начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Казус

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус

Мнениеот plamen__stojanov » 05 Дек 2010, 16:56

Казусът е следния: Оставил съм две семейства да живеят в къща, която е моя собственост. Искам да знам възможно ли е след изтичане на определени срокове те да имат правно основание да предявят някакви претенции в/у мястото или част от него и с какви правни средства бих могъл да избегна подобно стечение на обстоятелствата договор за наем на символична стойност или нещо такова...и ще бъда благодарен ако някой ми изясни понятията добросъвестно и недобросъвестно владелчество и сроковете след който би могло да настъпи някакво правно основание за горепосочените претенции. По здрави :D
plamen__stojanov
Нов потребител

Re: Казус

Мнениеот Standbay » 05 Дек 2010, 21:55

Оставил съм две семейства да живеят в къща, която е моя собственост.

Как ги остави - да ползват имота или под наем :?:
Има ли сключени договори с нотариална заверка за наем или НА за учредено право на ползване - било то възмездно или не :?:
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
Аватар
Standbay
Потребител

Назад към Съсобственост и делба