- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Среща на лекс членовете в Сандански!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Среща на лекс членовете в Сандански!
В стила на "Среща на лекс членовете" предлагам такава да бъде проведена в Сандански. Като аргументи мога да изложа много: има много хотели, заведения, готини дискотеки, хората са супер, а и не на последно място днес като слушах прогнозата за времето изредиха разни градове и най-високи темперетури бяха към 15, а за Сандански - 19. Хора няма майтап - още ходиме по къси ръкави. Ако си направиме една среща в Сандански може и на басейн да отидем. Ако има лекс членове от Сандански - нека да пишат.
Vox emisa volat, litera scripta manet!
-
rexlegis - Потребител
Re: Среща на лекс членовете в Сандански!
Хей, ти ще ми станеш дори симпатичен...
Поздравления за инициативата! Имаш пълната ми подкрепа!
Лошо , Сандански ми е далечен и ми е натоварено, инак не отказвам на минералните ви басейни... ммм спомени
п.п. И един съвет, ако позволиш? Включи си опцията ЛС В противен случай ще се къпеш сам самичък, ако ме разбираш...
Ааа, да! и повече търпение се следва и упоритост в това начинание- не го забравяй нито за миг .
Поздравления за инициативата! Имаш пълната ми подкрепа!
Лошо , Сандански ми е далечен и ми е натоварено, инак не отказвам на минералните ви басейни... ммм спомени
п.п. И един съвет, ако позволиш? Включи си опцията ЛС В противен случай ще се къпеш сам самичък, ако ме разбираш...
Ааа, да! и повече търпение се следва и упоритост в това начинание- не го забравяй нито за миг .
- Гост.
- Старши потребител
Инициативата е започната!!! Всички на купона...тъй де - срещата. Приемам всякакви предложения.
P.S.: стаус ЛС: АКТИВЕН
P.S.: стаус ЛС: АКТИВЕН
-
rexlegis - Потребител
Ок., беше му време.
От към на предложения, малко, ще се въздържа- каквото си сътворите, такава ще е и вечерта.
На следващата ви среща може и да присъствам, сега- весело изкарване..
От към на предложения, малко, ще се въздържа- каквото си сътворите, такава ще е и вечерта.
На следващата ви среща може и да присъствам, сега- весело изкарване..
- Гост.
- Старши потребител
Колеги, тема "Среща на членовете..." има. Излишно и объркващо е да вървят две заглавия успоредно. Предлагам да се пише, както и досега само в
viewtopic.php?f=5&t=31931&p=286002#p286002
П.П. Все забравям...искрени благодарности на diaida, като автор на идеята и организатор на първата среща.
viewtopic.php?f=5&t=31931&p=286002#p286002
П.П. Все забравям...искрени благодарности на diaida, като автор на идеята и организатор на първата среща.
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Благодарности по същия повод и на Poli_g... допуснах ЯФГ по невнимание при писането на горния ми пост.
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
за Сандански през Дупница...
Ку рЕшите се забавлявате у Дупница мое ви зарадвам с присъствието си
аз да си кажа де, не че обещавам
Ку рЕшите се забавлявате у Дупница мое ви зарадвам с присъствието си
аз да си кажа де, не че обещавам
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Много мило, Милети, но автора на инициативата не е важен.
Има по- важни неща, от това кой, кога и как- истината е, че това е едно добро начало, което се надявам да продължите.
п.п. А, тази тема е пусната от колега- не съм неин автор. Не пречи среща в Сандански, но аз ще пропусна. На обучение съм..
Вие сте на ред.
Има по- важни неща, от това кой, кога и как- истината е, че това е едно добро начало, което се надявам да продължите.
п.п. А, тази тема е пусната от колега- не съм неин автор. Не пречи среща в Сандански, но аз ще пропусна. На обучение съм..
Вие сте на ред.
- Гост.
- Старши потребител
SATIRE както винаги имаш бол идеи и всичките гениални! През Дупница, през Благоевград, от там към Пловдив, Варна и Бургас, после през Симитли и хайде в Сандански!! Еми тая среща ще стане национално турне да го ева, както казва отец Нафарфорий. Но идеята си я бива. АЗ съм ЗА!!!
-
rexlegis - Потребител
от rexlegis на 23 Окт 2008 04:04 pm
SATIRE както винаги имаш бол идеи и всичките гениални! През Дупница, през Благоевград, от там към Пловдив, Варна и Бургас, после през Симитли и хайде в Сандански!! Еми тая среща ще стане национално турне да го ева, както казва отец Нафарфорий. Но идеята си я бива. АЗ съм ЗА!!!
Забравих да спомена София. Някой да не се Убиди.
-
rexlegis - Потребител
Колега, такава бе идеята изначално/ за турнето/...явно е да не сте прочели старите ми писания.
Но, Милети е права за едно- нека срещите, които организирате да са в основната тема- смяна търпи само мястото и датата. Да не раздвояваме колегите, моля.
Но, Милети е права за едно- нека срещите, които организирате да са в основната тема- смяна търпи само мястото и датата. Да не раздвояваме колегите, моля.
- Гост.
- Старши потребител
от poli_g на 23 Окт 2008 04:15 pm
Колега, такава бе идеята изначално/ за турнето/...явно е да не сте прочели старите ми писания.
Поли съгласен съм с това, но там темата се наводни от коментари и трудно се следи какво ново има. Аз само предложих нещо ново, но който иска де. Не задължавам никой да подкрепя идеята ми.
-
rexlegis - Потребител
Ок., темата е ваша.
Моля да ме извините, че влязох в нея.
- Гост.
- Старши потребител
от poli_g на 23 Окт 2008 04:26 pm
Ок., темата е ваша.
Моля те да не се засягаш. Ако решиш да споделиш мнение - това е твое право. Аз пуснах тази тема, но нито мога да ти забраня да пишеш в нея, нито искам. Благодарен съм ти, понеже все пак ти беше първата обърнала внимание на идеята. Ако се реализира Поли имаш официална покана да дойдеш в Сандански и ще се ползваш от привилегията да имаш личен гид в мое лице, за да направим една обиколка на всички интересни атракции в града!
P.S.: може да разчиташ на мен, колкото е по възможностите ми.
-
rexlegis - Потребител
Сърце не ми дава да ви откажа на такава мила покана, но е наложително сега да я отклоня за по-добри дни.
Що се отнася до инициативата ви - подкрепям я изцяло!
Да откриеш нови и интересни хора, не само да се разминеш с тях, в повечето случаи е чудесно- не го пропускайте!
Успех.
Що се отнася до инициативата ви - подкрепям я изцяло!
Да откриеш нови и интересни хора, не само да се разминеш с тях, в повечето случаи е чудесно- не го пропускайте!
Успех.
- Гост.
- Старши потребител
rexlegis написа:Re: Среща на лекс членовете в Сандански!
от rexlegis на 23 Окт 2008 04:04 pm
Забравих да спомена София. Някой да не се Убиди.
Бе, ти и Каспичан забри и Долно уйно и Слокощица, ма они пич0фете нема се сръдат
edit: никой не е безгрешен, те аз забрих Врътен камик
соооооорррриииииии.....
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Аз съм За срещата в Сандански, поради една простичка причина и аз съм от тук ...
rexlegis : Към теб, ако имаш нужда от помощ за организирането на срещата, аз съм на среща... Не обещавам, но т.к. в момента работя като търговски представител на известна марка бира, ще се опитам в някое хотелче да вземем и отстъпки...
Колеги и приятели не се дърпайте, а кажете само датата и часът... От вас присъствието от нас купона
rexlegis : Към теб, ако имаш нужда от помощ за организирането на срещата, аз съм на среща... Не обещавам, но т.к. в момента работя като търговски представител на известна марка бира, ще се опитам в някое хотелче да вземем и отстъпки...
Колеги и приятели не се дърпайте, а кажете само датата и часът... От вас присъствието от нас купона
- senator
- Младши потребител
Надявам се повече колеги да изразят желание да се направи следващата среща. А Senator помощ никога не е излишна! Имам следното предложение: Следващата среща на лекс членовете да бъде в Сандански и аз предлагам датата 8 декември! Едновременно може да отпразнуваме студентския празник - повечето май са студенти, а тези, които не са, ще си припомнят бурните години. Очаквам да заявите желание.
-
rexlegis - Потребител
8 декември...ммм топли спомени...хихих ЗАЩО НЕ?
Ще потвърдя допълнително, благодаря за поканата.
п.п. Уау.. ама това са 660км.?!?!
http://vbox7.com/play:9128eddb
Ще потвърдя допълнително, благодаря за поканата.
п.п. Уау.. ама това са 660км.?!?!
http://vbox7.com/play:9128eddb
- Гост.
- Старши потребител
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|