начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Давност след развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Давност след развод

Мнениеот slad_m » 10 Мар 2009, 19:17

Здравейте
Скоро се разведох и имахме с мъжа ми апартамент който е купен по време на брака сега се разведохме (като той не се е явявал на делата ) интересуваме да след като сме се развели като е излезнало решението за развода да ли като не си потърси часта от апартамента ще остане на мен или както мога да направя за да остане за мен той е в чужбина и него интересува нямаме деца под 18 години .
slad_m
Нов потребител

Re: Давност след развод

Мнениеот milletti » 10 Мар 2009, 23:57

Не можета да направите да остане за Вас. Или поне не по начина - човека го няма, аз 10 г. ... и готово. :)
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Re: Давност след развод

Мнениеот REPLAY » 11 Мар 2009, 16:12

Апартамента делим ли е?Какво е решението на съда за имушеството?
REPLAY
Младши потребител

Назад към Семейни казуси