- Дата и час: 16 Яну 2025, 19:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
моля помогнете
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
моля помогнете
имам следния проблем,бях осъден условно за холиганство от военен съд и обжалвам в софия в воено апелативен имам насрочено дело на 14.09 но ми се налага да пътувам в чучжбина преди това за около 6месеца можели да не се явявам на заседанията а да бъда претставляван от адвоката и трибва ли да оповестя никакъв орган за това нямам забрана за напускане на страната и ака немога да не се явявам какви ще бъдат послетствята
- monro198
- Нов потребител
Re: моля помогнете
Добре , бе аджеба , адвокат имате , защо питате тука във форума???
Питайте него.
Според мен , няма пречки, но на първа инстанция , стига да имате упълномощен адвокат, на втора не зная, но все пак питайте адвоката си. Ако нямате питайте някой срещу минимална сума , според мен за тоя въпрос повече от 20-30 лева няма да се охарчите .
Питайте него.
Според мен , няма пречки, но на първа инстанция , стига да имате упълномощен адвокат, на втора не зная, но все пак питайте адвоката си. Ако нямате питайте някой срещу минимална сума , според мен за тоя въпрос повече от 20-30 лева няма да се охарчите .
-
street - Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|