- Дата и час: 12 Фев 2025, 04:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
узаконяване на имот
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: узаконяване на имот
Сполай ти за "добрината" , ама ми е минало времето за таквиз маратони за 'Купата на Съветската армия"
- sava
- Потребител
до "melli"надявам се,че изчерпахме темата,свързана с ентусиазма-хайде по същество...за да се аргументирам само е необходимо да кажа,че ако трябва да бъдем точни,вие е трябвало да учите "право",а не "криво".за да не ставам вулгарен,макар,че не е лишено от логика,смятам да спра дотук.що се отнася до отношението на "сава",спрямо интересуващото ме-сърдечно благодаря за самораздаването,дори и нещо повече:искренно се надявам,че и в бъдеще ще си бъдем полезни един на друг...и от мен може да има някаква полза
-все пак съм само със две филологии,и едно агрономическо образование ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- mariankata
- Младши потребител
mariankata написа:до "melli"надявам се,че изчерпахме темата,свързана с ентусиазма-хайде по същество...за да се аргументирам само е необходимо да кажа,че ако трябва да бъдем точни,вие е трябвало да учите "право",а не "криво".за да не ставам вулгарен,макар,че не е лишено от логика,смятам да спра дотук.що се отнася до отношението на "сава",спрямо интересуващото ме-сърдечно благодаря за самораздаването,дори и нещо повече:искренно се надявам,че и в бъдеще ще си бъдем полезни един на друг...и от мен може да има някаква полза![]()
-все пак съм само със две филологии,и едно агрономическо образование
И сега какво? Ще си мерим магистратурите ли?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Останете спокоен/а, аз имам тамън три на брой. Не че е чак толкова важно.
Стана ясно, че тогите няма как да си ги мерим.
Но, да запазим бон тона, и да продължа.
Отдавна изчерпах за себе си темата по същество. Това, че не ви харесва мнението ми съвсем не ме тревожи. Колкото до поканата ви, благодаря. Бях до тук... по същество обаче.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Усмихнете се. Малко хумор не е за пренебрегване.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
Melly - Старши потребител
Тук категорично губя, имам само една и мисля да се задоволя само в тази сфера на работа /макар да имам амбиции и може би възможност за нещо повече в нея/.
п.п.Мразя тогите , те са /всичко Мара втасала ,та си ............. сресала/ и за това ходя на работа целия в черно. Някой си направи гешефта със Жени Живкова, 5000 адвокати по 180 кинта тогата сметай. Не коментирам факта , че са изключително грозни.
п.п.Мразя тогите , те са /всичко Мара втасала ,та си ............. сресала/ и за това ходя на работа целия в черно. Някой си направи гешефта със Жени Живкова, 5000 адвокати по 180 кинта тогата сметай. Не коментирам факта , че са изключително грозни.
- sava
- Потребител
здравейте!
нов съм във форума и ви моля за извинение ,ако нарушавам установени правила.
искам да започна обстоятелствена проверка,за да озаконя имот по давност. владея повече от 10 г едно место с дървена барака,която бе подпалена по невнимание от един пиян циганин потърсил подслон. искам да направя масивна ограда и стигнах до този казус с обстоятелствена проверка за придобиване на собственост върху имота. имота е в регулация,но на него няма масивна постройка(засега). намерих в нета молба-декларация,мисля да стартирам процедурата,но ме притеснява мълчаливия отказ. почти сигурен съм ,че в общината никой няма да си направи труда да ми отговори. има ли някой който да ми помогне и да ме посъветва,или да се заеме с проблема ми. става въпрос за София.
нов съм във форума и ви моля за извинение ,ако нарушавам установени правила.
искам да започна обстоятелствена проверка,за да озаконя имот по давност. владея повече от 10 г едно место с дървена барака,която бе подпалена по невнимание от един пиян циганин потърсил подслон. искам да направя масивна ограда и стигнах до този казус с обстоятелствена проверка за придобиване на собственост върху имота. имота е в регулация,но на него няма масивна постройка(засега). намерих в нета молба-декларация,мисля да стартирам процедурата,но ме притеснява мълчаливия отказ. почти сигурен съм ,че в общината никой няма да си направи труда да ми отговори. има ли някой който да ми помогне и да ме посъветва,или да се заеме с проблема ми. става въпрос за София.
- kove5
- Нов потребител
Два пъти съм си правил обстоятелствена проверка за два имота , но съм ползвал услугите на адвокат. Затова Ви съветвам да ползвате и Вие. При мен всичко мина гладко , но ако Вие проявите самодейност може и да не успеете да постигнете целите си. Успех !
- kirile
- Потребител
благодаря за съвета!
ще го ползвам. и май вече си наех адвокат. бях говорил с един,но се колебаех. засега съм предвиййил сам нещата,но сега ще го наема. не си заслужава да се провалям в края на събитието. отново ви благодаря.
ще го ползвам. и май вече си наех адвокат. бях говорил с един,но се колебаех. засега съм предвиййил сам нещата,но сега ще го наема. не си заслужава да се провалям в края на събитието. отново ви благодаря.
- kove5
- Нов потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|