начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Нема Амнистия

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нема Амнистия

Мнениеот ibgdimitrov » 26 Мар 2009, 18:07

Още по добре нека съдебната система се задръсти с дела,за по един буркан компот и по една туршия.Истинските престъпници нито ги съдят нито разследват.Накрая винаги обираме пешкира невинните бедни хора от народа,които не могдт да плащат на рекетиращите ни ченгета.Накрая системата ще се задръсти с дела и ще се разпадне.
ibgdimitrov
Младши потребител

Re: Нема Амнистия

Мнениеот ivan_lawyer » 26 Мар 2009, 19:12

Аз пък дори не си заключвам входната врата - досега не съм бил обиран.
Е - разбираемо е, тъй като местните апаши ме познават (по-точно не ме познават).

Какво толкова Ви прави удоволствие от една разпадната съдебна система?

В смисъл - нямам нищо против - моето хоби - да лепя фаянсови плочки - може да ми докарва пари, в повече от сегашният ми занаят - адвокат.

И ако се разпадне съдебната система - на дуелен принцип ли ще си решаваме проблемите?

В смисъл, аз стрелям бързо, достатъчно съм жесток, но дали това е правилното?
ivan_lawyer
Старши потребител

Re: Нема Амнистия

Мнениеот impressed » 26 Мар 2009, 19:20

Това за дуелния принцип искам да го видя в действие :mrgreen:
Завърти си очите и си погледни между ушите!
Аватар
impressed
Младши потребител

Назад към Общи дискусии