начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Среща на членовете от Форума!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот satir » 01 Сеп 2008, 16:48

vili_spasova написа:А - ха, Ксилифор, значи, и не се обади на най - верния си фен. :wink:

Сърдита съм ти, отивам да си сипя малко доматен сок, че наближава 17 ч. и после ако знаеш какво ме чака, мани, мани....
/едно малко Флиртче/

мацка, тва беше много отдавна..... немах си Фен клуб тогава.... /тука само си немах / :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот diaida » 01 Сеп 2008, 19:55

satir написа:
diaida написа:
satir написа:като рЕшите да си докарвате главоболие у дупнишко се Обадете, мое да дода.....

А, :shock: в околиите ще обикаляме ние и точно в ... Дупница (с извинение :lol: :lol: ) !
Ако ще идваме в тази част на страната, естествено ще посетим Кюстендил - най-красивия град на земята! :D :wink:
Хисарлъка си е все там, "Чешмето" работи! :D

разбирати так'во от кладенч0ва в0да....... :roll:
:lol:

E, от кладенчОва вОда верно не разбирам, ама от други течни и запалителни ... :lol: :lol: :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 01 Сеп 2008, 21:51

Току що забелязах, че 22.09 (понеделник) е национален празник и почивен ден. В този смисъл няма ли да е по-добре да го направим в съботата преди празника (20.09), та да ни се съберат и повечко почивни дни ...
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот milletti » 02 Сеп 2008, 14:48

Аз лично съм ок и за тази дата. А ти diaida...имаш предвид повечко дни за реанимация ли? :lol:
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 02 Сеп 2008, 16:26

Диа, Поли, milletti абсолютно съм за 22! :wink:

Освен това от организаторите в Търново знам, че на 22 септ. се предвиждат много мероприятия вкл. /дано да им отпуснат пари/ от Русе ще дойде истински парен влак, от който ще слезе Актьор от театър - който ще е Царя /ще чете прокламация/, щебъде посрещнат от облечени в костюми от това време актьори и войници, на гаричката в Трапезица, после ще има шествие и много други хубави неща.

Искам да кажа още, че съм изумена от ентусиазма на тези хора - познавам лично някои от тях - правят всичко на доброволни начала ...

Просто нямам думи!
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот milletti » 02 Сеп 2008, 16:47

diaida написа:Току що забелязах, че 22.09 (понеделник) е национален празник и почивен ден. В този смисъл няма ли да е по-добре да го направим в съботата преди празника (20.09), та да ни се съберат и повечко почивни дни ...

Vili...искаш много от нас...дали ще оцелеем до понеделник да видим парния влак или просто ще проспим тоя момент? А 23.09 си е работен ден. Не че не мога да спя на офис-стол, мога. Но трябва ли? :lol:
milletti
Потребител

Мнениеот nezret » 02 Сеп 2008, 19:23

Моля за извинение но къде се предвижда срещата?!?
Ще ми бъде интересно, познавам само двама от форума.
Или часат и мястото на срещата са извесни но не за непросветени.
МАйтап бе.
22 септември Деят на независимостта.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот milletti » 03 Сеп 2008, 09:55

poli_g написа:
milletti написа:.....Не че не мога да спя на офис-стол, мога. Но трябва ли? :lol:

:lol: :lol: Трябва, трябва....хм...трябва...:lol:
А, може ли да ме научиш, как става това? Заинтригувана съм.... :oops:

п.п. два, три свободни дни... бягство от битовизми- може и да размисля. Около Търново има толкова прекрасни места..!

Пускаш леко облегалката назад, позицията на стола е малко странична, под ъгъл 30* спрямо бюрото, краката са върху плота на бюрото, но далеч от монитора /важно/, на ръба на бюрото, като подложка за частта от краката ти, която е на ръба се ползва ГПК /може и стария/ и ТЗ. Сладки сънища. 8)
milletti
Потребител

Мнениеот diaida » 03 Сеп 2008, 13:22

milletti написа:
poli_g написа:
milletti написа:.....Не че не мога да спя на офис-стол, мога. Но трябва ли? :lol:

:lol: :lol: Трябва, трябва....хм...трябва...:lol:
А, може ли да ме научиш, как става това? Заинтригувана съм.... :oops:

п.п. два, три свободни дни... бягство от битовизми- може и да размисля. Около Търново има толкова прекрасни места..!

Пускаш леко облегалката назад, позицията на стола е малко странична, под ъгъл 30* спрямо бюрото, краката са върху плота на бюрото, но далеч от монитора /важно/, на ръба на бюрото, като подложка за частта от краката ти, която е на ръба се ползва ГПК /може и стария/ и ТЗ. Сладки сънища. 8)

Ох, :lol: :lol: :lol: Милетти, ме разкри ... :D :D
Аз обаче (поради малките габарити) мога и така ...
Изображение
:lol: :D :wink:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 04 Сеп 2008, 21:38

Привет, Колеги :)
Съжалявам, днес ми беше доста натоварено, та нямах време за любимия форум, но сега се добрах до работното си място в къщи и моля всички за внимание:

Поради това, че 20 .09 наближава /а някои заведения са ангажирани, поради всенародните веселия които се плануват около тази дата имам предвид 22.09/ е добре да уточним датата - като 20 или 27 септември ще бъде и понеже проведох 2-3 опознавателни посещения мога утре вечер да рапортувам за посетените места и да направя сериозни предложения.

С оглед на гоното, моля още всички Колеги, които са решили, че могат да отделят от времето си / и естествено от средствата си, да ми пишат на лични, за да уточним горе- долу общия брой хора.

Искам да споделя, че бях много приятно изненадана от предишната среща и се надявам, че предстоящата ще бъде поне на същото ниво.

Надяваме се, че този път мъжкото присъствие ще бъде по - добре представено, НО ако не дойдете колеги, мисля да поканя правния факултет на ВТУ - или поне доцентите :wink: , колежки, какво ще кажете? :lol:

Сериозно- надявам се, че ще си прекараме чудесно и очаквам на лични Вашите писма!

За дата и място на срещата пак мисля да ги съобщавам на лични, като се уточнят нещата и ще помоля напр. поне още 2-3 колеги да бъдат "разпорстранители" да тази информация.

Хубава вечер на всички! :lol:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот milletti » 05 Сеп 2008, 12:27

Аз, както вече казах съм ок и за двете дати. Но май все пак, имам предпочитание към 20.09...хем е по-близо, хем и 22.09 е почивен ден. Нека и другите кажат своето мнение, съобразно желание и възможности :)
milletti
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 05 Сеп 2008, 13:01

milletti, :)
тъй като няма кой знае колко желаещи - като гледам - ти си на линия, Дия, Поли и още мисля, че бебитор и още един или двама колеги които няма да цитирам по име, просто за да не объркам имената -
ИМАМ следното предложение - ако сме не повече от 10 човека - ще опъна на балкончето в квартирата една софра, имам каквато музика си пожелаем, филми, денонощния магазин е до нас, чудесна градинка до кооперацията.....
Тоест - каня Ви на гости - и понеже да готвя ми е хоби, ще видите вие :lol: :lol: :lol:
Какво ще кажете?
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот milletti » 05 Сеп 2008, 14:14

Ех, vili...имаш голямо сърце. Много голямо. Да бъдеш поканен на гости, от някой, който може така великодушно да разтвори вратите на дома си за теб Е ЧЕСТ. Благодаря ти.
Дали не е по-добре, тия, които оцелеем да ти дойдем на гости на следващия ден по обяд? Причините ми са съвсем тривиални и ежедневни: заведението не ангажира никой с време, шум, принасяне-отнасяне, съседи и т.н. :)
milletti
Потребител

Мнениеот diaida » 05 Сеп 2008, 14:29

Дайте отново да се преброим, като миналия път, за да знае и вили за колко човека да резервира !
И малко по-смело останалите, де! Велико Търново е близо, София беше далече. Минаха и отпуските ... вече нямате никакво оправдание да не присъствате на това парти. :D
Освен това всички, дето се събрахме миналия път ще потвърдят, че не са били ухапани ... и не боли нищо друго, освен глава (на следващия ден). :lol: :wink:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 05 Сеп 2008, 14:45

От предишната среща само се затвърди мнението ми, че сте страхотни хора с чудесно чувство за хумор и всеки си е професионалист в своята област :wink: :D

Защо да не посрещна хората с които ми е хубаво да общувам в къщата си?

Просто ако не сме много хора, може да ни е хубаво, уютно и да си правим, каквото си искаме :wink: пък и няма да се собразяваме с никой.

По принцип има едно заведение на което съм се спряла, много ми допадна, пък после - който иска има дискотеки наблизо и така..............
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот Melly » 05 Сеп 2008, 14:53

Здравейте на всички!

Малко липсвах, но се включвам сега и потвърждавам присъствието си. Само трябва да съм в течение за точната дата.
Но, ще следя и аз :!: :wink:

Вили, имаш подкрепата ни, още повече заедно ще отпразнуваме и Деня на независимостта. Убедена съм, че ще бъде много весело, както беше предния път, а може и повече - та нали някои вече се познаваме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А "новите", престрашили се да се разделят с анонимността си, ЩЕ ПОСРЕЩНЕМ РАДУШНО, тъй като сме си пак същите "стари" форумци, малко чешити, но без това не е интересно :wink:

Гарантирано е, че няма да има разсърдени :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 05 Сеп 2008, 17:21

O, миличка, появи се, как си :D
advokat__nikolov

Мнениеот antri » 05 Сеп 2008, 17:26

Искам в Търновоооооооооооо :o Освен, че е един от любимите ми градове, и на кака Вили съм и обещала едно кафе:))) Въпреки, че е малко в сравнение с помощта и :wink:
antri
Потребител

Мнениеот Melly » 05 Сеп 2008, 17:47

advokat__nikolov написа:O, миличка, появи се, как си :D

Здравей млади момко,

Забелязвам някаква промяна :roll:

Похвално, много даже :lol: :lol: :lol: :lol:
Не, че не те харесвах и преди, но.... сега си ФРЪСТ (first) - ПРЪ`ВИ!!!!
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 05 Сеп 2008, 17:54

Melly написа:
advokat__nikolov написа:O, миличка, появи се, как си :D

Здравей млади момко,

Забелязвам някаква промяна :roll:

Похвално, много даже :lol: :lol: :lol: :lol:
Не, че не те харесвах и преди, но.... сега си ФРЪСТ (first) - ПРЪ`ВИ!!!!

Няма ги шушумигите :D покрилиса се.Затова съм спокоен.Иначе пак трябва да ги мачкам, :D ако ще във Ватикана да практикуват или при Арменския поп
advokat__nikolov

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии