начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Хиляди

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Хиляди

Мнениеот advokat__nikolov » 26 Сеп 2008, 13:43

Отново искам да използавам трибуната на Българския правен портал, за да изкажа най-искрените си благодарности към Административен съд-Плевен, за това, че имах прекрасната възможност да се запозная с неговата юридическа дейност.

Най-вече благодаря на гос подин Димитър Първанов /председател/ за проявената отзивчивост и затова, че ми предостави прекрасни условия за работа.

На следващо място искам да поздравя и да благодаря на съдия Юлия Данева /заместник-председател/ за указаното съдействие относно практиката на съда. Тя е изключителна жена. Много голям професионаслист.Винаги усмихната и свежа.

Благодаря и на останалите административни съдии за добрия тон и прекрасното отношение спрямо мен:
съдия Цветелина Кънева
съдия Полина Богданова-Кучева
съдия Калина Пецова
съдия Елка Братоева
съдия Катя Арабаджиева
съдия Снежина Иванова

И не на последно място искам да благодаря на прекрасните дами от отедел "Протокол" и отдел "Деловодство", които ме приеха с усмивки и жезнерадост. Въобще работата ми с тях беше една красива приказка.

Административен съд-Плевен е изключителен съд. Както и в Община Плевен, така и в Административен съд-Плевен ми направи впечатление, че всички служители на Съда спазват изключително стриктно правилата ! Всеки един служител се отнася с необходимото и задълбочено внимание към съответната процедура.

Най-вече, което ми направи впечатление, е провеждането на самите заседения. Административнопроцесуалния кодекс се спазваше изключително строго, както трябва да се спазва.АПК беше дясната ръка на всеки съдия !Същото се отнася и по отношение на допустимостта и редовността на жалбите.

И накрая искам да споделя прекрасния интериор на съда. Както в общината, така и в Административния съд-всичко беше чисто ново, всичко блестеше, невероятни условия за работа.

Пожелавам много успехи и здраве на всички служители на Административен съд-Плевен.
advokat__nikolov

Re: Хиляди благодарности на Административен съд-Плевен

Мнениеот palimsest » 26 Сеп 2008, 13:54

хАдвукат Николов искрено и сервилно ...
Изображение
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот d_d » 26 Сеп 2008, 14:41

Както се казва- " Ако не беше трагично , щеше да е много комично" !!!

btw - съседната тема в момента е озаглавена "Малко смях" - сигурно се е объркало човечето и вместо да пише там е открил нова тема.
d_d
Потребител

Мнениеот Гост. » 26 Сеп 2008, 15:30

d_d написа:Както се казва- " Ако не беше трагично , щеше да е много комично" !!!
btw - съседната тема в момента е озаглавена "Малко смях" - сигурно се е объркало човечето и вместо да пише там е открил нова тема.

Мда... а твърдят, че самият Николов е скромен, тих и възпитан младеж... :)/ приемам безусловно за истина посочените твърдения/. За Версаче и прочие- тишина :wink:
Няма лошо да изразиш благодарности към състава на съда, все пак проявили са толерантно отношение към колегата.
Да се надяваме, че и Николов ще успее да намери точната граница, въпреки че все му убягва...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот donchev » 26 Сеп 2008, 15:30

Адвокат Николов ти нормален ли си?
donchev
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 26 Сеп 2008, 16:48

:D :? :?: :shock:
Адвокат Николов и скромност , възпитание........... :mrgreen: О, Боже!Блажении са вярващите.....и тяхно е царството небесно :lol: :lol: :lol: :lol: .
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот gudio » 26 Сеп 2008, 19:06

:roll: За какво всъщност става дума ? "Адв. Николов" отишъл в Плевенски Адм. съд и "нещо постажувал" там ? В конкретния случай мога само да го поздравя :D А отношението на хората от съда, с които е контактувал също е похвално... :roll: Спомням си навремето как ми се израдваха в "осма стая" в тогавашния софийски нотариат - нито един стажант (явяващ се и командирован като "втори нотариус") не беше стъпвал при тях... Аз исках да видя книгите за вписвания и т.н. :oops: Черпиха ме с торта, кафе и какво ли не още, пожелаха ми бурни профес. успехи, показаха ми всичко как се прави... Какво лошо има ? :roll:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Изтрих мнение на Palimsest

Мнениеот gudio » 26 Сеп 2008, 19:27

:oops: Новите функции на новия форум са абсолютно неясни или поне засега неусвоени от мен - "пишман-народен модератор"... Palimsest, адвокат Николов е "талисман на форума" - разбирам твоето раздразнение от неговите прояви, но кажи ми искрено - какво в конкретния случай те дразни ? :roll: Иначе - извинявай, не можах нищо друго да направя с новите функции, освен да изтрия безвъзвратно мнението ти :( :(
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 26 Сеп 2008, 19:35

Модератор Балуев,
хАдвукат Николов е уникален продукт на социална и биологична еволюция...без него форума на lex няма да е същия...Вашето решение да изтриете мнението ми ще оставя без коментар ...за сега, докато възстановите ЛС ...
Последна промяна palimsest на 26 Сеп 2008, 22:55, променена общо 1 път
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот gudio » 26 Сеп 2008, 19:38

:lol: Напоследък по-рядко, ама днес се случи - употребих по-раншко хубав алкохолец - URBI ET ORBI - вие не разбирате ли, че "адвокат Николов", колкото и да не ви се иска, ще завърши право и ще вземе диплома ?! Бисерите, които ръси из форума, освен забавление и тема за заядлив отговор, са индиция да две неща:
1) Какви хора и с каква подготовка ще завършат след 2-3 год право;
2) Конкретно "адв. Николов" възнамерява да се подвизава на "частния фронт", т.е. да адвокатства
:arrow: ergo :roll: :arrow: какво лошо има всъщност ? :roll: "Луд ентусиаст", може би гей, а може би не... :shock: Вас какво ви бърка :?: Това е животът...
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 26 Сеп 2008, 19:49

Балуев написа:Напоследък по-рядко, ама днес се случи - употребих по-раншко хубав алкохолец - URBI ET ORBI - вие не разбирате ли, че "адвокат Николов", колкото и да не ви се иска, ще завърши право и ще вземе диплома ?! Бисерите, които ръси из форума, освен забавление и тема за заядлив отговор, са индиция да две неща:
1) Какви хора и с каква подготовка ще завършат след 2-3 год право;
2) Конкретно "адв. Николов" възнамерява да се подвизава на "частния фронт", т.е. да адвокатства
:arrow: ergo :roll: :arrow: какво лошо има всъщност ? :roll: "Луд ентусиаст", може би гей, а може би не... :shock: Вас какво ви бърка :?: Това е животът...

мен не ме бърка...аз съм за шоуто ... правя си гъргара с него
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот kolman » 26 Сеп 2008, 20:06

И преди и сега и в бъдеще, винаги ще има юристи, които ще пробиват с лизане на нещо на висшестоящите. Прогресията в поведението на т.нар.Адвокат Николов смайва с очакваните /поне от мен де/ рекорди и дълбочината до която може да стигне /облизвайки/.
Надеждата ми е такива като него да си останат малцинство.
Невероятните умозаключения на т.нар. Адвокат Николов може би са каймака на едно снобско възпитание, изначално насаждано му от и като на обикновен комплексар. Само че, снобизма на балканска територия винаги се изражда в простотия.
kolman
Потребител

Мнениеот gudio » 26 Сеп 2008, 20:22

"Ближи си сладоледа", Kolman :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот detxen » 26 Сеп 2008, 22:22

поздравления за "адвокат" Николов!!! "Колегата" умее да привлича вниманието. :idea: Живота е арена и клоуните също имат своето място. :wink:
detxen
Младши потребител

Мнениеот kolman » 26 Сеп 2008, 22:27

Да приема това като пожелание за апетит, не мога gudio! Присяда ми.
И нагарча :wink:
kolman
Потребител

Мнениеот palimsest » 26 Сеп 2008, 22:34

аз съм поклонник на словното творчество на хАдвуката...някакво умиление в мен напира като прочета следното
хАдвукат Николов написа:Оооооо навлизате в моите води-Наказателно право.
Всичко е свързано с мозъка.От мозъка зависи всичко.Трябва да можете да си говорите не с хората,а с техните мозъци :)

Тук черното може да се окаже бяло,щом не е минало през призмата на мозъка.Минало ли е значи е черно,не е ли минало значи е бяло.Можеш да си ги въртиш както пожелаеш-стига да докажеш дали е минало,или не е.И именно затова рефлекторните прояви са ненакузуеми,защото те въобще не преминават през мозъка,т.е.не са осъзнати от него,а са естесвена реакция на органзизма.Някой може да застреля цяла детска градина ако иска и ако това деяние не му се е отразило в мозъка или неговите последици и пр.-няма да се води,че е извършил престъпление.И си избийте от главата идеята,че НП е възмездие.Това са глупости на търкалета.Това не са на Крум законите.Въобще много хора не са наясно и с целите на наказанието.Ами ето ще Ви дам пример.Много хора не бяха съгласни с присъдата на Максим,вкл.и аз,но
съдията,постановил присъдата е много прав.Максим е осъзнал грешката
си,осъзнал е точно какво е направил и се е поправил.Тука затвора е вече излишен.Няма нужда от репресия от страна на държавата.Тя е безпредметна в случая.
Това не Ви е Гражданско право.За това няма форми на вина тук,защото не е нужно да има.

е те това са думи на един бъдещ Бог на правото...
Последна промяна palimsest на 29 Сеп 2008, 22:14, променена общо 1 път
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот vassilev » 26 Сеп 2008, 23:55

Тъжно...
Тъжно...
Срамота за адвокатската професия...
Адвокат е обществено призвание, а не тъждество на дупелизец...

От сега казвам "Хиляда благодарности на ВАС, че не позволи на посредствеността и гнусотията да разложи крехката вяра"
-----------------------------------------------------------
А за адв.Николов-бих искал да те срещна в съдебната зала-ти си от любимите ми персонажи-и смешни и тъжни...
vassilev
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 27 Сеп 2008, 00:01

vassilev написа:Тъжно...
Тъжно...
Срамота за адвокатската професия...
Адвокат е обществено призвание, а не тъждество на дупелизец...

От сега казвам "Хиляда благодарности на ВАС, че не позволи на посредствеността и гнусотията да разложи крехката вяра"

Николов не е адвокат, той е буфосинхронист...
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот vassilev » 27 Сеп 2008, 14:04

Е, то е ясно... :wink:

gudio , моля изтрий тая тема най-накрая...
vassilev
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 27 Сеп 2008, 14:09

gudio , моля изтрий тая тема най-накрая..

Това действие- защо?
Не виждам проблем потребител на форума да изрази благодарности към някого!

п.п. как звучи само... "потребител" :?
Гост.
Старши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии