начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Застреляха търновския адвокат Петър Лупов

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Застреляха търновския адвокат Петър Лупов

Мнениеот vassilev » 26 Мар 2009, 13:51

Бог да го прости !
vassilev
Активен потребител

Мнениеот ch3oh » 26 Мар 2009, 13:58

Лека му пръст на колегата!
Съболезнования на всичкте му роднини и приятели!
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 26 Мар 2009, 18:00

Това е ерозията на държавата - от 1992 година досега се възпита цяло поколение престъпници - родени убийци.

Иначе има много лоша миризма на някои колеги - не знам защо така се радват да служат на Злото - при положение, че рискът е такъв.

Иначе това е рискът на професията - мене непрекъснато ми се случва да влизам в рискови ситуации - но не ме е страх, защото съм на страната на Доброто, никога не извършвам престъпления (е, почти никога).

Но според мен ще хванат бързо убийците - заедно с поръчителите, защото не допускам, че колегата ще е пропуснал да си отбележи в документите с какво се е занимавал.
ivan_lawyer
Старши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии