Потресена съм! Колко пошла може да бъде истината
Пациенти в будна кома - 1:45 мин за хора с издръжливи нерви.... http://www.btv.bg/videos/ този не работи!
http://www.vbox7.com/play:b60b0246
- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За нещата, които ни оставят... без дъх
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
За нещата, които ни оставят... без дъх
Последна промяна poli_g на 15 Ное 2008, 02:11, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Re: За нещата, които ни оставят... без дъх
Poli не знам за какво става върпос, но линка, който си оставила отваря страницата с хороскопите на bTV. Виж дали има някаква грешка.
Vox emisa volat, litera scripta manet!
-
rexlegis - Потребител
Понеже чух репортажа по телевизията (сигурно е същият) - става дума за хора в кома след злополука или заболяване, такива като Мануела Горсова, за които не могат да се осигурят адекватни грижи и рехабилитация. Една от причините, естествено, е, че касата не плаща за това. За една жена, изпаднала в това състояние вероятно от упойката при секцио - всъщност за нея беше основно репортажът, - казаха, че у тях близките и са организирали нещо като домашна болница, но това, което могат да направят те, е да поддържат състоянието и без промяна, не и да го подобрят.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Да, прав/а си, Рекслегис. Но! грешката снощи не бе налична!
Тълкуването на Портокал е правилно... просто бях... останах без думи след репортажа. Жалко и нелепо.
Дали от онази премерена фалшивост на госпожата представител на лекарското съсловие/ първата разбира се/ или на социалната политика на това правителство?
И някак странно сe сетих- иде Коледа/ не бях мислила, време за това не остава/, времето, когато ставам "дарител"... Не само аз, тогава настава кампанийното събиране на средства...
Дали, защото ще приспиваме и без това заспалата си съвест?
Тълкуването на Портокал е правилно... просто бях... останах без думи след репортажа. Жалко и нелепо.
Дали от онази премерена фалшивост на госпожата представител на лекарското съсловие/ първата разбира се/ или на социалната политика на това правителство?
И някак странно сe сетих- иде Коледа/ не бях мислила, време за това не остава/, времето, когато ставам "дарител"... Не само аз, тогава настава кампанийното събиране на средства...
Дали, защото ще приспиваме и без това заспалата си съвест?
- Гост.
- Старши потребител
Най-страшно е за близките, които всеотдайно всеки миг са способни да дадат всичко от себе си -грижи, майчина топлота, милувки към най-скъпото за тях - детето им.
Спомням си един случай, към който бях човешки причастна - КЛАРА.
Млада жена на 26 години, в разцвета на живота си, създала семейство и дала живот на дъщеричката си, която поради лекарска грешка не можа 11 години да изезе от състояние на будна кома. Така и напусна земния си път, несъзнавайки нищо....
Та, когато гледах репортажа, отново нахлуха смесица от бурни чувства и тъжни спомени - възмущение от наглостта на лекарите, довели в една или друга степен с ненавременни/некомпетентни действия до този тъжен факт и безсилието на близките да помогнат на детето си.....
Те лекарите, по правило се чувстват безгрешни и недосегаеми, за съжаление.
Нямам нищо против това съсловие, но пред фактите и боговете мълчат.
П.П. В случая излагам гражданската си позиция.
Спомням си един случай, към който бях човешки причастна - КЛАРА.
Млада жена на 26 години, в разцвета на живота си, създала семейство и дала живот на дъщеричката си, която поради лекарска грешка не можа 11 години да изезе от състояние на будна кома. Така и напусна земния си път, несъзнавайки нищо....
Та, когато гледах репортажа, отново нахлуха смесица от бурни чувства и тъжни спомени - възмущение от наглостта на лекарите, довели в една или друга степен с ненавременни/некомпетентни действия до този тъжен факт и безсилието на близките да помогнат на детето си.....
Те лекарите, по правило се чувстват безгрешни и недосегаеми, за съжаление.
Нямам нищо против това съсловие, но пред фактите и боговете мълчат.
П.П. В случая излагам гражданската си позиция.
-
Melly - Старши потребител
И аз хванах този репортаж.
Тъжана история, както всяка една трагична ситуация.
Тъжана история, както всяка една трагична ситуация.
- kuzmanin
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|