начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Завръщане!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Завръщане!!!

Мнениеот Pink_Floyd » 22 Окт 2008, 00:01

Както казваше истинският Кърт Вонегът - "Бог да го поживи", в една истинска книга - "Времетръс" - "Бях болен! Сега съм отново здрав, да продължим!", аз днес отново влизам в този форум, за да възбудя позамрелите сетива на всички вас! Не бих ви обвинявал в дребнотемие - форумът е и без друго скучен! Новите носители на правата върху него, демек титулярите на авторското право може би ще се зарадват на новата свежа струя! Но не ми е за тях болежката! А ЗА ВАС!!! Тези, които искат да променят не държавата - тя е бъзвъзвратно загубена, за поколения напред, а себе си, дори не да променят, а да дадат хоризонт (колко печална и протрита от ежедневието дума, обаче истинска) на своето битие и надежда в душите на своите очакващи деца - ще им дадем ли ПОНЕ надежда?! Или всички мислещи, рефлексивни хора трябва да напускаме тази територия! Няма да призова "Хора, събудете се"! И без друго патосът вече никому не е нужен! Ще се опитам за обоснова целта на моето "завръщане" - то е да ви насоча към едно едничко нещо - Достойнството! Всички живеем в този "Времетръс" - колко е простичко да се нахвърлим срещу малцината, които смятат, че Достойнството е тяхната цел на живота, те са толкоз уязвими, на пръв поглед беззащитни, но тук - в тези географски ширини - в БЪЛГАРИЯ! А всъщност те са носителите на напредначивостта - обече ние не го съзираме, втренчени в жалкото си съществуане! Бидейки съдебни изпълнители, съдии по вписванията, адвокати, магистрати!!! В БЪЛГАРИЯ! Те виждат България през различен житейски ъгъл, не казвам "зрителен ъгъл", защото е протрита дума! Житейски ъгъл, добит в друг СВЯТ! Ето че достигнахме до "Темата Керелов" - той не познава клоаката "Съдебна система в България" в детайли, но има искреното желание да помагне на добросъвестните хора, вкл. и магистрати - да се еманципарат. Ние го жегосваме - "ние", включително и аз, тъй като не го защитих досега! Ето че отново се върнахме към темата за Достойнството - г-н Керелов има (с ударение върху "а"-то) Достойнството с посочване на името си да се противопостави на "лежерното хортуване" не във форума, а в "правораздавателната ни система"! И той е Единственият в този "Форум"! Аз не можах да го направя! Не с името си - в този Форум!!! Поради това аз реших да се включа отново сред вас - да защитя г-н Керелов, който не води просто "диалог със себе си", дори не "води битки с Вятърни мелници", а протяга ръка към хора, които имат нужда от защита - включително и магистрати!

Аз не мога да го направя с името си в този Форум, но това ни най-малко значи, че не го правя в друга "Реалност" - с Името си!

Засега толкоз!!! Само ще ви припомня една песен на Питър Гейбриъл и Кейт Буш - Don`t give up! Няма да се предадем!!! Който разбрал, разбрал!!! И на ингилизки и на български!!!
http://www.vbox7.com/play:8a008e2a
Pink_Floyd
Потребител

Re: Завръщане!!!

Мнениеот Pink_Floyd » 22 Окт 2008, 00:36

Г-н Керелов, всички ще имаме нужда от защита - рано или късно... пред Европейския съд за правата на човека! :D Адвокат ли, магистрат ли, съдебен изпълнител ли ... :D
Това е България, моята България, НАШАТА БЪЛГАРИЯ, г-н КЕРЕЛОВ (на мен не могат да ми заявят, че не разбирам от право, така че от това обвинение не съм уязвим :D )!!!! Но могат да ми кажат, безжалостно, че не разбирам от съвременна политика, от ГЕОполитика, от " приоритетите бяха това", от нагаждачество!!! И ще са прави! Както никой друг път!!! :? Но те самите няма да разберат, какво означава СВОБОДЕН ДУХ!

Аз ще си позволя да ти предоставя едно парче, още едно от Питър Гейбриъл - "БИКО"1 Който знае, знае го!!!

http://www.vbox7.com/play:6d78dd07
Pink_Floyd
Потребител

Мнениеот Pink_Floyd » 22 Окт 2008, 02:04

Но след като надзърнах в темат ПРОТЕСТ! ПРАВИЛА ЗА МОДЕРАТОРИ! се убедих, че това не е моето "съобщество". Не желая да характиризирам персонажите, коите "играят главни роли", по-скоро всичко е гротеска в този форум! Всичко е било напразно - сбогом, "мили хора", демек "джентълмени", както би казъл един друг "дискурс" - "Дума"", но не на "Българските емигранти".
И все пак, за хората, които ценят стойносните, Истински неща, отново парче на Питър Гейбриъл - http://uk.youtube.com/watch?v=D7Z3fOO5u-4, макар че имам подозрението, че ще бъда модериран, както 1945 година:) "Блаженни да са модераторите!" :) Бих казъл "Жалка картина!", но и за това нямам настроение, след ато попаднах на тази "върховна" тема - ПРОТЕСТ! ПРАВИЛА ЗА МОДЕРАТОРИ!
Истинки се радвам, че мнозина от вас не са моята среда! Сбогом, мили хора ("дженталмен-ССС-Р")!!!
Pink_Floyd
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 22 Окт 2008, 07:49

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот gudio » 22 Окт 2008, 11:50

:shock: :o Дали заради финансовата криза, но някои хора в този форум започнаха май да прибягват все по-често до :roll: силно действащи вещества, дано поне да са от категорията на разрешените такива.
Г-н Pink Floyd явно не се е сблъсквал с агит-материалите на "Kereloff & Kereloff", разлепени навремето по (по-скоро, с които бяха облепени плътно :lol: ) стените на Съдебната палата в София, на "Търговския дом" и на няколко още места - напр. ул. "Лавеле" 32, където имаше "сборища" на адвокатски кантори..., както и бяха затрупани пощенските кутии на СГС, САС, ВКС и т.н. :lol: :lol: Не съм виждал нито едно решение на Съда в Страсбург, в което да е участвал Керелов :!: :wink: Сигурно защото той е "босът" и изпраща свои сътрудници :roll:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот rexlegis » 22 Окт 2008, 12:41

Колко философски постулати и песимизъм лъха от тези постове! Но и двете са ми толкова чужди. Хора карайте по весело! :D :D :D

Смехът е заразен! :D :D :D
Vox emisa volat, litera scripta manet!
Аватар
rexlegis
Потребител

Назад към Общи дискусии