начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Скандален отказ за регистрация по ЗДДС

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Скандален отказ за регистрация по ЗДДС

Мнениеот gudio » 18 Май 2009, 23:32

:shock: :wink: То май не било погребален букет, а... http://www.gayflowers.org.uk/val_first_red_12.jpg
:cry: Съжалявам, не мога да откликна на чувствата ти, младежо... :oops:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот prnedev » 19 Май 2009, 00:56

Гъдьо... ако знаеш само колко фенки-счетоводителки си спечели 8) 8) 8)
Ама знаеш ли, аз сега съм малко недоволен от теб... Някак в тази хубава тема, много малко латински лафове пусна :cry:, а такъв ми е кеф да ги чета твоите интерпретации ;-)

Ех, като се сетя за темата Андрешко ;-)))) Администраторите и модераторите трябва да я заковат!
Колкото до това, "Всички съдии по ДДС!" Абсолютно съм съгласен! Без изобщо да ги чакат да правят 50 хилядарки!
Че в тази криза... бюджета трябва да се пълни, а и моят бюджет да се поусмихне ;)
prnedev
Активен потребител

Мнениеот gudio » 19 Май 2009, 01:21

:? В момента съм на друга вълна, Недев... Нали говорихме много за логика, та сега се мъча (нали съм си тъп) със следната дедукция
1. DEKAN ми изпраща гей-букет - картинка от гей-сайт, специализиран за гей-подаръци между гейове.
2. DEKAN знае за този сайт. Такъв сайт не изскача на банер или в поп-ъп прозорец в lex.bg или други сайтове.
3. Той... явно ползва :roll: този сайт и... знае какво къде да намери в него...
4. Той... изпраща гей-букета на мен... :?
ERGO => :shock: :oops: :oops: :oops:
ergo... май ще трябва да се махам от този форум... :oops: :oops: :oops: :oops:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 19 Май 2009, 09:49

..............
Последна промяна DEKAH на 19 Май 2009, 23:09, променена общо 1 път
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот pavlovisd » 19 Май 2009, 11:01

От един скандален отказ, който всъщност може и да не е скандален, а само административна грешка, през Аристотел, до изпращане на виртуални цветя ...
Неведоми са пътищата Господни !!!
pavlovisd
Младши потребител

Мнениеот 778899 » 19 Май 2009, 21:47

ами, те така става...като се напиняте толкова да търсите в гугъла цветя на английски :lol: :lol: :lol: ! пИши си на български "цветя", пък да видиш колко снимки ще ти излезнат, щото у нас гейовете още не си пращат през нета, чрез нарочен сайт :wink: букетчетата.... :D !

ама, и гъдьо...как се разпали... :wink: , недейте така моля ви, момчета! той, деки, цветя е потърсил....как сте се сетили въобще да гледате от кой сайт е снимката?!?!? ейййй, тва юристите...много сме зле :lol: , вместо на цветята да се зарадваме, ние се вторачваме ОТ КЪДЕ ТОЧНО СА :wink: !

ей така са започвали навремето войните... :wink: , хубавата елена си нЕмала работа та намигнала на грешния човек... :D

/ох, подкарах ги и аз едни, като айвън...хихихихихи/

п.п. декане, за моя рожден ден искам поне толкова хубав букет и аз...розички, сърчице...на мен ми хареса! и няма да гледам от къде си го поръчал :wink: ! жестът е важен!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот gudio » 19 Май 2009, 22:24

:wink: Абе, в интерес на истината, и аз написах "flowers" в Гугъл, ама нещо не ми излиза този букет, нито нищо от ... :oops: онзи сайт. Ако не вярвате - пробвайте и вие... вкл. и със "safe search off" :wink: и с всякакви "последно индексирани" и т.н. опции... Мен първоначално ме възмути четният брой на цветята и черният фон :evil: ... но като видях откъде идва... 8) А сайтчето е дискретно и ако не го търсиш, няма да го намериш :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 19 Май 2009, 22:29

леле, ама ти и бройката на цветята ли си гледал?!?!? ахахахаха, е не, всички сме ужаснииииии...... :lol: !
как ни търпят у нас...още се чудя...хихихихихи, ама сме си готини :wink: ! с нас-зле, без нас-още по-зле! :lol: :lol: :lol:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот gudio » 19 Май 2009, 22:43

:x Ми ще гледам, я... По какви причини някой, който в предишния си пост е твърдял, че говоря купища глупости и си счита, че персонално се заяждам с него - изведнъж ще ми праща снимка на някакви цветя, на черен фон... и пише "за гъдьо"... :?: :roll:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 19 Май 2009, 23:22

О! Велики! Извинявай, че съм писал по темата!

Би ли извинил невежеството на плебса?

Изображение
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Май 2009, 09:07

8) Виж какво, млади... Mercedes driver, след като изтри всичките си постове в тая тема, не знам дали има смисъл да ти припомням как са се развили нещата тук - скачате и насмитате задалата въпроса - нищо скандално нямало, можело пък и да е правилен отказът. Никакво желание да коментирате по същество, нито да прочетете линковете, които е пуснала... а-ха да я "пратите на адвокат", ама се оказва... колега :oops: Казвам си аз мойто мнение - и веднага се почва на принципа "който не е с нас е против нас". Защо си мислиш, че светът / форумът се върти около тебе и всяко мнение цели личната ти дискредитация :?:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 20 Май 2009, 09:24

gudio написа:8) Виж какво, млади... Mercedes driver, след като изтри всичките си постове в тая тема, не знам дали има смисъл да ти припомням как са се развили нещата тук - скачате и насмитате задалата въпроса - нищо скандално нямало, можело пък и да е правилен отказът. Никакво желание да коментирате по същество, нито да прочетете линковете, които е пуснала... а-ха да я "пратите на адвокат", ама се оказва... колега :oops: Казвам си аз мойто мнение - и веднага се почва на принципа "който не е с нас е против нас". Защо си мислиш, че светът / форумът се върти около тебе и всяко мнение цели личната ти дискредитация :?:

Ти хубаво припомняш , ама много превратно тълкуване на обстоятелствата.Насмитането беше реакция на една забележка на колегата , преди да разберем , че е колега :wink: , което беше меко казано дразнещо.Преди него имаше просто мнения , че отказът не е скандален.После ти мнооогооо се скандализира , защо се намират хора да мислят , че отказа не е скандален...Това е.Всъщност "Света богородичке" :lol: ако си беше изразил мнението без да се опитваш да "сръчкаш" мненията на останалите , нямаше никакъв спор да се разрази.Ти обаче не.........Ами каквото повикало , такова се обадило! :lol: Какво очакваш? 8)
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Май 2009, 09:33

gudio написа:8) Според мен наистина данъчните са се изложили. Синдикът е орган по несъстоятелността, а не "управител" на фалирало дружество, когото да санкционират с разни откази... следващата стъпка сигурно ще бъде данъчните да предложат и паспортно ограничение по ЗБДС на синдика :wink: :oops: :oops: :oops:

Ето това е първото ми мнение, което е 8-мо подред - на първа страница... С кого според вас съм се заял ? Явно щом не ви изнася нечие мнение, веднага следва да се скочи и да се даде колективен отпор, нали ? :evil:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 20 Май 2009, 09:42

gudio написа:
gudio написа:8) Според мен наистина данъчните са се изложили. Синдикът е орган по несъстоятелността, а не "управител" на фалирало дружество, когото да санкционират с разни откази... следващата стъпка сигурно ще бъде данъчните да предложат и паспортно ограничение по ЗБДС на синдика :wink: :oops: :oops: :oops:

Ето това е първото ми мнение, което е 8-мо подред - на първа страница... С кого според вас съм се заял ? Явно щом не ви изнася нечие мнение, веднага следва да се скочи и да се даде колективен отпор, нали ? :evil:

Ами след това ти мнение има ли някаква реакция?
Не.
Включи се инцидентно Тоти , който явно смесва нещата.
Тук вече ти , вместо да му отговориш персонално на него , писа:
Вие по принцип, сериозно ли смятате - всички (с изключение на Portokal), че данъчните са били... прави

Получи отговор от Портокал , че никой не смята така , освен Тоти.
След което постна , вече и
Скандалното обаче, е че във форума се намериха хора, които не намират нищо скандално в това, даже намекнаха, че отказът е правомерен
,което пряко ме провокира да се включа , защото аз не мисля , че отказът е скандален , което мнение ти квалифицира като СКАНДАЛНО.Е кой на кого се е нахвърлил , май ти срещу всички , които не са на твоето мнение! :wink:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Май 2009, 10:12

Баса, баса-а-а-а... :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 20 Май 2009, 10:16

gudio написа:Баса, баса-а-а-а... :wink:

:lol: :lol: :lol: :D
Чакамеее , чакамее развръзката! :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот pavlovisd » 20 Май 2009, 11:57

Засега няма новини, явно данъчните мислят, :)
pavlovisd
Младши потребител

Мнениеот toti99 » 20 Май 2009, 12:39

Хала ...я намери начин да насочиш данъчните към тая дискусия ....
toti99
Потребител

Мнениеот 778899 » 20 Май 2009, 12:40

новини няма, но интерес има :D ...следя я темата отблизо! :lol:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Май 2009, 13:06

toti99 написа:Хала ...я намери начин да насочиш данъчните към тая дискусия ....

Изключително полезна е, особено някои линкове :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Данъчно право