- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Предложение за примерни правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Предложение за примерни правила на форума
Колеги, като гледам какво става във форума, си мисля, че най-добре ще бъде в него да има още един тематичен раздел. "Хоби и развлечения" например. В него някои колежки могат да кръстосват шпаги, Кафето да ругае на воля, изобщо всеки, който е избрал тези "развлечения" и "забавления", да го прави само на определената за това територия. А другите раздели да оставим за правните проблеми.
- protekta
- Потребител
ОК става ,тъкмо щеи действа и за отпускане ,който е нервен бесен натам ,можеш на воля да дрънка каквоти си ще
- донна2
одобрявам идеята . . . много простодушна стана цялата история . . . нека не тормозим невинните с простотиите си . . . а комплексарите ще ги командировате в този бъдещ форум да ги лекувам . . .
P.S.: Това наистина е правен форум, а взе, че мутира в някакво подобие на чат . . . не знам как се стигна до цялата тая дандания и от къде се почна . . . не помня вече . . .
P.S.: Това наистина е правен форум, а взе, че мутира в някакво подобие на чат . . . не знам как се стигна до цялата тая дандания и от къде се почна . . . не помня вече . . .
- kafeto
- Потребител
Кой го казва само... На това му казвам : МЕГА НАГЛОСТ............
Не е лесно ....
>P.S.: Това наистина е правен форум, а взе, че мутира в някакво подобие на чат . . . >не знам как се стигна до цялата тая дандания и от къде се почна . . . не помня >вече
Аз ще ти кажа от къде започва.. от там, от където 2-рокурсниците, след като се научиха да използват тоалетната и да казват "Мамо" започнаха да дават мнения по теми, които не разбират.
кафето, нека не тормозиш невинните с простотиите си . . . а комплексарите ще ги командироваме при теб да си се съберете, да си приказвате...
Софиянецо.........
Не е лесно ....
>P.S.: Това наистина е правен форум, а взе, че мутира в някакво подобие на чат . . . >не знам как се стигна до цялата тая дандания и от къде се почна . . . не помня >вече
Аз ще ти кажа от къде започва.. от там, от където 2-рокурсниците, след като се научиха да използват тоалетната и да казват "Мамо" започнаха да дават мнения по теми, които не разбират.
кафето, нека не тормозиш невинните с простотиите си . . . а комплексарите ще ги командироваме при теб да си се съберете, да си приказвате...
Софиянецо.........
-
DEKAH - Активен потребител
Приемам предложението ти ДЕКАН и смятам , че посетители като кафето нямат място тук. С цялата си наглост дори казва че форума се е обърнал на чат. Че нали той го обърна като провокира посетителите с неприлични и недостойни думи за един юрист.
Но имам едно предложение кам всички във форума. Тази грешка я допуснах и аз но предлагам на всички да прекратят всякакви кореспонденции с подобни посетители и да не им отговарят на провокациите. Тогава ще им стане безинтересно и сами ще разберат че нямат място тук. Не разбирате ли че те това целят - да се забавляват докато дразнят някого. Това им е природа. Виновни сме ние, че падаме толкова ниско като им обръщаме внимание.
Има една поговорка: Убий глупака с мълчание.
Но имам едно предложение кам всички във форума. Тази грешка я допуснах и аз но предлагам на всички да прекратят всякакви кореспонденции с подобни посетители и да не им отговарят на провокациите. Тогава ще им стане безинтересно и сами ще разберат че нямат място тук. Не разбирате ли че те това целят - да се забавляват докато дразнят някого. Това им е природа. Виновни сме ние, че падаме толкова ниско като им обръщаме внимание.
Има една поговорка: Убий глупака с мълчание.
- nikito
С това „хитреца“ се опитва да му отговорим по този начин и отново тази спирала от глупотевици да започне наново и наново! Да приключваме с изказванията на този юноша бледен!
С това „хитреца“ се опитва да му отговорим по този начин и отново тази спирала от глупотевици да започне наново и наново! Да приключваме с изказванията на този юноша бледен!
- gega
Re: DEKAH
Даден индвид би могъл да формира чувство за малоценност (комплекс) по повод това, че нещо му липсва или пък не му е в ред - аз не мога да се сетя дори за едно такова нещо при мен в момента, така че..........не знам вече, ти ще кажеш.........а иначе няма проблеми - обмислям съвсем скоро да преустановя участието си във форума въобще..........имам си много неща на главата и без това, че да си хабя времето и нервите без каквато и да било полза. Тук никой друг освен мен не каза никога - "съжалявам, не бях прав" или просто "може би си прав"............мнението на всеки тук е константна величина, всеки си тъпче на едно място и си знае неговото, каквото и да му говориш............асиоциална история.........................
P.S.: Иначе как е на село, имаше ли светулки тая година?!? аххаххахахахахаххаха
P.S.: Иначе как е на село, имаше ли светулки тая година?!? аххаххахахахахаххаха
- kafeto
- Потребител
Правилата са прекрасно нещо само и единствено когато съществува някаква гаранция за тяхното спазване.
За съжаление не само съвременната ни реалност, но и корените на народопсихологията ни са насочени точно към обратното - за голяма част от българското население правилата са лично предизвикателство. Цялата интелектуална мощ на нашенеца ще се насочи към това как да ги прескочи, заобиколи, подкопае и т.н. И в крайна сметка правилата пак ще си останат "врата у поле".
Цензурата не е и никога не е била разрешение - колкото и да се старае модератора на един форум да го поддържа чист винаги ще испусне някое мнение или думичка. Човещинка. Не можеш на всеки пишещ в даден форум да назначиш пъдарин с върбова пръчка да го бие през пръстите като реши да се "самоизявява".
Нито пък модератора може да е навсякъде - докато човечеца изтрие едно мнение плодовитите писарушки ще нароят поне десет.
Така мислите ни водят към следния извод - самоконтрол и автоцензура. Ето това е истината, която може да доведе до чистотата на един форум.
А сега няколко съвета към онези, които не са схванали горното:
Ако отвътре ви напира да излеете някъде двайсетина реда "клозетна" поезия или проза - намерете си форум включен към ВиК мрежата и поддържащ съответния аромат. Ако искате да споделите сексуалните терзания, които ви обхващат при вида на кучето на съседите - намерете си форум за екстремни любители на дребни породи.
За съжаление самоконтрола и автоцензурата изискват определено интелектуално ниво, сравнително устойчива психика и емоционалност. Ако тези качества ви липсват, макар и да не го осъзнавате, поведението на околните би могло да ви го подскаже. Често пъти хората, които сте искарали от нерви или довели до полуистеричен припадък ви натирват в кучи ...... провокирани от вашето поведение. Това може да бъде добра индикация, че не сте на мястото си.
Също толкова добра индикация, че не сте попаднали в подходящия форум е, че не можете да схванете над 50% от въпросите зададени в темите на дадения форум. Това би трябвало да доведе до вашето напускане на форума. Пускането на тема, която е интересна само на вас няма да направи форума по-интересен.
Признавам, че мога да продължа да пиша с дни, но не е тук мястото да ви занимвам с моята графомания!
P.S.
В горният текст съвсем целенасочно Ви, Ваш и т.н. са написани с малка буква. Тъй като не очаквам намека да бъде схванат написах и този послепис.
За съжаление не само съвременната ни реалност, но и корените на народопсихологията ни са насочени точно към обратното - за голяма част от българското население правилата са лично предизвикателство. Цялата интелектуална мощ на нашенеца ще се насочи към това как да ги прескочи, заобиколи, подкопае и т.н. И в крайна сметка правилата пак ще си останат "врата у поле".
Цензурата не е и никога не е била разрешение - колкото и да се старае модератора на един форум да го поддържа чист винаги ще испусне някое мнение или думичка. Човещинка. Не можеш на всеки пишещ в даден форум да назначиш пъдарин с върбова пръчка да го бие през пръстите като реши да се "самоизявява".
Нито пък модератора може да е навсякъде - докато човечеца изтрие едно мнение плодовитите писарушки ще нароят поне десет.
Така мислите ни водят към следния извод - самоконтрол и автоцензура. Ето това е истината, която може да доведе до чистотата на един форум.
А сега няколко съвета към онези, които не са схванали горното:
Ако отвътре ви напира да излеете някъде двайсетина реда "клозетна" поезия или проза - намерете си форум включен към ВиК мрежата и поддържащ съответния аромат. Ако искате да споделите сексуалните терзания, които ви обхващат при вида на кучето на съседите - намерете си форум за екстремни любители на дребни породи.
За съжаление самоконтрола и автоцензурата изискват определено интелектуално ниво, сравнително устойчива психика и емоционалност. Ако тези качества ви липсват, макар и да не го осъзнавате, поведението на околните би могло да ви го подскаже. Често пъти хората, които сте искарали от нерви или довели до полуистеричен припадък ви натирват в кучи ...... провокирани от вашето поведение. Това може да бъде добра индикация, че не сте на мястото си.
Също толкова добра индикация, че не сте попаднали в подходящия форум е, че не можете да схванете над 50% от въпросите зададени в темите на дадения форум. Това би трябвало да доведе до вашето напускане на форума. Пускането на тема, която е интересна само на вас няма да направи форума по-интересен.
Признавам, че мога да продължа да пиша с дни, но не е тук мястото да ви занимвам с моята графомания!
P.S.
В горният текст съвсем целенасочно Ви, Ваш и т.н. са написани с малка буква. Тъй като не очаквам намека да бъде схванат написах и този послепис.
- Begemot
Абе, вие двете (Гери и донна 2) като малки не бяхте такива деца. Правото ли ви изнерви ?
- аз
Благодаря на този, който е вдигнал темата.
Сетих се за моя стар приятел бегемот.
mi_lena - сигурно е завършил и е някъде магистрат.
Сетих се за моя стар приятел бегемот.
mi_lena - сигурно е завършил и е някъде магистрат.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
-
satir - Активен потребител
и много милички ...
- dideto
- Младши потребител
-
мдам... "корасон".... ех... размечтах се
п.с. спамер, ай стига бе
п.с. спамер, ай стига бе
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
най-вероятно е, не съм присъствал на нито една а "корасон" е единствения сериал за които се сещам.
странна тема, четири години за да се отвори трета страница....
п.с. нищо немам предвид, само се замислих в тая посока
обаче донна е железна..... стабилна е дет се вика слон да я *** не мръда
донна, не се заяждам прости ми
странна тема, четири години за да се отвори трета страница....
п.с. нищо немам предвид, само се замислих в тая посока
обаче донна е железна..... стабилна е дет се вика слон да я *** не мръда
донна, не се заяждам прости ми
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|