начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Въпрос относно изпълнителен лист

Въпрос относно изпълнителен лист

Мнениеот ivanovsl » 03 Авг 2009, 11:22

Добър ден ,
имам един такъв въпрос: Подадена е молба за издаване на изпълнителен лист към СГС.Звънях преди време и ми казаха, че е издаден такъв,но когато щях да ходя до София понеже съм от друг град от СГС ми отговориха ,че делото е във ВКС.Днес пак звъннах ( понеже след 10 дни ще заминавам за около 6 месеца извън страната), но докато попитам мога ли да си получа изп.лист ми отговориха само ,че съдиите са в отпуск до 1 септември.Въпросът ми е след като е издаден то има ли смисъл тази седмица да идвам до София (не са малко около 300 км. в едната посока)с надеждата да се го взема или просто няма смисъл.Ако остане за края на годината няма ли да изпусна някакъв срок.Делото е от 2004 година (незаконно уволнение) едва м.12 .2008 излезе решение на СГС което постановява ,че присъдените суми не подлежат на обжалване.

Благодаря Ви ..
ivanovsl
Нов потребител

Re: Въпрос относно изпълнителен лист

Мнениеот Гост. » 03 Авг 2009, 11:41

Като са в отпуск - какво? Съдебната система се затлачва ли?
Имате издаден ИЛ по ваша молбица, делото ви е в СГС - отивате и си го взимате срещу подпис.
За това не е нужно резолюция на съдията, каквото е било нужно- сторено е с подаването ви на молбата за издаване на ИЛ.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ivanovsl » 03 Авг 2009, 11:59

Благодаря Ви за отговорът и разяснението.

Лек и успешен ден
ivanovsl
Нов потребител

Мнениеот p_dyan » 08 Авг 2009, 23:14

Смело тръгвайте, деловодствата на съда работят. Дори си харесайте някой съдебен изпълнител да му оставите листа и банковата ви сметка и си пътувате спокойно за чужбина.
p_dyan
Потребител

Мнениеот ivanovsl » 10 Авг 2009, 13:49

Точно така направихллвзех го( естествено след размотаване и показване на упоритост от моя страна) и го оставих на ЧСИ.Дано излезе нещо...

Лек и успешен ден на всички
ivanovsl
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство