начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Петък вечер е ...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот riyva_evro » 18 Юли 2008, 15:50

Третото не го написа. Аз не знаех обаче, че тук имало цензура.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот satir » 18 Юли 2008, 15:54

riyva_evro написа:Третото не го написа. Аз не знаех обаче, че тук имало цензура.
тука :shock: , цензура :shock: как не
тва да не ти е http://e-bane.net :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот riyva_evro » 18 Юли 2008, 15:58

Ама вярно е твърдението, че третото допълва първите две, иначе нещо е като непълнота в доказателствата. Гледаш го правния документ а то нещо му липсва. Та и това е така. Това дето ми го написа сигурно е съкратеното на някаква ЕЛЕКТРОННА БАНЯ??? :mrgreen:
riyva_evro
Потребител

Мнениеот satir » 18 Юли 2008, 16:07

riyva_evro написа:Ама вярно е твърдението, че третото допълва първите две, иначе нещо е като непълнота в доказателствата. Гледаш го правния документ а то нещо му липсва. Та и това е така. Това дето ми го написа сигурно е съкратеното на някаква ЕЛЕКТРОННА БАНЯ??? :mrgreen:
това беше ного яка е-баня преди гадната
руса цензура да разпростре потните си кунки и да оплеска убавото баняне :evil:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот riyva_evro » 18 Юли 2008, 16:11

В тази баня аз също обичам да се къпя.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот satir » 18 Юли 2008, 16:12

riyva_evro написа:В тази баня аз също обичам да се къпя.
аз в тая вече не... па и като не ме мързи да се чешам за кво ми е баня 8) еле па тая баш
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот Melly » 29 Авг 2008, 19:01

И пак е ПЕТЪК вечер....
Обявявам:
3, 2, 1... START
........................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Ralinko » 29 Авг 2008, 20:37

Добър вечер на всички! Стартът е даден, така че какво ще кажете да си спретнем един филмов маратон? Като гледам времето на вън хич не ми се мърда и мисля да остана и да помързелувам заслужено вкъщи. Чакам предложениия за интересни филми, заслужаващи да им посветиш една хубава петъчна вечер. :wink:
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот law_master » 29 Авг 2008, 20:52

Пробваи The X files I want to belive - мисля че е добър пък и няма да ти се приспи от него :wink:
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот Ralinko » 29 Авг 2008, 21:02

В момента свалям The dark knight, но ако ми дойде в повече геройството на Батман, нищо чудно да мина на извънземни. Мерси! Хубава вечер!
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот pokerman » 29 Авг 2008, 21:13

Гледай си Батман. Филмът е перфектен. Това е най- добрият филм който съм гледал през последната година. Не се лъжи с Досиетата х. Много слаб филм. Направо ми се приспа. Никаква интрига. Нищо. Аз първо гледах Батман и после Досиетата. Голяма грешка. Ако си решил да ги гледаш в един ден, гледай последен Батман, иначе досиетата ще ти се стори пълна тъпня :)
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот pokerman » 29 Авг 2008, 23:19

Селяните на Айдуду имаха едри черни коне с буйни гриви и когато препускаха по равнината, вятърът пилееше конските гриви, а копитата им копаеха кладенчета. Дядо Минчо Крайния нямаше кон. На младини той свързваше криво-ляво двата края. Като дренки житено зърно насилваше в хамбара си. Но неволята го налегна и сега по запустелия двор пъплеха орляк чужди кокошки. А вечерно време махленските кози прескачаха полусрутения плет и гризяха крехките клончета на вишните в опустялата градина. Между шубраките омърлушено, с наведена глава сновеше Сивчо, сивото старо магаре, едничкото живо същество, което имаше дядо Минчо на тоя свят.

Най-подирната надежда на стареца беше неговият двайсетгодишен син. Той преди две години целуна набръчканата Дядова Минчова ръка и пое отвъд Родопите, а миналото лято през една Юлска вечер се върна от града куцият Лазар и спря каручката си пред дядовата Минчова вратня. Повика глухо:

— Тук ли си, Дядо Минчо?

— Тука съм, ами къде — обади се старецът.

— Ела да ти кажа за Бояна.

Трепна сърцето на стареца, сви се, обхванато от тъмно предчувствие.

— Да не ти е жално, хей, дядо, нося ти грозна новина: твоя Боян веч го няма. Загинал в боевете. Вестникът пише. Показал голямо юначество.

Старият се облегна на окъртената стена и се залюля. Сякаш се залюля и неговата стара смълчана къщурка. Той дълго стоя изтръпнал. Ушите му пищяха. Не знаеше какво да каже на куция. Гледаше го със загубени очи и едва реши да го попита:

— Загинал, казваш, ай, Лазаре, свършено е значи.

— Свършено — рече Лазар и наведе глава.

— Ами няма ли да го видя Бояна, моя?

Лазар нищо не отвърна. Не знаеше с какви думи да утеши раненото бащино сърце.

Старецът заплака и със свита ръка взе да трие очите си.

Куцият слезе надолу по улицата.

Върна се дядо Минчо по тревясалия двор, мина край плетения житен кош, дето от три години не е сипвано шъпа жито, бутна харманската вратня и се изправи сред хармана. Загубената му душа се давеше в мъка. Пред замрежените му очи тръгнаха дърветата. Търкулна се счупено колело, което от години стоеше опряно на плета, потънало в блян за дълбокия път между нивите, пътя, над който се люшкат класове и еньовчета. Кривна дядо Минчо и понечи да седне под натегналата кръстата круша. Крушите, зачервени от слънцето, тежаха като обици надоле и при най-кроткия полъх на вятъра тупаха на земята.

Дядо Минчо стоя до среднощ, навел бялата си глава, хванал я с две ръце. Мислеше какво му остава на тая грешна земя. Кой ще отчупи къшей хляб да му даде? Каква стана тя? Къде ще се дене? Не знаеше сиромахът. Когато месецът се вдигна много нависоко и повя хладен вятър, старецът утихна и по едно време усети до ухото си топъл дъх. Извърна глава и срещна две големи очи, които го гледаха любовно и натъжено. Беше Сивчо, спрял до гърба му с увиснали уши. Сивчо сякаш искаше да му каже: „Не бой се, докато ми е здрав гърбът!“

Дядо Минчо го прегърна през шията и двамата стари приятели се разбраха.

На другия ден по големия път към града се заклати тих, приведен дядо Минчо Крайния. Очите му бяха червени и дълбоки. Калпакът му тежеше много. С дясната си ръка стискаше юларчето на Сивча, който носеше на гръб два коша узрели круши.

— Какво караш, дядо? — настигнаха го две селянки, от които едната беше задяната с шарена люлка.

— Круши за продан.

И двете надникнаха в кошовете.

— Я, гледай мари сестро, то сякаш не е круши, ами злато.

Като продаде крушите, старецът си накупи туй-онуй и се постегна да посрещне зимата…

Туй лято крушата не роди.

Въртя се дядо Минчо, мисли, крои: как да я нареди? Как да припечели нещо за през зимата? Не ще много… Само хляб да има. Дръвца ще събере от къра с магарето. Дрехите му май са скъсани, ама ще ги позакърпи, дано изтраят още. Нищо не можа да измисли. А студеният вятър почна да рони жълтата шума на крушата. Засвириха голите клони. В един съботен ден рано сутринта дядо Минчо замина със Сивчо за града. Почудиха се селяните:

— Какво ли ще прави глухото старче на пазар? Няма какво да продаде, а и счупена пара няма, да купи нещо. Загубил си е ума дядо Минчо.

Късно вечерта дядо Минчо се върна в Айдуду. Дойде си сам. Нямаше Сивча. Той го беше продал и парите стояха в пазвата му — вързани в пешкирчето.

Влезе в къщи, завъртя се, изправи се, стоя дълго време умислен пред студеното огнище й пак излезе.

Навън духаше вятър — хладен, есенен.

Старецът мина в тъмното към хармана и отиде под стряхата, където снощи беше вързан Сивчо. Без да ще, той протегна ръце и взе да пипа яслите — има ли сено за цяла нощ. Изведнъж се сепна, усети страшна пустота в душата си и наоколо. Стана му ясно, че е сторил голям грях, като е продал най-милото, което имаше на света подир Бояна.

Погледна дядо Минчо безплодната тъмна круша, която трепереше, извади от пазвата пешкира с парите, развърза възела и взе да рови с пръсти книгите.

„Книги — помисли си той, — защо ми са тези книги, когато няма вече с кого да си хортувам вечерно време? Защо ми са тези пусти книги?“

Прихна силният вятър, грабна от ръцете му книжните пари и ги разнесе над заспалото село.
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Re: Петък вечер е ...

Мнениеот satir » 26 Сеп 2008, 16:46

лесно ви е на вас..... а мене ме чака веекенд.....
п.с. не е верно колко работа имах неска :evil: на какво прилича това..... у петък :evil: :evil: :evil:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот diaida » 27 Сеп 2008, 00:29

Браво на Гъдю ! :lol: :lol:
Завидни знания по сръбски език!
Бреййй ... какви скрити полиглоти сме си имали! :D :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот gudio » 28 Сеп 2008, 22:07

:oops: Въх, аз пък се засрамих, даже изтрих песента :lol:
Значи, дотук съм си съставил следната картина:
1. Поли е знойна брюнетка от сръбски (по майчина линия :roll: ) произход (л`еле :!: );
2. Живее в (и стопанисва :roll: :?: ) Golf-resort
3. И това не е случайно, защото има отношения по сватовство с :?: :roll: роднина на Тодор Живков (това в една по-стара тема)... :wink:
Ово je стандарт :!:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот satir » 29 Сеп 2008, 09:01

cruel_la написа:Satir, защо никога нищо положително не казваш в неделя вечер?
защото не мога да си крива душата, затова!
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот satir » 24 Окт 2008, 15:19

петък е ден-травестит :!: хем хубав ден -краят на седмицата, хем отвратителен -кой квото не е свършил цела седмица, днеска тича :evil:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот hasplu » 07 Ное 2008, 22:29

хей - петък вечер е :)))) айде на купона :) аз духвам да градя в Строежа, кой иска да се джойнтва :D

Гра....Гра....Градил Илияяяяя килииияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя :D :D :D
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот diaida » 08 Ное 2008, 00:01

:P :P :D
http://bgflash.com/flash/942

Мразите работата си? Мислите си, че работите най-гадната работа на света? Помислете пак! Една история от блога на Петя Грейди.
Когато сте прекарали един отвратителен ден и си мислите, че вашата работа е най-гадната на света, опитайте това:
След работа, на път за дома се отбийте в някоя аптека и си купете ректален термометър на Johnson & Johnson (т.е. пъха се в ануса). Много е важно да вземете точно от тази марка.
Като се приберете вкъщи заключете вратите, спуснете завесите и изключете телефона, така че никой да не ви безпокои. Облечете си леки и удобни дрехи и седнете в любимия си фотьойл. Отворете кутията и извадете термометъра. Внимателно го поставете на масата, така че да не се счупи.

Тук започва веселата част.

Извадете листовката от кутията и я прочетете внимателно. Ще забележите един текст, написан с малки букви: “Всеки ректален термометър, произведен от Johnson & Johnson е лично тестван и след това стерилизиран.”
Сега затворете очи и повторете на висок глас пет пъти: “Щастлив съм, че не работя в отдела по контрол на качеството на термометрите в Johnson & Johnson!”

Е, сега със сигурност ще отидем на работа по-спокойни в понеделник ... за сега хубав уикенд!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 08 Ное 2008, 00:09

10 правила за имитация на бурна дейност

1. Никога не ходете без документи в ръцете.
Хората с документи в ръцете изглеждат усилено работещи - сякаш са се запътили за важна работна среща. Хората с празни ръце изглеждат сякаш отиват да си пият кафето, а хората с вестник в ръцете изглеждат сякаш отиват до тоалетната. Освен това, задължително носете със себе си някакви документации и хартии за вкъщи, за да оставите впечатление, че работите повече.

2. Използвайте компютъра за да изглеждате зает.
Когато ползвате компютъра, ще изглежда сякаш “работите” за случайния наблюдател. Можете да изпращате или получавате лична електронна поща и да вършите всякакви други неща които не са свързани с работата ви. Ако ви хване шефът - а той задължително ще го направи - можете да му кажете, че изучавате нови програми, за да спести фирмата от обучение ви.

3. Бардак на бюрото.

Висшето ръководство остава бюрата си празни. За тях това изглежда разбираемо, но ако вашето бюро е празно, значи не работите достатъчно. Затова се обкръжете с всякакви документи на работното си място. За наблюдателя миналогодишната работа изглежда като сегашната, значение има само обема. Засипете с всякакви документи бюрото си. Ако дойде някой при вас за някакъв документ, започнете да ровите в купчините…

4. Телефонен секретар.
Никога не отговаряйте на телефонните обаждания, ако имате телефонен секретар. Хората ви звънят не за да ви дадат нещо, а за да ИМ свършите някаква РАБОТА. Така не може да се живее. Пропускайте обажданията с телефонния си секретар. Ако някой ви остави съобщение и то е заплаха за работа, отговорете в обедната почивка, когато знаете, че човекът не е там - така ще създадете впечатление за отговорност и съвестност.

5. Придайте си нервен и раздразнен вид.
Необходимо е да се стараете да изглеждате нервен и раздразнен, за да създадете впечатление в шефовете, че сте непрекъснато зает и всеки опит да ви заговорят, прекъсва работния ви процес.

6. Тръгвайте си от работа късно.
Винаги си тръгвайте от работа късно, особено ако шефът е още там. Можете да четете списания и книги, за които никога не ви е стигало времето, но само ако не ви видят. Ако се налага, подгответе си неща за четене в електронен вариант и си ги пратете от къщи до служебната поща. Изпращайте важни съобщения в неработно време(21:19, 07:12 и т.н.) и по време на национални празници.

7. Творческо въздишане.
Шумно въздишайте, когато има хора около вас, за да създадете впечатление, че се намирате под огромно напрежение.

8. Отбранителна стратегия.
Не е достатъчно само да качите на бюрото си документи и папки. Сложете на пода около вас големи книги (най-добре е да са дебели компютърни ръководства), за да се барикадирате успешно срещу натрапници.

9. Организиране на речника.
Прегледайте няколко компютърни списания и заучете някои изрази от компютърния жаргон и имена на нови продукти. Свободно използвайте тези изрази при разговори с началството. Не е задължително да ви разбират, но ще звучи впечатляващо.

10. НЕ ПРАЩАЙТЕ ТОВА НА ШЕФА СИ ПО ГРЕШКА!!!!
Аватар
diaida
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии