начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

ИНТЕРНЕТ зависимост

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ИНТЕРНЕТ зависимост

Мнениеот diaida » 10 Яну 2009, 03:37

Като цяло всяка зависимост е вредна, но да погледнем реално на нещата ...
Например колко неща вършим в интернет? Например, четем книги, слушаме музика, гледаме филми, играем на игри, общуваме, търсим информация (четем вестници, списания, гледаме новини и т.н.). Ето от там и времето, прекарано в интернет е дълго. Представете си колко време щеше да ни трябва да изтичаме до "Славейков", да разгледаме целия пазар за нещо по-ново, после да си купим вестниците и списанията (и то, не всички), да ги прочетем, да отворим Большая русская енциклопедия и да потърсим, онова дето ни трябва и т.н.
Та, няма ли времето да е същото, дори и повече от това, което прекарваме в интернет.
Няма как да не ползваме точно интернет, след като е:
1) по-евтино
2) по-бързо
3) по-удобно
Дори, само тези три неща го правят незаменим.

Тук, обаче не става дума за геймъри, хейтъри, хакери и др. деформации. Те са си в отделна категория и тя е проблемната!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 10 Яну 2009, 03:59

advokat__nikolov на 10 Яну 2009, 01:32
Поли, та ти цитираш интернет законодателство ???????? Но това е невероятно ! Ти си прочела и можеш да цитираш "законодателството" на един форум ??? Какво ли би казал проф. Долапчиев за това ? Аз съм трогнат от това ! Като тръгна другия път за държавата ще похваля един български юрист с какво се занимава цял ден !

Поли, не се сърди, даже и не посмявай да се сърдиш, а приеми, че просто трагедията е пълна ! Давай да оправяме какафонията, докато е още време !

Ох, Николов...ти кой курс беше?!?
И още ли не можеш да правиш разлика между договор и правна норма?

п.п. Слушам и чинно изпълнявам повелята- няма да се сърдя, само позволи да се разсмея. :lol: :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 10 Яну 2009, 21:32

Ох, Поли, та ти не можеш да правиш разлика между обект на защита и обект на деяние, а си тръгнала на мен да обясняваш. :D :D :D

И ти си една от тях, нали, от интернет сектата. Гледам не излизаш от интернет, имате поне в 15 форума ( даже и във форум за птици :shock: )

на 14 май ще ти честитя РД :D :D :D Гледам по-млада си от майка ми с около 5-6 години. Даже знам къде работиш, но нали съм джентълмен и.... :lol: !
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 10 Яну 2009, 22:10

Ей младежо, въпреки да съм любезна, наложително е да ти напомня следното, което следва добронамерено да приемеш и да си навреш в онази кухина, която носиш на раменете си:
Фъстък, изобщо не се вълнувам от душевните ти терзания и правни напъни.
Но като бъдещ юрист- опитай да докажеш изложените от теб факти и ще поднеса публично извиненията си към меркантилната ти особа.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Яну 2009, 22:17

Така като гледам, Никсън е тръгнал да разконспирира всички из форума. Палимсест, Поли...кой ли е следващият :?: :wink:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 10 Яну 2009, 22:40

Ако имаме търпение, а той достатъчно парици дадени му от тате, може и да разберем... :lol: :roll:
Колеги, моля да се отнасяте към човека сериозно! :lol:
Нагърбил се е с непосилна задача. :wink:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот diaida » 10 Яну 2009, 23:51

от advokat__nikolov на 10 Яну 2009, 20:32
И ти си една от тях, нали, от интернет сектата. Гледам не излизаш от интернет, имате поне в 15 форума ( даже и във форум за птици :shock: ) !

... Николов, отпусни тази душа и престани да ни броиш часовете в нета, питиетата и броят на вдишванията! :D Да не се превърна в един момент, не в майка ти, а във вуйчо ти ... и да прескоча до Благоевград и да ти тегля едно конско и после един бой, за целта ще си нося табуретка и метлата с дълга та дръжка (с която, така или иначе не се разделям) :lol: :lol: :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот satir » 09 Фев 2009, 19:54

такова животно, като интернет зависимост нема!
има нужда от информация и комуникация. сещам се, как в училище си пишехме бележки с усерите от класа :-D... и тва ако не е чат, всеки го е птравил с изключение на зубърите- естествено..... ехей.... чата е измислен много преди интернета....... аз от тогава съм си спамер :mrgreen: имах един тефтер, който летеше от единия край на масата до другия..... MIRC-ата семки да яде :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии