наука или законодателство..............................................Тези колеги, които освен прекрасни юристи, бяха и страхотни хора. Всъщност както вече се спомена, то отдавна не влизат тук.

А на Вас прави ли Ви удоволствие да се занимавате с " махаленски теми " ?
Като например за запушената канализация на мистър Х !...

Няма да има тук нито прекрасни юристи , нито страхотни хора ... защото .... " покри " форума !...

А Вие като сте толкова състрадателен/ на ето Ви няколко теми от ИМОТНИ - вземете им отговорете .. .... ...

Държавата по погрешка продаде и мой дял в съсобственост... peter13

Как да взема лични данни и копие от чужд нотариален акт. B5202S

купуване на имот velinko777

Въпрос за прилежащ двор - зелена площ garoto

Неустойки за забавено строителство Awesome

Спиране на строеж при заведено дело? zilot

Разлика в квадратурата n92420

ПРоцедура при закупуване на апартамент Keats

*** ..-.

Как стигна до извода, че съм състрадателен. Не съм писал неща, от които да може да се направи заключение, че съм такъв или се правя на такъв.
Иначе съм отговарял на поставени въпроси, когато разбира се имам време. Хм, ако трябва да съм точен, то последният ми отговор бе вчера /18.09.08 г./.
defy
Младши потребител

Мнениеот TheOldMan » 19 Сеп 2008, 10:11

zloben_new написа:
TheOldMan написа: ............)

А тебе ,TheOldMan, никой не те пита !
Твоето мнение , персонално , както и мнението на такива като тебе дървени философи -всезнайковци изобщо не ме интересува !!
Ако искам ще крлиптирам, ако искам и пароли ще слагам, ако искам и на китайски ще пиша - това не е работа на мало .............. като тебе !
А и най-добре не си пъхай гагата навсякъде, а най-малко там, където спорят юристи !
Демонстрация на нахалство, на ..................на ...............на ................. е !

Беседваме си с gudio за мрежи, проксита, интернет, а Вие така ми се нахвърляте.... Не е културно. Аз от Вас научих, че тук, в тоя форум, се говори на "Вие", а то к'ва стана...
Щом не Ви харесва мнението ми - не го четете, толкова е лесно.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Re: КОЛЕГИ НЕКА ДА СИ НАПРАВИМ НОВ САЙТ

Мнениеот kuzmanin » 07 Окт 2008, 09:40

В момента регистрацията въс форума е свободна. Не може да се очаква нещо повече :(

Може би трявва да се въведе поканата, като средство за регистрация
kuzmanin
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии