начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Хиляди

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Хиляди благодарности на Административен съд-Плевен

Мнениеот vassilev » 27 Сеп 2008, 14:18

Няма.
Но е забравил да благодари на майка си, на баща си, на брат си, на свещеника, на ляля му, на първия му братовчед...

-----------------------------------------------------------------
vassilev
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 27 Сеп 2008, 14:37

:lol: :lol: Тц!Не е забравил , ама те явно не са юристи-богове или поне съдии или адвокати от АК Плевен. :mrgreen: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот riyva_evro » 29 Сеп 2008, 14:29

Странно защо така наречения "адв.Николов" е нарекъл темата Хиляди и прочие. Просто е можел да напише благодарности. Не стотици - а ХИЛЯДИ. Може би тук се чувствуват инфлационни процеси. В общуването. Без майтап бе хора - този "адв.Николов" наистина е велик натегач.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 29 Сеп 2008, 17:05

Браво ! Уникално !

Василев, или който и да си, ти какво си мислиш, че ако се срещнем в съдебната зала, имаш някакъв шанс ? Ама виж, ако четеш защитата си, просто си излез от залата.

Вие, колега, какво си мислите, че като имате 567 год. стаж, сте недостижим ? И с какво по-точно ще ме победите? Ако сте фея или маг, може би да. Чакам с нетърпение да се сблъскам с такива като вас, отворковци.

Браво, аз съм натегач.

Не, просто не съм простак, като повечето, които плюят и по съдиите, и по Лорд Върховните съдии. Не ви ли е срам постоянно да заговорничите по техен адрес. Онзи били такъв, другия такъв. Гледайте си вашата работа, не се бъркайте в правораздването. Нямате нито ранга, нито постиженията на Лорд Върховния съдия, за да поучавате и да пускате компромати по адрес на Лордовете.

Ей това е проблема на повечето-простащината, идиотизма. Абе в САЩ и в Обединеното кралство хората почитат Върховните си правораздаваятели. В България търсят интригата. Онзи взел пари, другия постановил по-лека присъда.

Ами айде, нали всички се пишат за юристи-докажете, че е така. Всеки може да говори. Докажете го !

8) БЪЛГАРСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА 8)

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот advokat__nikolov » 29 Сеп 2008, 17:32

ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Изображение

ЮРИДИЧЕСКИЯТ ГЛАДИАТОР
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 29 Сеп 2008, 22:12

хАдвукат Николов написа:Браво ! Уникално !

Василев, или който и да си, ти какво си мислиш, че ако се срещнем в съдебната зала, имаш някакъв шанс ? Ама виж, ако четеш защитата си, просто си излез от залата.

Вие, колега, какво си мислите, че като имате 567 год. стаж, сте недостижим ? И с какво по-точно ще ме победите? Ако сте фея или маг, може би да. Чакам с нетърпение да се сблъскам с такива като вас, отворковци.

Браво, аз съм натегач.

Не, просто не съм простак, като повечето, които плюят и по съдиите, и по Лорд Върховните съдии. Не ви ли е срам постоянно да заговорничите по техен адрес. Онзи били такъв, другия такъв. Гледайте си вашата работа, не се бъркайте в правораздването. Нямате нито ранга, нито постиженията на Лорд Върховния съдия, за да поучавате и да пускате компромати по адрес на Лордовете.

Ей това е проблема на повечето-простащината, идиотизма. Абе в САЩ и в Обединеното кралство хората почитат Върховните си правораздаваятели. В България търсят интригата. Онзи взел пари, другия постановил по-лека присъда.

Ами айде, нали всички се пишат за юристи-докажете, че е така. Всеки може да говори. Докажете го !

НИКОЙ ДА НЕ МЪРДА,ТУК СЕ СТРЕЛЯ!!!

хАдвукатеее, слушай лекарите...пий си хаповете и не пиши глупости по форумите...
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 29 Сеп 2008, 22:24

:roll: Благодаря! Задължена съм ти за добрината... :oops:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот donchev » 29 Сеп 2008, 22:42

Спокойно, адвокат Николов с двете кльомби няма да е първия, нито сигурно последния юрист с ментални отклонения. Нека бъдем по толерантни към хората в неравностойно положение. :D
donchev
Потребител

Мнениеот palimsest » 29 Сеп 2008, 22:45

Дончев написа:Спокойно, адвокат Николов с двете кльомби няма да е първия, нито сигурно последния юрист с ментални отклонения. Нека бъдем по толерантни към хората в неравностойно положение.

Той не е юрист...,буфосинхронист е!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот neno_er » 30 Сеп 2008, 00:15

Не случайно в онзи виц се казва, че "си с...те един на друг в устата".
Защо не зачитате мнението на човека?
neno_er
Младши потребител

Мнениеот palimsest » 30 Сеп 2008, 01:01

neno_er написа:Защо не зачитате мнението на човека?

Аз,през живота си не съм ограничавам субективното право на всеки да покаже простотията си,най-малко на хАдвуката с двете кльомби...
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 30 Сеп 2008, 12:30

Модератор Балуев написа:Напоследък по-рядко, ама днес се случи - употребих по-раншко хубав алкохолец - URBI ET ORBI - вие не разбирате ли, че "адвокат Николов", колкото и да не ви се иска, ще завърши право и ще вземе диплома ?! Бисерите, които ръси из форума, освен забавление и тема за заядлив отговор, са индиция да две неща:
1) Какви хора и с каква подготовка ще завършат след 2-3 год право;
2) Конкретно "адв. Николов" възнамерява да се подвизава на "частния фронт", т.е. да адвокатства
:arrow: ergo :roll: :arrow: какво лошо има всъщност ? :roll: "Луд ентусиаст", може би гей, а може би не... :shock: Вас какво ви бърка :?: Това е животът...

Аз бих искал да изкажа съжалението си от нелогичното си поведение спрямо поведението на Николов във форума. Горко съжалявам, и още се чудя коя неземна сила ме накара да пиша във форума на LEX.BG след постингите на Пламен Николов.До сега,чета ...смея се, и толкова ... той Дядо Вазов, често повтаряше - "Лудите, лудите ....те да са живи", та така и аз, чета ...смея се, с изключение на моментите,в които се кръстя и така .

Моите познати, ме идентифицират като разумен човек, и те също се чудят защо си губя времето с някакъв палячо...

Винаги съм смятал, че да се спори с лице, като Пламен Николов, е все едно да се бориш с прасе .... резултата е един ... и двамата сме в калта, но на прасето ще му хареса калната баня.

Аз харесвам хората, които знаят !Нещо повече, прекланям се ... защото искрено вярвам, че формулата за успеха се корени в това нещо да умееш, и да знаеш.
То е вкоренено в народнопсихологията на народа ни, както казваше проф. Марков, българина и мръсното под ноктите си ще извади, за да даде на детето си тая велика сила–четмото и писмото. И в тоя ред на мисли, не критикувам търсещия разум на Николов, нека да се образова, но това което дразни в неговото поведение, е аматьорския подход на себеизтъкването.Някак си интелектуалното първеню блести под марковите дрехи ... на една нереализирала се личност.

Възпитаният човек би подходил по друг начин, може би от позицията си на интелектуалния аристократ ще обсъди проблема...ще изкаже теза, пък може и да доказва нещо...после ще изслуша другите.

Всъщност проблема на Николов е себеутвърждаването...това как го приемат околните, та той е коплексар,по принцип ...и това избива тук на форма ...неговия проблем се нарича от Насим Талеб - епистемилогична арогантност – разликата между това, което знае и това което си мисли че знае е доста голяма...именно поради тая причина, смятам, че да се отделя време на нищожна личност като неговата е загуба на време (, дано поне в спора ни, някой се е обогатил със знание, че да не е напразно времето, което съм отделил, за да пиша каквото и да е било на Лорд Николов ). Аз си мисля, че самото рефренно цитиране на прочетената литература и почти сатанизиращото повтаряне на академичните светила не е достатъчно, за да може човек да твърди, че владее правото ...прочетеното,да ценно е, но не е достатъчно,мисля си повече да се размишлява отколкото да се заучава, е по-полезно, пък човешкото възпитание също е доста ценено, когато е налице ...
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот riyva_evro » 30 Сеп 2008, 14:01

На тази възраст би било нормално младежа да налита на девойки като оса на мед. А той си губи времето глупости да пише. Ами ако още пет-шест такива се появят и вземат да пишат глупости? Психиатричните клиники са на други места.
riyva_evro
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии