P.S.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
viewtopic.php?f=3&t=46007 , ако не е по правилата Ви МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ . Надявам се това да не повлияе на коментарите Ви . На отзовалите се с коментар ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ .
|
|
poli_g написа:При все, че всеки смята правните си проблеми за уникални- не са.
И да пуснете още 10 идентични теми- тук разрешение няма да намерите.
viewtopic.php?f=3&t=46007
krasipenev написа:poli_g написа:При все, че всеки смята правните си проблеми за уникални- не са.
И да пуснете още 10 идентични теми- тук разрешение няма да намерите.
viewtopic.php?f=3&t=46007
Да наистина темата я има на още едно място и не смятам проблемите си за уникални , но си мисля че не всеки чете всичко и навсякъде и не виждам какво нередно съм направил като съм качил идентични теми на две различни места .
А , що се отнася до това дали ще намеря решение или не във форума , това го знам аз а не Вие и не разбирам откъде е тази агресия . Лично аз предпочитам да ползвам информация от няколко независими източника преди да предприема каквото и да е решение и независимо за какво е . И още нещо: Хиляди хора имат същите проблеми напоследък от GLOBUL и от други места се сещат че имат да събират стари несъбрани сметки от по 30-40 лв и притесняват хората със заплашитулни обаждания и писма със „обяснения” какво ще се случи ако не не платят до няколко дни . Във Facebook има група против тормоза от GLOBUL http://www.facebook.com/home.php#!/grou ... 5794380985
А по темата "давност" във форума откривам 2646 резултата , а по темата "давностен срок" - 194 резултата , така че не съм единственият които се интересува от темата .
Мисля че темата е актуална и ще бъде полезна и на други с подобни проблеми и че за един лист със входящ номер не ми трябва дипломиран адвокат както ме съветвате в коментара си на http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=46007
Ако съм Ви подразнил с това че съм пуснал две почти еднакви теми МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ . Ако правилата са други не съм знаел .
milf69 написа:Poli_g, или си много тъпа или си много гладна ! Вземай си редовно хапчетата !
milf69 написа:Poli_g, или си много тъпа или си много гладна ! Вземай си редовно хапчетата !
krasipenev написа:Трябва ли да пускам и къде ?- възражение за изтекла погасителна давност или давността е изтекла. И ако кредиторът е предявил иск , аз мога ли да възразя или е трябвало да възразя преди иска.
p_dyan написа:Толкова приказки се изписани - вместо с 3 изречение да се каже на човека и да приключи темата.
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 33 госта