начало

ВСС отложи избора на главен прокурор, чака обнародването на промените в ЗСВ ВСС отложи избора на главен прокурор, чака обнародването на промените в ЗСВ

моля помогнете

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля помогнете

Мнениеот monro198 » 20 Юли 2010, 22:37

имам следния проблем,бях осъден условно за холиганство от военен съд и обжалвам в софия в воено апелативен имам насрочено дело на 14.09 но ми се налага да пътувам в чучжбина преди това за около 6месеца можели да не се явявам на заседанията а да бъда претставляван от адвоката и трибва ли да оповестя никакъв орган за това нямам забрана за напускане на страната и ака немога да не се явявам какви ще бъдат послетствята
monro198
Нов потребител

Re: моля помогнете

Мнениеот street » 21 Юли 2010, 12:34

Добре , бе аджеба , адвокат имате , защо питате тука във форума???
Питайте него.
Според мен , няма пречки, но на първа инстанция , стига да имате упълномощен адвокат, на втора не зная, но все пак питайте адвоката си. Ако нямате питайте някой срещу минимална сума , според мен за тоя въпрос повече от 20-30 лева няма да се охарчите ;).
Аватар
street
Потребител

Назад към Наказателно право