Здравейте, колеги! С риск да си навлека гнева на Ахила Пелеев, пускам тази тема!
В какво се е превърнал този форум?!? Погледнете повечето от темите, респективно отговорите по поставените въпроси! Еми, грозна картинка, честно! Съгласна съм, че има и андрешковци, които искат да минат метър, на такива и аз не отговарям...., но злобни нападки или подигравателни отговори към хора в беда...не е красиво! Който може и иска да помогне-нека го направи! ...Защото, мисля си, че все още на първо място сме ХОРА, а после идва другото! ...И още в този ред на мисли, та нали това е И ИДЕЯТА НА ТОЗИ ФОРУМ-всеки да може да постави въпроси, всеки! Отледелен въпрос е, че никой не е длъжен да отговаря..., но спестеният отговор е далеч по-достоен от махленската нападка! Простете, не искам да обидя никого! Това е личното ми мнение! От години чета и пиша тук, по-рано бях с друг ник, но това е друга тема....повярвайте, в началото не беше така, колегите които са тук отдавна, мисля ще потвърдят!
Благодаря за отделеното време!
Бъдете здрави!
- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЗА КАКВО НИ Е ТОВА?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
За съжаление много трудно може да се различи кой наистина е в беда и кой не е. Защото сами виждате, че един човек пуска тема, в която излага някакъв аспект от живота си, проблемите си, да се разплачеш направо..и си мислиш "абе защо да не му помогна на човека, много е преживял"..и в последствие този същия човек виждаш, че продължава да пуска теми по съвсем други въпроси, или вече е пускал такива теми, които се отнасят едва ли не за всеки аспект на живота му. Колегата, който обвинявате толкова много извади на показ такива хора..имаше такива с по 10-15 пуснати теми. Как да разбера дали този човек е наистина нуждаещ се, за мен той по-скоро злоупотребява с нас. И не става дума за 1-2 човека, а са много. И най-лошото е, че като получат отговор на един проблем мислят, че са абонирани до живот и ако получат отказа да им се помага в последствие отварят една уста голяма " ама защо, вие сте некомпетентни" и т.н.
Споделям мнението, че на такива андрешковци въобще не трябва да се отговаря. Но когато те си позволят да отворят уста и да нападнат колега, защото не са получили "хубав" според тях отговор на въпроса си, няма да остана безучастен и ще изкажа мнението си.
Споделям мнението, че на такива андрешковци въобще не трябва да се отговаря. Но когато те си позволят да отворят уста и да нападнат колега, защото не са получили "хубав" според тях отговор на въпроса си, няма да остана безучастен и ще изкажа мнението си.
- barri
- Потребител
- vili_spasova
- Потребител
Re: ЗА КАКВО НИ Е ТОВА?
И аз се присъединявам към казаното, но нека все пак да имаме предвид, че това е форум/говорилня.
- kuzmanin
- Младши потребител
Ето това е една от причините отдавна да не влизам в този форум. Той съвсем скоро ще се превърне в място в което ще се пише само "МАРШ ПРИ АДВОКАТ" и ще се ръсят обиди към всички. Тогава твърде вероятно ще изгубят интерес към него и тези личности, които освен да пишат това не могат друго. Вероятно поради липса на култура и знания.
Желая ви успех "колеги".
Желая ви успех "колеги".
- poul
- Младши потребител
Ама като те гледам и теб, "колега", не падаш по-долу от Лютия - ръсиш едно и също мнение на различни места. По какво си различен от него тогава? Тия, които все още влизаме тук, трябва ли да се чувстваме виновни, щото ти се изживяваш като някаква свръхвърховна инстанция, дето определя кое как? Интересът към форума може да спадне по много причини и изразът "марш при адвокат", употребен не на място е една от многото - защото се намират достатъчно хора, които по своя преценка и добронамерено упътват питащите, но когато въпросът не е тотално неадекватен или откровено използвачески. Вчера разгледах един сайт за платени правни консултации - ами то отговорите (платени!!!) изглеждат като по пенсионерските вестници - демек,пак не можеш да свършиш работа само с това, то пак е само насока, ама платена. Ами тогава какво искаш? Когато се появи някой като теб, става още един от факторите за спадане на интереса. Щото ако още някой рече да ми вменява във вина, че още влизам тук, вярно ще спра със сигурност да отговарям на поставени въпроси. Не вади очи, щом не можеш да изпишеш вежди
- ykovachev
- Активен потребител
Горчивия Лют написа:На някой сигурно ще му се нрави темата !...
На покровителите на простащината, наглостта , селския тарикатлък и келепирджииството в този форум !
На подлоги на чужди интереси...
На такива с умствени затихващи функции...
Хайде изтрии и това , умствена амебо !
Може и бан- нямам против !...
Но аз ще съм винаги тук и аз ще съм винаги съдник на скудоумци!!
Толкова ли ти не стига.....нА ти Лютивиииииии, дано са ти достатъчни....
- alet80
- Младши потребител
Лит_Спам Безумни написа:Тези от картинката си ги дръж за тебе !
Много скоро ще ти потрябват...
Цял живот няма да е "Тати носи мама меси , да живее , живее труда ! "
И за памперси ще ти трябват , че и хапчета за стимулиране на мозъчната дейност , че съвсем е задрямала ...
Хей...*** такъв-отдавна съм надживял времето на родителската помощсам си печеля парите и таквиз имам доста...лепнах ти ги,барем да видиш как изглеждат,щот кат вегетираш в лекса,поне на вид на изглед да ги знаиш!
- alet80
- Младши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|