начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Осигуровки за бременни

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Осигуровки за бременни

Мнениеот iv_va » 27 Ное 2009, 19:21

Понеже сега съм бременна, а не работя искам да се осигурявам в една фирма. Въпросът ми е колко месеци да се осигурявам, като имам предходен стаж от 1 година, но на 4 часа, но той е от 2006-2007 година. По сегашния закон трябва да имам 1 година и 45 дена стаж преди термина. Този ми стаж от 2006-2007г. има ли значение?
iv_va
Младши потребител

Re: Осигуровки за бременни

Мнениеот m_jov » 01 Дек 2009, 16:55

За да се получава обезщетение изискаването е за 12 месеца осигурителен стаж, изобщо, без значение кога е придобит. Към момента на издаване на първия болничен 45 дни преди раждане трябва да си назначена на трудов договор, за да може чрез работодателя да се подадат данните в НОИ.
m_jov
Нов потребител

Назад към Данъчно право