- Дата и час: 04 Фев 2025, 01:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
...И сме по-красиви И сме по-добри...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
78 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ...И сме по-красиви И сме по-добри...
Много мили думи, Янева... а ти определено обичаш 129 тип.
Желая ви щастие.
На колегите- весели празници.
Желая ви щастие.
На колегите- весели празници.
- Гост.
- Старши потребител
най-добрата порода човешки индивиди от мъжки пол в света
Той ,"българският мъж", не подлежи на сравнение , описание, повторение.Че има много митология - има...Ама това е нашият мъж.Мъжът, с който взаимно се заслужаваме.
Имам две -три познати, стопанисващи чистокръвни евромъже ...та, като теглят чертата на плюсове и минуси, твърдят, че все нещо липсва..недоизкусурено е .. и като производствен дефект, и като подобрение на модела... Та нито може качествено да те вбеси, нито качествено да те зарадва
Трябва да си го пазим от вредни въздействия, от разни еврозарази...И косъм да не падне от главата му, дори стресирана, дори обладана от добрия дух на алкохола или други , по -спорни духове.. тая глава мисли по неповторим начин .Когато греши, аз вярвам, че е прав Българският мъж подлежи на замяна само с друг български мъж Весели празници на всички
- kpavlova
- Активен потребител
kpavlova ,накара ме с поста си веднага да си оттегля по-горно изразеното мнение за българските жени!Много хубави мисли!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Няма по-добър във всяко едно отношение от българския мъж.Заявявам го най-отговорно и в резултат от практическата ми подготовка.
Всеки един български мъж,с който съм имала отношения,е бил уникален.Не бих го заменили и най-лошият от тях с чужденец.А когато става въпрос за брак-тогава няма изобщо съмнения,че най-подходящ за мен е Българинът.Друго си е нашата си кръв и нрав.
Всеки един български мъж,с който съм имала отношения,е бил уникален.Не бих го заменили и най-лошият от тях с чужденец.А когато става въпрос за брак-тогава няма изобщо съмнения,че най-подходящ за мен е Българинът.Друго си е нашата си кръв и нрав.
- punisher
- Потребител
епа ного глупости се издумаха.... българския мъш... та българския мъш.....
аз български мъш до сега не съм харесал..... се на българските жени ми се лепи окото начи..... а ми се носи славата на разбирач и ценител
аз български мъш до сега не съм харесал..... се на българските жени ми се лепи окото начи..... а ми се носи славата на разбирач и ценител
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Аз не знам що я въртим тая тема /да си призная, изглежда ми леко комплексарска/.
Да се убеждаваме, че от нашите си по- убави и по- добри нЕма, е все едно да се убеждаваме, че слънцето изгрява всяка сутрин от изток и залязва всяка вечер на запад. Кого ще убеждаваме- нас си ли, или, за някой този факт е неизвестен?
Дощя им се на форумните мъже да ги погалим с перце ли, що ли? Ако е така, то тогава да знаете всички, че от българските мъже по- хубави и по- добри НЯМА!
Да се убеждаваме, че от нашите си по- убави и по- добри нЕма, е все едно да се убеждаваме, че слънцето изгрява всяка сутрин от изток и залязва всяка вечер на запад. Кого ще убеждаваме- нас си ли, или, за някой този факт е неизвестен?
Дощя им се на форумните мъже да ги погалим с перце ли, що ли? Ако е така, то тогава да знаете всички, че от българските мъже по- хубави и по- добри НЯМА!
- razli4na
- Активен потребител
razli4na написа:Дощя им се на форумните мъже да ги погалим с перце ли, що ли? Ако е така, то тогава да знаете всички, че от българските мъже по- хубави и по- добри НЯМА!
Дааааа!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Сега влизам в тая тема ...бре то ми звучи като запазена марка
- donna
- Старши потребител
Коректността изисква да благодарим на satir- единственият форумен мъж погалил с перце /взех да се цитирам/ българските жени.
Благодарности, satir!
Благодарности, satir!
- razli4na
- Активен потребител
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Колеги , дайте да вземем една инициатива, та да го обявим за необорима презумпция или поне да го броим за ноторен факт.
- sunrise
- Активен потребител
Аз сега к,во - да се разчекна ли?
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ти сега сипи една водка, да полеем празника
- miriam
- Потребител
Каква да бъде - Собиески, Смирноф, Горчивка с перець.
Имам всичко - за съжаление при мен поръчките са (няма да го казвам).
Имам всичко - за съжаление при мен поръчките са (няма да го казвам).
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Понеже съм още малък в този форум - и на акъл, и на дебелина, а и на други неща - ха честит ми рожден ден, на патерици - преди една година се зарегистрирах, имам юбилей.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
собиески, и наздраве за годишнината-да хилядиш
не се променяй
а другите дали боядисаха яйцата?!
не се променяй
а другите дали боядисаха яйцата?!
- miriam
- Потребител
Утре се боядисват яйцата (или в събота), още не се знае решението на Пилат - да се мие или да не се мие.
Сигурно е било интересно преди 2009 години (или как беше - Исус е на 33 години, като извадим шест - преди 2003 години).
Сигурно е било интересно преди 2009 години (или как беше - Исус е на 33 години, като извадим шест - преди 2003 години).
- ivan_lawyer
- Старши потребител
днес, или в събота-в петък не се;
Пилат е сбъркал , а Исус е взел бавното и погрешното решение...
Той в бяло, а след него ние в 12000 цвята
пример за бързо и правилно такова:
Пилат е сбъркал , а Исус е взел бавното и погрешното решение...
Той в бяло, а след него ние в 12000 цвята
пример за бързо и правилно такова:
- miriam
- Потребител
Пилат е сбъркал, но ние не сме - призовавам ви на - каквото си искате - музика, (това не мога да го изкажа), лъчи, светлини - ако не сте изпосталяли от постите - впрочем много здравословни.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
78 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|