- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Честито завършване на випуск 2003-2008 от ЮЗУ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Честито завършване на випуск 2003-2008 от ЮЗУ
Честито завършване на всички колеги от випуск 2003-2008 от ПИФ на ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград.
Бяха хубави 5 години, през които научихме много ценни неща за правото и живота.
Благодаря от името на всички студенти на целия преподавателски екип от ПИФ и най-вече на проф.Александър Воденичаров, на който открито искаме да кажем, че сме винаги твърдо зад него и го обичаме.
Благодарим на всички инспекторки, както и на останалата част от персонала в ПИФ.
Искрена благодарност и към членовете на държавните изпитни комисии :
проф.д-р Георги Боянов, проф.д-р Симеон Тасев, проф.д-р Любен Корнезов /с особено мнение /, проф.д-р Божана Неселчева, проф.д-р Марио Бобатинов, проф.д-р Румен Владимиров, доц.Иван Сълов, проф.д-р Александър Билярски, доц.Добринка Чанкова, проф.д-р Чинова, проф.д-р Александър Воденичаров, проф.д-р Иван Стоянов, съдия Венета Марковска/зам.председател на ВАС/, проф.д-р Евгени Танчев /конституционен съдия/, доц.Пламен Киров /конституционен съдия/ и съдия Стефка Стоева/зам.председател на ВАС/
Надявам се всички колеги да поемат по правилния път в живота и да се поучават от грешките си. Вярвам, че повечето от Вас ще станат много добри юристи и ще работят в интерес на обществото.
Що се отнася до всички шматароци от форума или извън него, които подценяват възможностите на студентите от ПИФ на ЮЗУ, и в частност моите, *** , лично от мен --- ЗАВЪРШИХ МЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Може да ме мразите, може да ме обиждате, обаче фактите са налице, мили мишлета. Стойте си пред компютрите и продължавайте да се правите на много грамотни юристи във виртуалното, защото само това ще Ви остане, понеже в живота сте пълни мишоци ! Едва ли някой много добър юрист, би седнал и така провокативно да се заяжда и да плещи глупости по форума, като си мисли, че е много велик ! Не адвокат Николов е за лечение, А 90% от Вас, пишещите тук сте ! Лекувайте се от пристрастеността си към интернет средата и нека ви изникне още един хеморуид, в моя чест, че завърших !
А що се отнася до адв.Николов.. онзи ден се запознах с него.. Уникален пич, супер интелигентен и умен, нищо му няма.
А на всички колеги, желая лек стаж и ще се видим на дипломирането с тоги тогава ще имам реч, да носите камери, че ще се качва във vbox-a
Бяха хубави 5 години, през които научихме много ценни неща за правото и живота.
Благодаря от името на всички студенти на целия преподавателски екип от ПИФ и най-вече на проф.Александър Воденичаров, на който открито искаме да кажем, че сме винаги твърдо зад него и го обичаме.
Благодарим на всички инспекторки, както и на останалата част от персонала в ПИФ.
Искрена благодарност и към членовете на държавните изпитни комисии :
проф.д-р Георги Боянов, проф.д-р Симеон Тасев, проф.д-р Любен Корнезов /с особено мнение /, проф.д-р Божана Неселчева, проф.д-р Марио Бобатинов, проф.д-р Румен Владимиров, доц.Иван Сълов, проф.д-р Александър Билярски, доц.Добринка Чанкова, проф.д-р Чинова, проф.д-р Александър Воденичаров, проф.д-р Иван Стоянов, съдия Венета Марковска/зам.председател на ВАС/, проф.д-р Евгени Танчев /конституционен съдия/, доц.Пламен Киров /конституционен съдия/ и съдия Стефка Стоева/зам.председател на ВАС/
Надявам се всички колеги да поемат по правилния път в живота и да се поучават от грешките си. Вярвам, че повечето от Вас ще станат много добри юристи и ще работят в интерес на обществото.
Що се отнася до всички шматароци от форума или извън него, които подценяват възможностите на студентите от ПИФ на ЮЗУ, и в частност моите, *** , лично от мен --- ЗАВЪРШИХ МЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Може да ме мразите, може да ме обиждате, обаче фактите са налице, мили мишлета. Стойте си пред компютрите и продължавайте да се правите на много грамотни юристи във виртуалното, защото само това ще Ви остане, понеже в живота сте пълни мишоци ! Едва ли някой много добър юрист, би седнал и така провокативно да се заяжда и да плещи глупости по форума, като си мисли, че е много велик ! Не адвокат Николов е за лечение, А 90% от Вас, пишещите тук сте ! Лекувайте се от пристрастеността си към интернет средата и нека ви изникне още един хеморуид, в моя чест, че завърших !
А що се отнася до адв.Николов.. онзи ден се запознах с него.. Уникален пич, супер интелигентен и умен, нищо му няма.
А на всички колеги, желая лек стаж и ще се видим на дипломирането с тоги тогава ще имам реч, да носите камери, че ще се качва във vbox-a
Кристиан Гьошев (юрист)
Правото не е за спящите, а за бдящите...
- kris_maturata
- Потребител
Re: Честито завършване на випуск 2003-2008 от ЮЗУ
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Матурко написа:Що се отнася до всички шматароци от форума или извън него, които подценяват ......, и в частност моите,***
матурко,
За 5години поне правилно да пишеш,
да се бе научил ...!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Сега с риск да си отнеса неприличната комбинация с три пръста от ръката на онзи нарцис, ама не се сдържах. Не и този път, за разлика от предния.
Първо- добре се посмях, но! наистина жалко за теб/дори не си ми колега!!!/.
В този ВУЗ учат сигурно хубави хора/ дори познавам част от тях/, нещо дето са чули от възпитание, родителите дето са се справили през първите 7, е в конкретния- всичко е безвъзвратно изтекло, заминало, в канала на човешката глупост, самонадеяност и прочие красоти- надценени според мен.
Жалко за теб. Сега ти е рано да ме разбереш, но... не губя вяра, че някой ден, някога ще успееш. Всеки успява. Ама, ще ти е доста кофти, та се стягай здраво. Инак рискуваш да си все по очи, все да се изтърсваш и да падаш. Това е добронамерен съвет.
Що се отнася до държавните изпити в ЮЗУ и хората със стойност- ПОЗДРАВЛЕНИЯ за моя фаворит и наш добър познайник- Покемон.
Благодаря ти, че ги сподели с мен/ цялото това напрежение/, че не отстъпи нито веднъж, издържа на стреса и бе така упорит.
Поздравления за нашия пълен отличник!
Това, Е постижение, за което даде своя дан.
Успех!защото ти го извоюва честно.
Първо- добре се посмях, но! наистина жалко за теб/дори не си ми колега!!!/.
В този ВУЗ учат сигурно хубави хора/ дори познавам част от тях/, нещо дето са чули от възпитание, родителите дето са се справили през първите 7, е в конкретния- всичко е безвъзвратно изтекло, заминало, в канала на човешката глупост, самонадеяност и прочие красоти- надценени според мен.
Жалко за теб. Сега ти е рано да ме разбереш, но... не губя вяра, че някой ден, някога ще успееш. Всеки успява. Ама, ще ти е доста кофти, та се стягай здраво. Инак рискуваш да си все по очи, все да се изтърсваш и да падаш. Това е добронамерен съвет.
Що се отнася до държавните изпити в ЮЗУ и хората със стойност- ПОЗДРАВЛЕНИЯ за моя фаворит и наш добър познайник- Покемон.
Благодаря ти, че ги сподели с мен/ цялото това напрежение/, че не отстъпи нито веднъж, издържа на стреса и бе така упорит.
Поздравления за нашия пълен отличник!
Това, Е постижение, за което даде своя дан.
Успех!защото ти го извоюва честно.
- Гост.
- Старши потребител
Супер зле сте, как веднага ви просърбяха болните пръстчета да пишете отговори и да плюете, и да храчите... Плюйте..ама и в това оплюване вижте истината и оценете мнението на съдийките от ВАС и съдиите от Конституционния съд, които бяха в изпитните комисии : "Браво, Гьошев, от такива хора като Вас има нужда България.", както и мнението на проф.Владимиров на държавния по наказателноправни науки: "От Вас ще стане перфектен юрист."
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
Матурко написа:Супер зле сте, как веднага ви просърбяха болните пръстчета да пишете отговори и да плюете, и да храчите... Плюйте..ама и в това оплюване вижте истината и оценете мнението на съдийките от ВАС и съдиите от Конституционния съд, които бяха в изпитните комисии : "Браво, Гьошев, от такива хора като Вас има нужда България.", както и мнението на проф.Владимиров на държавния по наказателноправни науки: "От Вас ще стане перфектен юрист."
Ако си юрист, колкото певачка...леле мале!
ВОКАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Моля, посещавайте форума на lex.bg единствено в ТРЕЗВО състояние.
Благодаря предварително!
Моля, посещавайте форума на lex.bg единствено в ТРЕЗВО състояние.
Благодаря предварително!
- kalahan2008
- Активен потребител
А...може ли в напушено състояние?
-
И в напушено не може
п.п. palimsest, аз говорех за Крисчо, той е известен в Благоевград със своите пиянски изпълнения - а такава непровокирана от нищо агресивна тирада от негова страна може да бъде породена единствено от употребата на психоактивни вещества
п.п. palimsest, аз говорех за Крисчо, той е известен в Благоевград със своите пиянски изпълнения - а такава непровокирана от нищо агресивна тирада от негова страна може да бъде породена единствено от употребата на психоактивни вещества
- kalahan2008
- Активен потребител
Абе, знаех си аз, но не се послушах...
Хей, като гледам корекцията в изказа- вяра нямам. Някой ще бъде тъпкан цял живот.
Пък кой, какво и на кого го казал- отново се връщам на първите седем.
Колеги, да не убиваме радостта от измамната илюзия дето се е надула в балона. Собственика сам ще го спука.
п.п. Пеенето Е изкуство, а изпълнителите са докоснати от бога хора - е, и това до днес.
Колега, следващия път предупреждавайте, какво сте скрили нейде
Хей, като гледам корекцията в изказа- вяра нямам. Някой ще бъде тъпкан цял живот.
Пък кой, какво и на кого го казал- отново се връщам на първите седем.
Колеги, да не убиваме радостта от измамната илюзия дето се е надула в балона. Собственика сам ще го спука.
п.п. Пеенето Е изкуство, а изпълнителите са докоснати от бога хора - е, и това до днес.
Колега, следващия път предупреждавайте, какво сте скрили нейде
- Гост.
- Старши потребител
kalahan2008
Аз не знаех, че пия алкохол...ама както и да е.. и впрочем в Благоевград у Вас ли съм спал на квартира, че от "много пиянство" не се сещам къде съм прекарал 5 години ... у вас..в Пловдив ли или У Благоевград...
Аз не знаех, че пия алкохол...ама както и да е.. и впрочем в Благоевград у Вас ли съм спал на квартира, че от "много пиянство" не се сещам къде съм прекарал 5 години ... у вас..в Пловдив ли или У Благоевград...
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
матурко написа:Аз не знаех, че пия алкохол...ама както и да е.. и впрочем в Благоевград у Вас ли съм спал на квартира, че от "много пиянство" не се сещам къде съм прекарал 5 години ... у вас..в Пловдив ли или У Благоевград...
Толкова по-зле за теб....ако така говориш в трезво състояние,явно не се намираш в психо-физическа цялост на личността си...доста хора казват, че живота изглежда различно-погледнат пред дъното на чашката...но...!
-
Крис... моля ти се бе пич. Не сте единствените, които са завършили право.
Ако смяташ, че такива изпитни комисии са нещо велико, то изобщо не знаеш какво е да си в комисии с истински преподаватели.
От тия комисии само Чинова е ... Всичко останало е ларж. И ти го знаеш много добре.
Айде честито. И се моли... да моли се, защото ако някой от форума те набара в съдебна зала ще се наакаш.
То на приказки е лесно.
Ако смяташ, че такива изпитни комисии са нещо велико, то изобщо не знаеш какво е да си в комисии с истински преподаватели.
От тия комисии само Чинова е ... Всичко останало е ларж. И ти го знаеш много добре.
Айде честито. И се моли... да моли се, защото ако някой от форума те набара в съдебна зала ще се наакаш.
То на приказки е лесно.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
като се наака, пуснете го у ф0р0мо
барбурко
барбурко
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Лека корекция, Деки. Чинова, Танчев и Киров са /от преподавателското тяло/.
Жалко, че и те, и висши магистрати са принудени да изпитват във факултети правно - зъботехнически, правно- електрически, свободни, условни и други.
Жалко, че и те, и висши магистрати са принудени да изпитват във факултети правно - зъботехнически, правно- електрически, свободни, условни и други.
- Гост
нещо против ЮЗУ-то ли имате
не забравяйте че си имам диплома и от там
не забравяйте че си имам диплома и от там
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
kris_maturata написа:kalahan2008
Крис Матуров, който НИКОГА, ама НИКОГА не пие алкохол (шамо ситронада ):
http://www.vbox7.com/play:0de53120
- kalahan2008
- Активен потребител
Zdraveite na vsi4ki! Imam edno pitane. Az zavar6vam Pravo v Pu i ni kazvat, 4e bez uspeh ot darjavnite 4.50 ne mojem da bydem dopusnati do kandidatstvane v advokatskata kolegiq????????????? Znaete li ne6to podobno i dali ste se sblyskvali s podobni tvardeniq???????
- krai4e
- Нов потребител
Е, като юрист да ви попитам- в слухове ли ще вярваме?
Някак не е сериозно това твърдение/ не казвам, че ми е известно дори такова нещо/, но да помислим само- успех се изисква за всички места в системата, е ако и за адвокатурата поставят такова условие, какво става с онези не надскочили летвата от 4.50?
Я, по ведро, и смело към съответната АК.
Някак не е сериозно това твърдение/ не казвам, че ми е известно дори такова нещо/, но да помислим само- успех се изисква за всички места в системата, е ако и за адвокатурата поставят такова условие, какво става с онези не надскочили летвата от 4.50?
Я, по ведро, и смело към съответната АК.
- Гост.
- Старши потребител
Моите уважения към Вас Сruel_la,
Но току-що установих, че не ми е позволено да изразя несъгласие с това ваше изказване, че " ...и те, и висши магистрати са принудени да изпитват във факултети правно - ....."
Не мисля да са били принудени, ама по никой начин...
Колкото до изтритият ми пост...,
Е, да са живи и здрави модератора/аминистратора!
Но току-що установих, че не ми е позволено да изразя несъгласие с това ваше изказване, че " ...и те, и висши магистрати са принудени да изпитват във факултети правно - ....."
Не мисля да са били принудени, ама по никой начин...
Колкото до изтритият ми пост...,
Е, да са живи и здрави модератора/аминистратора!
-
Melly - Старши потребител
|
|