- Дата и час: 26 Яну 2025, 10:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Среща на членовете от Форума!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
МАРЕК никога не спи
п.с.можеше да ми кажеш КЪШ на ПМ..... би ми дузпата пред цели0 ф0рум.... срамота
то не че ще идвам де...
п.с.можеше да ми кажеш КЪШ на ПМ..... би ми дузпата пред цели0 ф0рум.... срамота
то не че ще идвам де...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
poli_g написа:Аз тръгвам,... с останалите ентусиасти ще се видим там.
И умната
ЛЕК И БЕЗПРЕПЯТСТВЕН ПЪТ
ДО СКОРО!
-
Melly - Старши потребител
Чакам Ви
Доста е хладно, но се надявам, че ще го компенсираме с добро настроение.
Поли, като стигнеш, обади ми се, ако имаш нужда от съдействие.
Ако не, ти си знаеш къде на 20, от 20 часа.
Лек път.
Вили
Доста е хладно, но се надявам, че ще го компенсираме с добро настроение.
Поли, като стигнеш, обади ми се, ако имаш нужда от съдействие.
Ако не, ти си знаеш къде на 20, от 20 часа.
Лек път.
Вили
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
satir написа:МАРЕК никога не спи
то не че ще идвам де...
Ами аз понеже знам, че няма да идваш и все ме послъгваш и поради туй ...
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Аз няма да мога да дойда, за което леко съжалявам. Ще бъде хубаво да разкажете след някой друг ден как е било и ако е гарнирано с някоя друга снимка - би било добре. Успех на всички! За Царя, за Адв.Николов, За Отечеството - на здраве!!!
- riyva_evro
- Потребител
Регионалните дербита винаги са много вълнуващи, изпъстрени с топъл драматизъм и изпълнени с непредвидим резултат. А когато са на неутрален терен - просто е върха. Пажелавам Ви феър плей. Ако няма кой да ви свири мача - аз съм навит да бъда рефер.diaida написа:satir написа:трудно се отказват примамливи предложения!!!diaida написа:За съжаление нямаше свободни места в стария град, но намерих стая в хотел в центъра. Ако някой още не си е намерил може да сме заедно.
Не смятам да продължавам да търся друго, разстоянията и без това не са толкова големи, а и за една вечер ...
Хайде сега - хубава работа! Да отида аз до Търново (дето съм кюстендилка - ВЕЛБЪЖД) и да спя с МАРЕК (Дупница)
Освен това вакантното местенце се зае! Мелли няма време да резервира и ще спи при мен.
- riyva_evro
- Потребител
-
bebitor - Активен потребител
С най искрени и сърдечни пожелания за приятно изкарване на всички. Ще чака ме с нетърпение да ни кажете как сте прекарали. Наздраве!
п.п. за . vili_spasova i poli_g. Заслужавате особена благодарност от членовете в форума на [b] lex.bg а положените организациони умения и усиля за осъществяването на срещата. Наздраве за тяхната самоотверженост.
п.п. за . vili_spasova i poli_g. Заслужавате особена благодарност от членовете в форума на [b] lex.bg а положените организациони умения и усиля за осъществяването на срещата. Наздраве за тяхната самоотверженост.
-
iskrec - Потребител
Не мога на свой ред да не изразя изненадата си, че макар и в едни неочаквано студени дни, група приятели и колеги стоплят сърцата и душите си с мила дума,открит нрав, уважение и ентусиазъм.
Никога не съм изпитвала подобно чувство - съчетание от физически премръзнало тяло и горящо от щастие сърце, едновременно!
Грижите на Вили Спасова и нейните прекрасни момчета направиха целия ни престой в Търново една малка приказка. Благодаря им от сърце !
Искрено съм щастлива и от новите запознанства (този път имаше и нови попълнения)! Приятно изненадана съм от професионалната ерудиция и веселият характер на цялата компания.
Вие сте прекрасни - всички!
Не на последно място искам да благодаря на спътницата ми по стая в хотела и мой търпелив и смел първокласен водач - Мелли, която геройски ни докара живи и здрави в този дълъг и нелек път. Това е един от малкото случаи в които пътувам спокойна (след прекаран в миналото неприятен инцидент имам известни проблеми с пътуванията). На финала дори забравях да си сложа колана !
Каквото и да кажа ще бъде малко, за да благодаря на всички за приятната компания, отделеното време и усилията на координатора ни !
Всички, надявам се с нетърпение ще очакваме поредната ни среща ...
Никога не съм изпитвала подобно чувство - съчетание от физически премръзнало тяло и горящо от щастие сърце, едновременно!
Грижите на Вили Спасова и нейните прекрасни момчета направиха целия ни престой в Търново една малка приказка. Благодаря им от сърце !
Искрено съм щастлива и от новите запознанства (този път имаше и нови попълнения)! Приятно изненадана съм от професионалната ерудиция и веселият характер на цялата компания.
Вие сте прекрасни - всички!
Не на последно място искам да благодаря на спътницата ми по стая в хотела и мой търпелив и смел първокласен водач - Мелли, която геройски ни докара живи и здрави в този дълъг и нелек път. Това е един от малкото случаи в които пътувам спокойна (след прекаран в миналото неприятен инцидент имам известни проблеми с пътуванията). На финала дори забравях да си сложа колана !
Каквото и да кажа ще бъде малко, за да благодаря на всички за приятната компания, отделеното време и усилията на координатора ни !
Всички, надявам се с нетърпение ще очакваме поредната ни среща ...
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
poli_g написа:Следваща възможна среща- ами Пловдив. Ще ям лютеница, приготвена от наш известен колега/ да не се стиска!/
Ммммм Пловдив Приемам единодушно
- prnedev
- Активен потребител
poli_g написа:БЛАГОДАРЯ и на колегата Спасова- за положените усилия, за ценното време, което отдели, за да ни създаде този комфорт в Търново.
Благодарности и от мен, беше истинско удоволствие, колега Спасова.........
poli_g написа:Следваща възможна среща- ами Пловдив.
Чудесна идея.....
пп /най-вече заради факта, че на мен лично Пловдив ми е малко по-близо от Търново [/b][b]
prnedev написа: Приемам единодушно
, Такова решение е страхотно, господин Недев.
пп.Тенкс за перфектния съвет за апорта...
УСПЕХ!
- p_n_n
- Потребител
Привет на всички и от нас - в Търново
Колеги Благодарим Ви за добрите думи - На останалите, които не дойдоха само казвам - ако дойдете на следващата среща- рискувате единствено да Ви бъде ХУБАВО.
Част от компанията вече имат снимки в кутиите си - благодаря на Поли - Диаида ми препрати вашите.
За съжаление талисманчето на компанията е с настинка - та сме в къщи, пием чайчета, лекарства и мед.
Надявам се да го вдигна на крака за 2-3 дена.
ЗА ПЛОВДИВ СЕ ЗА ! и нас ни пишете трима човека - както винаги
Само остава местният координатор да направи самопризнания - кой е...
И естествено - да определим дата на срещата.
Поздрави от Търново и от НАС
Колеги Благодарим Ви за добрите думи - На останалите, които не дойдоха само казвам - ако дойдете на следващата среща- рискувате единствено да Ви бъде ХУБАВО.
Част от компанията вече имат снимки в кутиите си - благодаря на Поли - Диаида ми препрати вашите.
За съжаление талисманчето на компанията е с настинка - та сме в къщи, пием чайчета, лекарства и мед.
Надявам се да го вдигна на крака за 2-3 дена.
ЗА ПЛОВДИВ СЕ ЗА ! и нас ни пишете трима човека - както винаги
Само остава местният координатор да направи самопризнания - кой е...
И естествено - да определим дата на срещата.
Поздрави от Търново и от НАС
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
Здравейте и от мен!
Не бива да се прокрадва и капчица съмнение за чудесно прекараната вечер и прекрасния излет на следващия ден до Дряновкия манастир у всеки от вас, който НЕ ПОСМЯ да се присъедини към компанията.
Друго си е да гледаш някого в очите, а и напускаш стерилността на форумното общуване.
Има несъмнен магнетизъм - обстановката, масата с питието.., камината с причудливата игра на пламъчетата, дружелюбния тон и най-вече присъствието на колегите и тази непринуденост, която те прави детински щастлив...
Еех, живот!
БРАВОС НА КОМПАНИЯТА!
и най-вече на Вили!
ЧУДЕСНИ СТЕ!
П.П. Пловдив - да, добре би било - защо не!
Не бива да се прокрадва и капчица съмнение за чудесно прекараната вечер и прекрасния излет на следващия ден до Дряновкия манастир у всеки от вас, който НЕ ПОСМЯ да се присъедини към компанията.
Друго си е да гледаш някого в очите, а и напускаш стерилността на форумното общуване.
Има несъмнен магнетизъм - обстановката, масата с питието.., камината с причудливата игра на пламъчетата, дружелюбния тон и най-вече присъствието на колегите и тази непринуденост, която те прави детински щастлив...
Еех, живот!
БРАВОС НА КОМПАНИЯТА!
и най-вече на Вили!
ЧУДЕСНИ СТЕ!
П.П. Пловдив - да, добре би било - защо не!
-
Melly - Старши потребител
Re: Среща на членовете от Форума!
Кога ще дойдете в Благоевград? И аз искам да се присъединя (ако важи за студенти )
- hristina_maneva
- Младши потребител
Пловдив...
Градът с най-красивите жени ...хе хе
На времото имаше една страхотна кръчма "Бъчвите"... Там съм слушала най-добрия аматьорски джаз. Дали я има още ?!
Градът с най-красивите жени ...хе хе
На времото имаше една страхотна кръчма "Бъчвите"... Там съм слушала най-добрия аматьорски джаз. Дали я има още ?!
- vassilev
- Активен потребител
Много ми се ходи в Пловдив. Най-вече, защото никога не съм имала късмета да отида там. На два пъти се разминах с дела в този район. Но, ако може, срещата да е в началото на декември, ще ми е по-удобно, защото ноември ми е лудница И този път, заричам се, ще дойда
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Ако има интусиасти за октомврийска/ноемврийска среща в Сф с удоволствие бих се заела с организацията.
-
lexy21 - Активен потребител
То София-ежедневие...
Поли, а ти що толкова бягаш от Балчик ?
Може и Каварна...
Варна...
Ама това след Пловдив естествено...
Поли, а ти що толкова бягаш от Балчик ?
Може и Каварна...
Варна...
Ама това след Пловдив естествено...
- vassilev
- Активен потребител
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, съжалявам за правописната грешка. Ама нещо не ми дават да си корегирам мнението, нито да изпратя това "толкова рано след миналата публикация". Какво ставаааааааааааааааааа
-
Ще ми бъде много приятно. Приемам предложения за дати и всякакви идеи...
-
|
|