начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Неплатени здравни вноски

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неплатени здравни вноски

Мнениеот reg_help » 26 Окт 2009, 23:58

Здравейте,
имам следния въпрос: при подаване на данъчна декларация за 2008г. ми излезе задължение от невнесени здравни вноски от 2003г. (тогава съм била студентка - задочно обучение).
През 2004г. (когато бях безработна) съм внасяла редовно вноските си - и тогава никой не ми е казал че имам пропуск до момента. Също така лично съм проверявала здравноосигурителния ми статус в сайта на НОИ - няма дължими вноски.
При подаване на данъчна декларация за 2007г. също не излезнаха въпросните задължения за 2003г.
Въпросът ми е: Възможно ли е да не бъда уведомена за 6 г., че имам задължения за здравни вноски от 2003г. след толкова много справки. И ако наистина ги дължа начислява ли се лихва за всяка година и в какъв размер?
reg_help
Нов потребител

Re: Неплатени здравни вноски

Мнениеот usra_ovcova » 27 Окт 2009, 01:48

reg_help написа:Здравейте,
Въпросът ми е: Възможно ли е да не бъда уведомена за 6 г., че имам задължения за здравни вноски от 2003г. след толкова много справки. И ако наистина ги дължа начислява ли се лихва за всяка година и в какъв размер?

Всичко е възможно,нали е от Държавата...
Лихвата се начислява за всяка година ОЛП+10%
usra_ovcova
Потребител

Назад към Данъчно право