начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

проблеми със еоод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблеми със еоод

Мнениеот topalska_diana » 29 Окт 2008, 15:47

развеждам се със съпруга ми. имаме 2 семейни недвижими имота. единият който още не е завършен а сме го ипотекирали в полза на еоод, чиято собственост е негова. фирмата му отначало беше ЕТ, след това стана ЕООД, като изкупи изцяло ЕТ. Двете фирми са придобити по време на брака ни. Той не е теглил личен заем за да внесе дела си в ЕООД. Аз работя във фирмата през цялото време.Мога да докажа своя принос. Съпругат ми и любовницата му постоянно ме заплашват, че нищо няма да получа. Аз съм подала искова молба за развод, изцяло по негова вина. Моля за вашите съвети!
topalska_diana
Нов потребител

Re: проблеми със еоод

Мнениеот topalska_diana » 01 Ное 2008, 19:32

ej, xora truden kazus li postawix.
topalska_diana
Нов потребител

Re: проблеми със еоод

Мнениеот REVOLUTION » 01 Ное 2008, 20:04

topalska_diana написа:ej, xora truden kazus li postawix.

Боже , божееее , фирмите били придобити по време на брака.Бисери , бисери..... :lol: .Госпожо адвокат нямате ли?Ако имате задайте въпросите си на него.Ако нямате , си ангажирайте , иначе съпругът Ви и любовницата ще излезнат прави.Имущество от ЕООД няма да получите , то е собственост на дружеството.....Има варианти да получите поне нещичко ,за да компенсирате :wink: , но това може да се каже след детайлно запознаване с фактическата обстановка!
REVOLUTION
Активен потребител

Назад към Семейни казуси