На тебе ако! Ма на мене оти?
а ти си тури запетайката пред ако-то ... освен, ако нямаш предвид другото ако ...
- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА СИ АКТИВИРАЛИ ЛС
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
33 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА СИ АКТИВИРАЛИ ЛС
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
никога не требе на 100% да е ясно к'вот ида е
за едни ако, за други ако
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
от satir на 09 Ное 2008, 07:50
никога не требе на 100% да е ясно к'вот ида е
Е, точно това се отнася и за моя заек! За тебе може да е недовършен, за мен си е екстра!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
satir написа:едит: тук си е темата на бебитор
те: viewtopic.php?f=5&t=33370
Тука е, ама хоста за картинки нещо се е прецакал. Да се отбележи- този път вината не е в лекс Само че не ми се играе сега да я поправям, като имам време и ако въобще имам желание, тогава
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Виждам, че има все още някои колеги или потребители, които не са обърнали внимание на тази тема, която очевидно е актуална:
И, за да не бъда голословна, потвърждението е
ТУК: viewtopic.php?f=5&t=33607#p289500
И, за да не бъда голословна, потвърждението е
ТУК: viewtopic.php?f=5&t=33607#p289500
-
Melly - Старши потребител
Колежке, ( или съ-потребителке )
обърнал съм внимание, че темата е активна и Ви поздравявам за нейното съществуване, но май и Вие не сте прочела послеписа, в поста към който сочите.
Нарочно съм написал отделна тема и то с пълното съзнание, че при нормални обстоятелства не се прави така. Но смятам да продължа да го правя, всеки път когато не мога да отговоря на ЛС изпратено до мен заради недомислените софтуерни решения на администраторите.
Дано им направи впечатление батака, който новите им правила предизвикват.
Поздрави !
обърнал съм внимание, че темата е активна и Ви поздравявам за нейното съществуване, но май и Вие не сте прочела послеписа, в поста към който сочите.
Нарочно съм написал отделна тема и то с пълното съзнание, че при нормални обстоятелства не се прави така. Но смятам да продължа да го правя, всеки път когато не мога да отговоря на ЛС изпратено до мен заради недомислените софтуерни решения на администраторите.
Дано им направи впечатление батака, който новите им правила предизвикват.
Поздрави !
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
Колега,
По същата причина се принудих да пусна обща тема, т.к. не можах да върна отговор, а и ми звучеше някак егоистично да се обърна към адресата с отделна тема. Мисля все повече да нарастват случаите, които ще са последица от тази софтуерна недомислица, та затова..., а иначе,
Нищо лично!
Само това В ползу роду
Приятна вечер!
По същата причина се принудих да пусна обща тема, т.к. не можах да върна отговор, а и ми звучеше някак егоистично да се обърна към адресата с отделна тема. Мисля все повече да нарастват случаите, които ще са последица от тази софтуерна недомислица, та затова..., а иначе,
Нищо лично!
Само това В ползу роду
Приятна вечер!
-
Няма начин. Все по трудно ми е да съм оптимист
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
чеките са, софтуеарен, хардуеарен или предклавиатурен е проблема с настройките на профила?!?!? обеснете ми оти дека сам тъп и не разбирам!
п.с. въпрос на личен избор
п.с. въпрос на личен избор
-
Сатире,
Сам казваш за 3 алтернативи, които са в пряка връзка с .....
Но я си представи, че голяма част от участниците във форума изобщо не са ходили на "компютърно" у-ще, и само могат туй-онуй по навик, изработен вследствие често повтарящо се упражнение
Е, за тази група хора говорим. Техният избор се изразява в очакване да получат ЖОКЕР - т.е., простичко обяснение за конкретно действие...
В никакъв случай не умаловажавам твоите навременни, уместни и нагледни указания. Но те са в полза на онези, които вече са ходили на у-ще и са в по-горните класове...
П.П. Впрочем, самата аз неведнъж съм споделяла и не изпитвам неудобство пак да кажа, че имам "предклавиатурен проблем", но въпреки това, се справям.
Е, с помощ от приятел, разбира се
Сам казваш за 3 алтернативи, които са в пряка връзка с .....
Но я си представи, че голяма част от участниците във форума изобщо не са ходили на "компютърно" у-ще, и само могат туй-онуй по навик, изработен вследствие често повтарящо се упражнение
Е, за тази група хора говорим. Техният избор се изразява в очакване да получат ЖОКЕР - т.е., простичко обяснение за конкретно действие...
В никакъв случай не умаловажавам твоите навременни, уместни и нагледни указания. Но те са в полза на онези, които вече са ходили на у-ще и са в по-горните класове...
П.П. Впрочем, самата аз неведнъж съм споделяла и не изпитвам неудобство пак да кажа, че имам "предклавиатурен проблем", но въпреки това, се справям.
Е, с помощ от приятел, разбира се
-
гле са Мелли, дразнат ме грешките в лекса, обаче активирането и деактивирането на некои опции си е чисто усер-ски проблем, не е грешка в софтуеара, още по-малко пък в хардуеара. не е нужно да си много учен за да си оправиш настройките.
-
Колко много си прав, Сатире
Открих една корелация между твоето и моето съждение и виж какво се получи:
Не е нужно да си много учен, за да си оправиш настройките,
достатъчно е да си умен.
satir написа:не е нужно да си много учен за да си оправиш настройките...,
Открих една корелация между твоето и моето съждение и виж какво се получи:
Не е нужно да си много учен, за да си оправиш настройките,
достатъчно е да си умен.