![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
на джипеците се цъка.... "тука сичко си пише"
странното е, че ви е странно, нещо очевидно
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
|
|
Melly написа:хахахааааа, ДИА, ще има да си играят на гоненица с оная кукундрела Беа 999, а Свети .... с ключЕвете ще заключва ли, заключва....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опс..., само да ви кажа,
Дишайте!
diaida написа:Да правят каквото искат! Няма да ми спрат нито глътката, нито ще ми секне апетита от подобни неща!![]()
![]()
А те пък нито ще станат по-умни, ни по-красиви, ни по-щастливи от същото.
Пише някъде в "правилата на играта" да се упоменава причината, поради която даден пост е изтрит. Аз съм трила само реклами и нецензурни изказвания. Никога не съм си позволила да не уведомя (поне на лични) форумеца за действията си и от какво произлизат. На мястото на изтрирото също оставям "нишан" поради що съм действала по този начин.
Като форумец може и да не съм "китка цвете", но като модератор смятам, че съм била максимално коректна.
Какво и е на темата "Сбогом", че чак се наложи да бъде заключена. Хора си отиват, сбогуват се, други идват - здрависват се. Няма нищо лошо.
Тук някои смятат, че това им е частна собственост. Вадиш ключа от катанеца и врът - заключ, врът - отключ!
kalahan2008 написа:... Но тогава се включват едно стадо гарвани, които иначе нямат никакво отношение към темата, и те нападат заради това, че, видиш ли, си се защитил от другарчето им.
...
satir написа:
Re: спам
Мнение от satir на 08 Ное 2008 08:18 pm
сбъркан фор0м, спами се насекъде само не и тука
п.с. моя е
satir написа:ц, нема да те отсвирим. щи проста. у тоя живот и на тебе некой требе да ти прости.
Melly написа:Сатире, нЕма как да ме разбереш, душо ....а![]()
Не се и опитвай ш`тото немаш ..., кво беше там - нужните цилиндри да изкачиш баира (цитирам по памет).
Чекай с`а по твой почин - едит: ако си забелезАл обръщението ми е алтернативно, ама това четенето и осмислянето изглежда за теб е мисия невъзможна. Това показват фактите. Пак избързА и се изказА неподготвен.
Земи малко се озапти преди да пишеш, а най-вече преди да действаш с метлата. И както напоследък казвам,
Дишай!
Melly написа:Сатирчаооооо, на самозадоволяване ли минА, сладУрче такова.![]()
Спокоооо, нЕма да се бъркам в темата Ти, щото за `сички е ясно в кой е ножЪт. Това, достойнство, себеуважение, за нЕкои е аПсълютно (ще ме прощава една колега, че я споменавам, лека й пръст, ама тя изговаряше така тази думичка) непозната ценност...![]()
Та, да разясня на другите: глеЙте к`ва манипулацийка ще бъде изпедЕпсана само. Анкетката ще е таквАз, каквато му се иска на човекЪт, демек автора, де.
Пука миииииииии,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДИШАЙ!
riyva_evro написа:.... 142 прочита ....... оттеглен![]()
riyva_evro написа:Но комент!Но пасаран!
Рот фронт!
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта