- Дата и час: 05 Фев 2025, 13:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
advokat__nikolov по темата кражба на ел. енергия
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
95 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: advokat__nikolov по темата кражба на ел. енергия
Зависи как ще го входират в съда, дали ще посочат датата на факса или на утрешния регистър.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Не е така тъй като аз към моя екземпляр ще имам репорта на факса със съответната дата на изпращане и касова бележка за платена услуга с дата и час репорта е с отметка освен номера на който е изпратен и с отбелязване ОК ,ако изпращането е редовно,тоест кога е изпратен , кога ще го входира съда смятам ,че е без значение , то може и да е след ден.
- donna
- Старши потребител
Факса не го признават много-много.
Освен това датата на факса може да се манипулира (можеш да изключиш електричеството и да нулираш таймера) и други.
Дори компютрите могат да се манипулират, тъй като в тях има една батерийка с 10 -годишен срок, която поддържа часа на компютъра, когато е откачен.
Освен това факса не е и подписан с химикал.
Освен това датата на факса може да се манипулира (можеш да изключиш електричеството и да нулираш таймера) и други.
Дори компютрите могат да се манипулират, тъй като в тях има една батерийка с 10 -годишен срок, която поддържа часа на компютъра, когато е откачен.
Освен това факса не е и подписан с химикал.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Написаното и изпратено по факса си го подписвам ,може да ми дадт 7 дневен срок да оправя нередовността и представя оригинално подписаното .
- donna
- Старши потребител
Така е, обаче някак не ми се връзва факса, няма го в закона. Вярно, че факса е част от канцеларията на съда, ама го няма в закона.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Най-сигурно е през деня да ползваш факса, защото ще го докладват веднага, а и можеш да се обадиш. Или за отлагане на дела, рано сутрин.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Не съм се смял така от доста време
Николов - къртиш, но от смях!
И понеже темата е минала към срока - по пощата до края на работното време /за различните клонове - различно работно време/ става магията![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Николов - къртиш, но от смях!
И понеже темата е минала към срока - по пощата до края на работното време /за различните клонове - различно работно време/ става магията
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- gandalf_bg
- Младши потребител
По тема краба на еклектроенергия могат да коментират ромите!Жалко че не са са добирали и незнаят кво е компютур за форум да не говорим
http://www.gradinka.bg/
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://www.gradinka.bg/
- unholly
- Нов потребител
gandalf_bg написа:Не съм се смял така от доста време![]()
![]()
![]()
Николов - къртиш, но от смях!![]()
![]()
![]()
И понеже темата е минала към срока - по пощата до края на работното време /за различните клонове - различно работно време/ става магията
И кое точно ти е смешно ? Въобще знаеш ли за кво иде реч ? Айде кажи си доводите да те гътна с един удар
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
- advokat__nikolov
Абе Николов, жив ли си бре човек? Де се губиш? Да не те налегна работата вече и да нямаш никакво време за нас?
- inspectora
- Активен потребител
Как ще ви забравя бре - никога !
Просто бех загубил един бас и трябваше да се оттегля временно (тва е тайна).
Вече съм тук, така че почваме. Напредвам яко - мина сесийката успешно - 5.25 супер, доволен съм
Онзи горе дето се смее няма ли да се включи, че мее любопитно на кво се смее![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Онзи горе дето се смее няма ли да се включи, че мее любопитно на кво се смее
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- advokat__nikolov
Много ми беше интересна тази тема, по този повод имам въпрос към advokat__nikolov. Първо, признавам, не съм чела проф.Долапчиев, даже за пръв път чувам за този автор. Никога не ми е бил препоръчван, но има известна логика в казаното от него чрез Вас по отношение на неистинските омисивни и комисивни престъпления. Въпросът ми е как бихте квалифицирали следното деяние: "А дал на В пари да му ги пази в служебната каса на предприятието, където В изпълнявал длъжността касиер-счетоводител. А си поискал парите обратно, но В отказал да му ги върне". Това е част от казуса, който бе даден на конкурса за младши съдии тази година. Интересува ме само тази част от казуса и ще Ви бъда благодарна, ако споделите собственото си мнение, без обаче да се подвеждате по коментарите, пуснати в съответната тема. Обръщам се към Вас, защото имате нестандартно и интересно мислене, което ще ми е интересно да прочета.
Последна промяна j.k на 10 Юли 2010, 16:01, променена общо 1 път
- j.k
- Младши потребител
j.k написа:Много ми беше интересна тази тема, по този повод имам въпрос към advokat__nikolov. Първо, признавам, не съм чела проф.Долапчиев, даже за пръв път чувам за този автор. Никога не ми е бил препоръчван, но има известна логика в казаното от него чрез Вас по отношение на неистинските омисивни и комисивни престъпления. Въпросът ми е как бихте квлифицирали следното деяние: "А дал на В пари да му ги пази в служебната каса на предприятието, където В изпълнявал длъжността касиер-счетоводител". Това е част от казуса, който бе даден на конкурса за младши съдии тази година. Интересува ме само тази част от казуса и ще Ви бъда благодарна, ако споделите собственото си мнение, без обаче да се подвеждате по коментарите, пуснати в съответната тема. Обръщам се към Вас, защото имате нестандартно и интересно мислене, което ще ми е интересно да прочета.
Ама ти сериозно?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- j.k
- Младши потребител
95 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|