начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Работа като партньор на NWA

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Работа като партньор на NWA

Мнениеот dianart » 27 Дек 2010, 05:59

Извинявам се, че е извън темата, но ме вълнува. Има ли някой, който се занимава или се е занимавал с мрежов маркетинг във форума и който може да ми отговори дали горната фирма си струва? Дотам го докарахме, че вече всяко предложение се взима насериозно и всяко мнение би било добре дошло. Така че всеки отговор за NWA би бил добре дошъл.
Предварително благодаря :)
dianart
Нов потребител

Re: Работа като партньор на NWA

Мнениеот bylgarka » 06 Яну 2011, 15:31

Занимавала съм се, и от опит знам, че изключително голяма част от подобните предложения са измама, не казвам че всички са такива но по-голямата част да. Аз лично винаги си припомням приказката "Няма безплатен обяд" и съм скептично настроена към такива предложения. Имам приятелки дистрибуторки на разни компании, но и те самите признават че са се опарвали с такива неща. Искам само да погледнеш колко много сайтове има .. http://www.google.bg/#hl=bg&q=nwa+bulgaria . Провери, проучи и тогава скачай, и то само ако няма как да се изгориш.
bylgarka
Нов потребител

Мнениеот dianart » 07 Яну 2011, 00:28

Разбирам, а може ли малко повече подробности защо смяташ, че е измама или нещо подобно.
dianart
Нов потребител

Мнениеот bylgarka » 21 Яну 2011, 22:57

Ами честно казано за компанията не знам много, мога да изкажа мнение до толкова до колкото виждам в интернет какво става.. Ама това, на което попадам не ми харесва много... Гледай какви манипулативни техники тип Грабо.бг използват - http://express.bg - с тиктакащи часовници, само сега, невероятен шанс и така нататък... В подобни оферти все има някакви подводни камъни, някаква уловка.. Много хубаво не е на хубаво, нали знаеш...
Пак ти казвам, провери си хубаво.. Питай някой, който е по-навътре за най-сигурно.
bylgarka
Нов потребител

Мнениеот dog123 » 22 Яну 2011, 00:39

NWA Bulgaria привлича и с така добре познатия и очакван от всички автомобилен план. В NWA този план е направен така, сякаш са го писали в автомобилна компания, която иска да разпродаде колите си час по-скоро. Първият автомобил, дистрибуторът МОЖЕ да получи при месечен оборот от 4000 лева.

Ама МОЖЕ и да не получи , даже текста им е опипан така че в последствие да не може да имаш претенций , абе стана времето за нови пирамиди фараони , като е гладен народа и се появяват такива ... такива... такивааа , добросъвестни едниии другиии абе манииии
dog123
Младши потребител

Мнениеот dianart » 24 Яну 2011, 07:53

NWA не е пирамида, това е напълно ясно. По-скоро проблемът в тази компания е, че стоките и са напълно непознати. Иначе не е пирамида понеже първо няма първоначална такса за включване или поне няма до края на януари и второ няма задължителни месечни лимити, които да те карат да купуваш стоки, които не можеш да продадеш.
dianart
Нов потребител

Мнениеот dianart » 24 Яну 2011, 16:49

Много благодаря за мненията, които получих. Кои помогнаха, кои не, но важно е времето, което е отделено за да ми се отговори на нещо, което ме интересува. Четох много, даже вече може да се каже, че съм експерт в тази област и как се правят пари от мрежов маркетинг и се захващам.

Още една седмица, до края на януари включването е безплатно, като поне аз избрах този дистрибутор за спонсор тези момчета http://nwadistributor.eu/. Виждат ми се най-стабилни, а пък и имат горе-долу еднаква бизнес стратегия с моята.

Успех на всички и тази тема може да се заключи вече.
dianart
Нов потребител

Мнениеот dianart » 26 Яну 2011, 17:26

То се оказа много яко. Не знам дали ще имам продажби, но помощта, която ми оказват е много голяма. Спонсорът ми е много свестен човек, а имат и специални онлайн семинари с много хора вътре. Получавам една камара мейли с информация. Ако продължава всичко в този дух ще е много, наистина много добре.
dianart
Нов потребител

Мнениеот bylgarka » 01 Авг 2011, 20:05

Единствения начин да не си вътре в общия случай на MLM е ако няма пакет за влизане и е безплатно, както е във MLM.
bylgarka
Нов потребител

Назад към Общи дискусии