начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Относно форума на Лекс БГ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Относно форума на Лекс БГ

Мнениеот donna » 03 Дек 2008, 09:01

Бихте ли ми отговорили кого съм квалифицирала ? И защо никой не ми отговори ,защо е преместена темата.Действие което няма разумно обяснение!
donna
Старши потребител

Мнениеот ivan88 » 03 Дек 2008, 09:14

Темата не само е преместена, но ми се видя и доста разфасована... :wink:
А вероятно е преместена,защото се видя много интересна и на една височайша особа ... :D :D :D :D :D Типично по български :idea:
ivan88
Нов потребител

Мнениеот donna » 03 Дек 2008, 10:27

ivan88 в лекса мисля ,че не се делим на височайши и невисочайши особи,тук сме просто юристи с определени никове ,заключението ти е неправилно!
За мен тоя форум за юристи с тая парола си е чиста дискриминация ,ми то стана по зле от египетските жреци ,какво толкова тайно има в тая тема.
Темата ми е интересна ,тъй като наскоро имах нещо подобно само дето приключи със спогодба ,не сме искали и делба ,а само отмяна на завещанията /едното направено от бащата на доверителката си беше частично нищожно предвид нормата на чл.103 СК отменен/по памет/бе завещал по-вече от колкото има , а другото нарушаваше запазената част /от майката на доверителката/, но след като се спогодиха ще правят доброволна делба това е.
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Дек 2008, 10:53

Лично аз много отдавна изразих мнение ,че това с паролите си е чиста щуротия и приумица , та не мога да разбера какво толкова тайно се случва в тоя форум за юристи . Парола няма да ползвам посмъртно и си мисля ,че всички сме хора .
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Дек 2008, 10:56

И още нещо има теми в тоя форум в които съм писала от време преди прословутата парола ,аз не съм писала нищо "тайно" та държа това което съм писала да излезе на бял свят и тая парола да иде в коша за отпадъци!
donna
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 03 Дек 2008, 13:11

:roll: Да, колко неуслужлива може понякога да бъде паметта човешка, добре че всичко е съхранено...
Идеята за специализиран раздел тук, трябва да го признаем на Lex, не бе тяхна , а на колеги! И повечето писали тук, в тази тема, следят форума и надявам се го помнят, както помнят и мотивите за това предложение.
Друг е въпросът, колко възразиха и тогава..., колко прегърнаха идеята и по какви подбуди, и доколко решението за това/ че и за друго/ е било зависимо от членовете на форума.

Та, има голяма доза истина в народната мъдрост- внимавай, какво си пожелаваш.
Гост.
Старши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии