начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

Мога ли да използвам чл.59 0т ЗЗД за моя казус.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мога ли да използвам чл.59 0т ЗЗД за моя казус.

Мнениеот andrey13 » 18 Дек 2010, 10:35

Преди около 9 години купих на името на малолетните си деца по 1/3та имот /производствен цех/ в който работех а работя и до днес.Преди четири години се разведохме по взаимно съгласие а децата останаха при нея. От времето на развода до преди година не е имало никакви претенции от нейна страна относно имота.Но преди 1 година тя заведе иск срещу големия ми син за разпределение право на ползване.Тогава големия ми син ми дари своята една трета идеална част.Другите 2/3 ти са на малолетните ми деца от разтрогнатия брак.Само че сега иска 2000 евро наем на месец от името на децата, което е безумно и непосилно за мен.Мога ли да използвам чл 59 от ЗЗД , защото както е тръгнало ще се стигне до публична продажба и децата ще останат без нищо.
andrey13
Потребител

Re: Мога ли да използвам чл.59 0т ЗЗД за моя казус.

Мнениеот wladi » 19 Дек 2010, 23:11

Не е приложим в случая.
Имате нужда от адвокат, три пъти поставяте въпроса във форума.
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Назад към Съсобственост и делба