начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Среща на членовете от Форума!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот dankata » 05 Сеп 2008, 18:37

Zdraveite. Ot mnogo skoro sam vav foruma. Interesno mi e da razbera, kolko hore se sabirate na srestite. Vsichki samo v Sofia li ziveete. Ste preporachate li niakoi hotel za kolegite, koito ne sa ot Sofia i ste doidat specialno za srestata
dankata
Нов потребител

Мнениеот vili_spasova » 05 Сеп 2008, 21:56

Колеги, има заведение, което издържа ТЕСТЪТ - преди малко си тръгнахме от него с моето момче.
Кухнята е много добра, обстановката е перфектна, ненатрапчива музика, в центъра близо до дискотеки и др. нощни заведения, за после, който иска, близо до хотели -
За колегата dankata, мога да Ви перпоръчам хотели- тези които проверих-
Започвам подред -
Алегро /в центъра/ тел. 062 60 23 32 - http://www.hotelalegro.com;
хотел Етър - 062 62 18 38 /0888 88 91 17
за интерхотела няма да казвам -скъпо ми се стори
Във всички хотели, в които питах ще направят отстъпка за по - голям брой хора, но всеки си решава - няма да откажа да отида на място ако някой иска да запазим повече места - просто си кажете.
Има и много малки фамилни хотелчета на улицата със старите къщи /където е като стар град/ но там просто трябва да тръгна и да питам наред, само кажете
:wink:

Искам да уточня списъка дали съм разбрала правилно
За сега ще дойдат:
Поли,
Диа /благодаря ти много е хубаво :) /
Бебитор,
Мели,
milletti,
каранедев ? /ще дойдеш ли ?/
Незрет,
Адв. Николов /ще дойдеш ли ? Плевен не е далеч - аз бях там през отпуската /,
antri - ако успееш да дойдеш, много ще се радвам :),
dankata,
Портокал,
Да подсетя и
preslav nedev- Ще идвате ли?

Моля, ако съм пропуснала някой, просто си добавете името в списъка
А от моя страна, ще взема пак фотото и поне един мъж който ще ни снима /като миналия път/

Чакаме Секретаря на бира - скара- ще можеш ли ? /ти си знаеш какво

:lol: :lol: :wink:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот hasplu » 05 Сеп 2008, 22:18

vili_spasova написа:Чакаме Секретаря на бира - скара- ще можеш ли ? /ти си знаеш какво

:lol: :lol: :wink:

искренно се надявам отговорът да е ДА и на трите ти въпроса, дай ми още няколко дни да потквърдя :?
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот Gabi1 » 08 Сеп 2008, 21:06

Ами освен и мен да ме запишете...
От дете не съм ходила в Търново, но имам спомени, че е много хубав град.
Gabi1
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 09 Сеп 2008, 11:29

Привет на Всички! :)

Искам да повдигна малко темата и да включа Габи1 в списъка.

Моля Ви Колеги, обадете ми се на лични, за да уточня бройката - 20 септември в Търново е малко - по - специален заради предстоящите тържества - да знам горе- долу какво като брой да ангажирам в ресторантчето.
Самото местенце е страхотно - с перфектна кухня и поносими цени - а във коктейлите направо се влюбих :wink:

Специален въпрос към Енигма и Крем - карамелчето -
Да Ви включвам ли в списъка - ще бъде много весело... :lol:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот enigma » 09 Сеп 2008, 12:39

Аз за съжаление съм зает точно на тази дата - ще разглеждам само снимките след това явно:)
Meno Male! Scarpia.
enigma
Потребител

Мнениеот milletti » 09 Сеп 2008, 15:37

enigma написа:... ще разглеждам само снимките след това явно:)

Като каза снимки, че ще разглеждаш, та се сетих, че още аз не съм разгледала онези, за които те помолих. Пощата ми е празна откъм входящи jpeg-и 8)
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот iskrec » 09 Сеп 2008, 23:53

Нищо не разбрах. Среща имало ли е? И ако не, кога? Прочетох поканата от юли и отидох в края с запитване от друг колега кога е датата. Последно ще има ли събиране или ще станем като пенсионерите за морето?
Аватар
iskrec
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 10 Сеп 2008, 09:23

Само "часът и мястото на срещата" са неизвестни засега. Ако съм свободен, ще дойда, ако знам точно кога и къде.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот iskrec » 10 Сеп 2008, 10:11

Благодаря ти poli_g за информацията. В.Търново е много красив град. Не съм ходил от 1991г. Когато завършин ВНВУ "В. Левски". За мен ще бъде удоволствие да се запознаем. Но всепак не разбрах мястото и часа на срещата. Доскоро.
п.п Харесват ли "Любе"?
Аватар
iskrec
Потребител

Мнениеот diaida » 11 Сеп 2008, 12:15

Само да попитам координатора ни Вили, чула съм от познати, че има една страхотна механа с изглед към Янтра (в старата част на града). Било много хубаво (стига и да е свободно, разбира се!). Но, ако сме отново 10-ина човека, все ще има място ... :roll: :wink:
Нали е Търново и все си представям нещо по-автентично и българско. :lol: :wink:
Като напр. ракийка с шопска салатка! :lol: :lol: :lol:
В умерени количества (този път! :lol: )!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот razli4na » 11 Сеп 2008, 16:42

diaida написа:Само да попитам координатора ни Вили, чула съм от познати, че има една страхотна механа с изглед към Янтра (в старата част на града). Било много хубаво (стига и да е свободно, разбира се!). Но, ако сме отново 10-ина човека, все ще има място ... :roll: :wink:

Има, вярно е. Даже са повечко. Пълно е с механи, дето изпиваш мнооого ракия докато обхванеш гледката.
Надявам се да се стигне до най- добрия избор.
razli4na
Активен потребител

Мнениеот diaida » 11 Сеп 2008, 16:57

razli4na написа:
diaida написа:Само да попитам координатора ни Вили, чула съм от познати, че има една страхотна механа с изглед към Янтра (в старата част на града). Било много хубаво (стига и да е свободно, разбира се!). Но, ако сме отново 10-ина човека, все ще има място ... :roll: :wink:

Има, вярно е. Даже са повечко. Пълно е с механи, дето изпиваш мнооого ракия докато обхванеш гледката.
Надявам се да се стигне до най- добрия избор.

Бих помолила Различна, ако знае въпросните заведения да се свърже с нашия координатор Вили, да установят връзка и да си сътрудничат (ако естествено има време за това).
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 14 Сеп 2008, 17:45

poli_g написа:За механата- аз съм "за"!

Уважаеми Колеги!
Момичета и момчета!

Съобразявам се с желанието за механа и проведох отново експедиция до т. нар. стар град.

Има промяна в мястото на срещата и то е една чудесна механа, над която има хотел.
Тъй като разгледах подробно менюто - мога да кажа, че ястията са на прилична -не виска цена, а спането в двойна стая е 70 лв.

Мястото е изключително добре поддържано и много чисто - реставрирана стара къща с чудесна механа, разкошен двор /където ще бъдем ако е добро времето/
и е на 5 мин от Царевец...

Много моля всички колеги които НАИСТИНА са сериозни да ми се обадят на лични, защото във вторник ще потвърдя броя.

За сега имам потвърждение от Поли, Преслав, Портокал, Диа, Мели, Антри -
Моля ВИ - ако съм пропуснала някой да пише на лични за новите координати на мястото - надявам се, че ще останете много доволни.

С нетърпение очаквам да ми се обадите.

Вили
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 16 Сеп 2008, 12:52

Колеги :)
Вдигам малко темата и подсещам, че все още има малко време - довечера ще се обадя да потвърдя бройката.

За съжаление явно се очертава по - хладно и дъждовно време, но за сметка на това в механата ще има запалена камина.

Очакваме Ви! :)
Вили
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот bebitor » 16 Сеп 2008, 15:44

С огромно съжаление трябва да отбележа, че все пак няма да дойда :( Лошото време и внезапните студове си казаха думата :cry: :cry: :cry: Сорри :(
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот diaida » 17 Сеп 2008, 03:28

Потвърждавам и аз! Утре ще се опитам да резервирам стая. Намерих страхотни хотелчета. Моля за съвет от Вили, в коя част на града да търся (предполагам старата част). Въпросът е, "да сме по-близо до масите" !

И се присъединявам към молбата на Поли и Вили. От опит знам, че никак не е лесно да резервираш места на посоки (без да се знае за колко човека). Излезте от анонимност или пък пишете на лични на Вили.

Аз в събота пристигам, пък КОЛКОТО - ТОЛКОВА!

Поздрави на всички! :wink:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 17 Сеп 2008, 13:57

За съжаление нямаше свободни места в стария град, но намерих стая в хотел в центъра. Ако някой още не си е намерил може да сме заедно.
Не смятам да продължавам да търся друго, разстоянията и без това не са толкова големи, а и за една вечер ...
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот satir » 17 Сеп 2008, 14:14

diaida написа:За съжаление нямаше свободни места в стария град, но намерих стая в хотел в центъра. Ако някой още не си е намерил може да сме заедно.
Не смятам да продължавам да търся друго, разстоянията и без това не са толкова големи, а и за една вечер ...
трудно се отказват примамливи предложения!!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот diaida » 17 Сеп 2008, 18:58

satir написа:
diaida написа:За съжаление нямаше свободни места в стария град, но намерих стая в хотел в центъра. Ако някой още не си е намерил може да сме заедно.
трудно се отказват примамливи предложения!!! :D

:lol: :lol: :lol:

Хайде сега - хубава работа! Да отида аз до Търново (дето съм кюстендилка - ВЕЛБЪЖД) и да спя с МАРЕК (Дупница) :P :P

Освен това вакантното местенце се зае! Мелли няма време да резервира и ще спи при мен.
Аватар
diaida
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии