начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Моля, помогнете ни Адвокат Ноколов!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля, помогнете ни Адвокат Ноколов!!!

Мнениеот dragataa » 19 Ное 2008, 16:26

dragataa
Младши потребител

Re: Моля, помогнете ни Адвокат Ноколов!!!

Мнениеот Гост. » 19 Ное 2008, 18:03

:lol: А казват, че удавник и за сламка се хващал.... защо ли! :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот palimsest » 19 Ное 2008, 18:18

Чета и не вярвам на очите си?
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот pokerman » 19 Ное 2008, 19:14

И какъв е проблемът сега ? За какво трябва да му помагаме ? :roll:
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот Гост. » 19 Ное 2008, 19:39

Поки- не на него, а ТОЙ да им помогне... схвана ли замисъла? :lol: :lol:

п.п. еее, :roll: да се стягаме, стига сме спамили! Че форума вече е настръхнал :idea:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот dragataa » 19 Ное 2008, 21:03

Аз писах на Адвокат Николов!

Вашето мнение не сам го искал!

Нареждайте се в друга тема!

Остроумни адвокатчета!
dragataa
Младши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 19 Ное 2008, 22:35

dragataa написа:Аз писах на Адвокат Николов!

А защо не използвахте опцията "Лични съобщения" :roll: :?:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 20 Ное 2008, 00:09

от dragataa на 19 Ное 2008 08:03 pm
Аз писах на Адвокат Николов!

Нареждайте се в друга тема!

Остроумни адвокатчета!

:roll: Понякога опита за остроумие демонстрира наглост и липсата на възпитание. За разлика от адвокат Николов, всички писали по тази тема СА адвокати, не бих била така сигурна за студент Николов, титулувал себе си "адвокат".
Но и рискът си е ваш.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот dragataa » 20 Ное 2008, 11:22

Здравейте!

Пращам вече 5-то съобщение, но не ги доставя! Брои ли се това! Мисля да изчакам малко за да разбера дали ще се получат!
Незнам кой какъв е, но щом нямате желание не помагайте! Важното е като сметнете, че няма какво да кажете наистина да си замълчите, а не да говорите глупости в темата! Не е насочено лично към някой от вас коментарът, просто мисля, че така е редно!
А вие? :)
dragataa
Младши потребител

Мнениеот dragataa » 20 Ное 2008, 11:46

Абе хора що не си пуснете тема например "Аз обичам да се правя на умен!" и не си пишете там? Незнам на кой възпитанието не е протекло в правилна насока, ох да не се засегнете! Вие май си нямате отдушник на нагнетените газове?
Много сте интересни с наглостта си и начина по който си давате негативното мнение там където не ви го искат!
Ще взема от тук нататък да си замълча, да видим за какво възпитание говори това!

:evil: :twisted:
dragataa
Младши потребител

Мнениеот palimsest » 20 Ное 2008, 12:04

Уважаема г-жо/г-не,
ние от човеколюбиви и високохуманни подбуди, решихме да Ви дадем един-два безплатни съвета, така щото да Ви помогнем да се ориентирате в ситуацията.
Лицето Пламен Ангелов Николов, подвизаващ се под псевдонима АдвУкат Николов е третокурсник, едва завършил ІІ курс, единственото процесуално право, по което, къде обективно, къде субективно е оценен от ас. Вълкадинова, е административен процес...лицето все още даже не е изпитван по Наказателно право, т.е. оторизиран орган не е проверил дали това което твърди че знае и умее е така, и дали знанията са му в нужната пълнота и дали не тълкува написаното в разни учебници и статии - превратно.Ясно е, че е недовършен продук на родното образование, с неустойчива психика, готовност да възхвалява и плюе, без и със основание, по личности от форума и от обективната действителност...
Както вече се спомена, всичко написано тук от него, трябва да се оцени от компетентен орган по психично здраве, дали съвсем случайно или умишлено се опитва да Ви заблуди, поради незнание или поради други причини...
advokat__nikolov написа:Задайте си въпросите на лични.Ще Ви помогна. :wink:

Правосъдното и Министерството на здравеопазването,както и образователното такова „предупреждават” на пазара е изпуснат недовършен продукт на родното висше образование,подвизаващ се под търговската марка-
®Адвокат Николов® Адвокатска къща "Пламен Николов & съдружници".

Употребата на този недовършен продукт е равносилна на потребата на този по-долу:
Изображение
Изображение

Ето част от великите домогвания,които сме успяли да запазим за бъдното, и които мисля да запечатам в капсула на времето, и да врадя в паметна плоча на входа на университета на Николов, съвсем скоро.

advokat_nikolov написа:Оооооо навлизате в моите води-Наказателно право.
Всичко е свързано с мозъка.От мозъка зависи всичко.Трябва да можете да си говорите не с хората,а с техните мозъци :)

Тук черното може да се окаже бяло,щом не е минало през призмата на мозъка.Минало ли е значи е черно,не е ли минало значи е бяло.Можеш да си ги въртиш както пожелаеш-стига да докажеш дали е минало,или не е.И именно затова рефлекторните прояви са ненакузуеми,защото те въобще не преминават през мозъка,т.е.не са осъзнати от него,а са естесвена реакция на органзизма.Някой може да застреля цяла детска градина ако иска и ако това деяние не му се е отразило в мозъка или неговите последици и пр.-няма да се води,че е извършил престъпление.И си избийте от главата идеята,че НП е възмездие.Това са глупости на търкалета.Това не са на Крум законите.Въобще много хора не са наясно и с целите на наказанието.Ами ето ще Ви дам пример.Много хора не бяха съгласни с присъдата на Максим,вкл.и аз,но
съдията,постановил присъдата е много прав.Максим е осъзнал грешката
си,осъзнал е точно какво е направил и се е поправил.Тука затвора е вече излишен.Няма нужда от репресия от страна на държавата.Тя е безпредметна в случая.
Това не Ви е Гражданско право.За това няма форми на вина тук,защото не е нужно да има.
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот dragataa » 20 Ное 2008, 12:19

вие много се хванахте за Адвокат Николов. Той беше един от малкото който беше проявил интерес към моя случай! Не ми пука какъв е и дали е или не адвокат! Аз търсех помощ.......................!

Peace Palimsest!
dragataa
Младши потребител

Мнениеот palimsest » 20 Ное 2008, 12:25

Аз специално, лицето хАдвукат Николов, ползвам за гъргара, като ми е гадно от родната действителност, опитвам да се веселя с него,понеже и той е продукт на тази действителност, особено като се наложи да се комуникира с администрацията, лично нищо лошо не изпитвам към него, само съжаление..., а това, че само той се е отзовал, ето вероятната причина,

"Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ... "

Никой не си губи времето, да се занимава с Николов, освен ако не очаква, отсрещната страна да изтъркули нещо бисерно, достойно и съпоставимо с твърдения от типа, Паисий- изродител на бълг. народ и т н , в графа - студентско и кандидат-студентско народно творчество...
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 20 Ное 2008, 12:38

dragataa написа:вие много се хванахте за Адвокат Николов. Той беше един от малкото който беше проявил интерес към моя случай! Не ми пука какъв е и дали е или не адвокат! Аз търсех помощ.......................!

Със същия успех, можете да търсите помощ и при стоматолога си, той също ще ви изслуша, ще се направи на загрижен, най-много да снеме анамнеза за зъбния статус, и толкова, едва ли ще ви е от помощ,той поне има висше образование, а пък хАдвуката и това няма,но щом не ви пука, дали е адвокат или не, опитайте при денталния лекар, то все тая, може да случите на медик с обща компетентност с диплом от правна клиника.
Успех !
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот octavia » 20 Ное 2008, 12:42

Мнение от dragataa на 20 Ное 2008 11:19 am
вие много се хванахте за Адвокат Николов. Той беше един от малкото който беше проявил интерес към моя случай! Не ми пука какъв е и дали е или не адвокат! Аз търсех помощ.......................!

Разбрахме, че търсите помощ, просто Ви предупреждаваме, че няма да я получите. Това, че някой е проявил интерес, не означава, че реално ще Ви помогне. То и често споменаваната тук кака Пена хигиенистката може да има интерес - ще й гласувате ли доверие да защитава правата Ви? Не всичко е въпрос на желание! Трябват и знания, а Адвокат Николовите са доста оскъдни...
Dip trip, flip fantasia
octavia
Младши потребител

Мнениеот octavia » 20 Ное 2008, 12:43

Почти Ви повторих, palimsest, извинения :)
Dip trip, flip fantasia
octavia
Младши потребител

Мнениеот palimsest » 20 Ное 2008, 13:09

octavia написа:Почти Ви повторих, palimsest, извинения

Repeticio est Mater Studiorum!

А по повод открития въпрос, замислям се, дали не е целесъобразно...както сега стигнах до съждението, и висля да го направя,....

смятам да защитя пред Патентното ведомство(за момента само с национален приоритет да се ползвам) търговската марка Адвокат Николов, с цел да защитя потенциални "шарани" на псевдо адвокат николов, и да му подаря марката, едва след манифестирана диплома...усилието си струва!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот dragataa » 20 Ное 2008, 17:04

Добре разбрахме,че Адвокат Николов не е адвокат,а вие като сте много умни адвокати,защо не помогнете вие???

Оправете си ситемата за смс-и не работи!!!Аз и да искам да ми помогнете,не мога да изпълня правилата на форума!!!

Злобата е навсякъде,най-вече във вашите отговори!!!

Благодаря за помощта!!! :twisted:
dragataa
Младши потребител

Мнениеот palimsest » 20 Ное 2008, 17:18

В съвременното натоварено, и особено изнервено ежедневие, в което човек за човека е враг(, не брат)...май най-големия проблем е липсата на емпатия...способността да се поставиш на мястото на другия, да опиташ да го разбереш,... ние съвсем добросъвестно се опитахме да Ви предпазим от възможността да си наемете виртуален адвокат, който дори не е придобил нужната правоспособност, за каква злоба, за к`ви 5 лева....
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот dragataa » 20 Ное 2008, 17:34

Вижте какво! Някога да съм споменавал, че не искам да си ПЛАТЯ??? Вие казахте ли нещо по темета не разбрах само?
Не злоба..............., а ЗЛОБАРИ даже бих казал!

jiji2..............
"Здравейте,
Получих личното Ви съобщение и ще си позволя да Ви отговоря, за да споделя, че не съм съгласна с някой Ваши разсъждения по темата.
Преди всичко смятам, че никой не се е регистрирал насила в LEX-са и за никой не стои задължението да отговаря на теми и въпроси, които не са му интересни или за които счита, че следва за становището си да получава възнаграждение.
И преди, и сега има въпроси и теми, които не са на "нивото на юристи", но ако не им се отговаря, тогава задаващите такива въпроси по естествен начин ще се откажат... Глупав въпрос - липсва отговор! Ако все пак някой от форумците е изявил интерес към подобен въпрос - моля, нека да отговори. Но да се изпращат такива съобщения от рода на "Платете си, за да ви отговорим", "Отговорът струва пари" или "Помогнете, за да ви помогнем", считам за недостойно. Като искам някой да ми плаща аз си отварям кантора и приемам питащите в нея, а те като идват там знаят, че трябва да си плащат.А ако някой иска и има възможност да дарява - сам ще го направи и без някой да го заставя и принуждава, като го лишава от информация. В един открит форум, анонимен при все това - за какво заплащане говорим? Това не ми е частната страница в Интернет, нито при регистрирането си някой е поел задължение да ми плаща като участвам във форумите или където и да било другаде. И още нещо - не приемам и отговорите "Иди при адвокат"! Има хора, които нямат възможност да отидат при адвокат, но въпреки това имат проблеми, на които не могат да намерят отговор. Къде другаде, ако не в един юридически форум могат да попитат? С пълното съзнание, че анонимните отговори не им дават никаква гаранция за правилност! Колкото до "тарикатите", "скрънзите" и други от тази категория - пак ще повторя: никой не е длъжен да отговаря на въпроси! Ако имате чуството, че питащият прави това с идеята да спести парите си за адвокат - просто не му давайте своя съвет, но ако някой друг иска да отговори - нека да може да го направи. Нека всеки сам избира как да оценява труда си!
Дразня се от това нестихващо самочувствие на изключителност, свърхнадареност, свръхкомпетентност и т.н. на някой участници - юристи, икономисти или просто анонимни хора, които очевидно нямат много работа, а само да контролират правилата на форума или кой, къде и как си е пуснал спам, флуид или както и да се нарича....Има хора, които не са пропуснали тема, в която да не са оставили мнението си. Някой от тях са забравили, че са преди всичко ЧОВЕЦИ и преди да станат юристи или каквито са там, са били от другата страна - на незнаещите и на питащите. Едва ли и всички "активисти" във форума са достатъчно заможни, че да не могат да се поставят на мястото на един беден човек, за да разберат, че понякога той няма друг изход... А и дори и да има - никой не го спира да пита! И не трябва! Както е казал Станиславски (ако не греша) - За да направиш един добър филм може да се наложи да направиш 100 лоши ... Или казано за случая - може да има зададени 100 глупави въпроса, преди да дойде интересния за мен...
Считам, че горното негативно поведение е спомогнало форума да се превърне в т.нар. от Вас "клоака". Никой вече не смее да зададе една нормална тема, да постави въпроса си, който го вълнува или не може да му намери отговор, ЗАЩОТО ВЕДНАГА ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ, КОЙТО НАЗИДАТЕЛНО И НАГЛО ДА МУ ОБЯСНИ, КОЛКО Е НАХАЛЕН, ЧЕ ПИТА И ЧЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА, ЗА ДА ПОЛУЧИ ОТГОВОР....!
Самата аз вече отдавна не поставям проблеми, които имам в работата си - опитвам се да ги обсъждам с колеги, да чета в Сиела или Апис, в списания и т.н. Но вече почти не питам във форума.
Извинете ме, ако съм била прекалено обстоятелствена и емоционална, и Ви благодаря, че имахте търпение да изчетете до край това писание.
Поздрави!

Какво мислите за това?
dragataa
Младши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии