Няма как да ти бъде даден отговор, докато не подадеш активиран линк.
Горният, не се отваря!
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
|
|
Melly написа:Необходимо е мъничко търпение и толерантност между всички нас, нали така?
Спокойно, дишай дълбоко. Нещата ще си дойдат на мястото.[/size]
Нека оставим психологията на мен, става лиMelly написа:Нека оставим психологията на мен, става ли
Melly написа:Ние сключваме сделка под условие. ... По същество, това е безвъзмездна сделка, т.е. даряваме опит, знание, компетентност, но под условието, че питащите ще дарят свое имуществено благо в размер на 10 лева.
От друга страна стои правоотношението дарител-надарен, страни по което са отново питащите и дарителския фонд - също безвъзмездна сделка.
От трета страна е правоотношението Lex.bg/ ние, и дарителските фондове. То също е безвъзмездно, но има всичи характеристики на сделка със съдържание задължения по извършване на фактически действия.
bebitor написа:Как е възможно да изпитваш гордост от факта, че не подкрепяш една добра кауза и целенасочено да го демонстрираш?
Melly написа:viewtopic.php?f=5&t=33781&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Уважаемо Ръководство,
Уважаеми колеги,
Уважаеми Модове,
Много моля за сериозно отношение по поставения от мен въпрос.
За всички е известно, че тече кампания по един проект с
БЛАГОТВОРТЕЛНА ЦЕЛ, изнесен в отделна тема, а именно:
viewtopic.php?f=5&t=19963
Независимо от споделените гледни точки относно целесъобразността, или по-конкретно различните позиции относно вида договор на бъдещия проект, темата бе доста сериозно посещавана.
Каква бе изненадата ми, когато днес 20.11.2008 в 19:25 часа установих, че отбелязаните посещения са 636.
Мога да представя достоверни данни за посещаемостта на горната тема.
И те са:
към 02:00 часа на 20.11.2008 - 1599 посещения;
към 19:00 часа на 19.11.2008 - 1344 посещения;
към 14:00 часа на 19.11.2008 - 1321 посещения;
към 13:30 часа на 19.11.2008 - 1270 посещения;
към 06:30 часа на 19.08.2008 - 1135 посещения;
към 22:10 часа на 17.11.2008 - 613 посещения;
към 23:03 часа на 16.11.2008 - 76 посещения;
към 20:40 часа на 16.11.2008 - 40 посещения;
към 19:40 часа на 16.11.2008 - 18 посещения;
Моля всички вас за коментар на изложените факти.
Аз също ще споделя становището си, но умишлено запазвам правото си на отговор след вас.
zornunddorn написа:..ЗАБЕЛЯЗОХ, че никой не отговаря пълно и изчерпателно на хората, изпратили смс-и. .. .. за да имаш право да ОЧАКВАШ ОТГОВОР НА ПОСТАВЕН ВЪПРОС...?!?!?!
изцяло споделям мнението на Калахан2008 заЛИЦЕМЕРНИЯ И КОМЕРСИАЛЕН ВИД на начинанието.. Недопустимо е, благородно начинание, инициирано от хора в нужда да бъде омаскарено по този начин. ЗАБЕЛЯЗОХ, че никой не отговаря пълно и изчерпателно на хората, изпратили смс-и. .. или предстои да бъде въведен минимален брой смс-и, за да имаш право да ОЧАКВАШ ОТГОВОР НА ПОСТАВЕН ВЪПРОС...?!?!?!
всъщност, защо ли се чудя. Не съм прочела никъде,чесобствениците на сайта се ангажират поставият темата да получи компетентен отговор, ако е изпратил дории 1 смс. Така питащите остават ИЗЛЪГАНИ!!!
или предстои да бъде въведен минимален брой смс-и, за да имаш право да ОЧАКВАШ ОТГОВОР НА ПОСТАВЕН ВЪПРОС...?!?!?!
всъщност, защо ли се чудя. Не съм прочела никъде,чесобствениците на сайта се ангажират поставият темата да получи компетентен отговор, ако е изпратил дории 1 смс. Така питащите остават ИЗЛЪГАНИ!!!
poli_g написа:Вие колеги, Калахан и zornunddorn, какво предлагате, за да се обединим около идеята?
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта