аз съм адвокат, ако постя клиентите ще литнат към некой по-тлъст и заоблен....
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
призовката подписах , ами къде е музиката....
|
|
ivan_lawyer написа:Дрън-дрън, тъ-ръ-рън, дрън-дрън-дрън-дрън, та-ра-ръм.
Хей, да не си помислиш, че ти се подигравам - това ми е любимата мелодия.
Не я корете, тя сигурно по себе си съди жената , каква е българката. Да си направим и ние , жените малко реклама,тъй де, нема само мъжете. Ние ги подкрепяме ,подкрепяме и телом и духом, пък те!"Аз пък да ви кажа, преди няколко седмици гледах "Емигранти" на Матрин Карбовски и се засегнах супер много ,когато една "БЪЛГАРКА", живееща от около 10-15 години в Щвейцария, каза,че НИКОГА нямало да позволи на сина си да се ожени за българка ....."
778899 написа:РЕКЛАМААААААА!!!!!!!
ахахахахахаха, неееееееее, palimsest бледнее със скромността си пред теб, Лексчо_82![]()
![]()
..... ама, няма лошо, де
!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Sunrise е на тая и пожелавам една готина българка да я сложи на мястото и ..... Това изказване показва много еднопластно и повърхностно мислене ... Направо ми писва от такива глупави умозаключения....
![]()
![]()
![]()
![]()
Sunrise, е на тая (бел. моя - мамата) Й пожелавам една готина българка (снахичка) да я сложи на мястото Й ..... Това изказване (на мамата) показва много еднопластно и повърхностно мислене ... Направо ми писва от такива (на мамата) глупави умозаключения....
778899 написа:............ !!!
lexy_82 написа:хе хе, скромен както винагиАз съм с 2 ръце и 2 крака за българския мъж
Аз пък да ви кажа, преди няколко седмици гледах "Емигранти" на Матрин Карбовски и се засегнах супер много ,когато една "БЪЛГАРКА", живееща от около 10-15 години в Щвейцария, каза,че НИКОГА нямало да позволи на сина си да се ожени за българка ......
![]()
lexy_82 написа:778899 написа:РЕКЛАМААААААА!!!!!!!
ахахахахахаха, неееееееее, palimsest бледнее със скромността си пред теб, Лексчо_82![]()
![]()
..... ама, няма лошо, де
!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sunrise е на тая ( швейцарката) и пожелавам една готина българка( за синчето) да я сложи на мястото и ..... Това изказване (" Никога не бих позволила на сина си да се омъжи за българка") показва много еднопластно и повърхностно мислене ... Направо ми писва от такива глупави умозаключения....
778899 написа:офффффф, ужасни стееееееее![]()
![]()
, ама ще се научите да пишете, така че да е ясно
! ся, кво...пак да го пиша, така ли.....?!?
![]()
ама, верно мир нам!!!
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта