начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

достъп до личните ми данни

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

достъп до личните ми данни

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 00:44

donna написа:
lexy21 написа:Само да вметна по отношение на чл. 170 /относимите към фактологията алинеи/ - частен характер, прокуратурата няма отношение.
Въпростът за самоуправството е дъвкан, а и има доста богата събедбна практика.
Ако прокуратурата има за какво да се "натиска", да се търсят някакви данни за ОХ и с оглед нуждите на ситуацията - разковничето е в покъщнината, в чуждите движими вещи... И пак зорлем :( За добро или за лошо, прокуратурата не е панацея.
1968 написа:Точно за това беше и стария текст на чл.118 т.3 от ЗСВ, ама господата депутати решиха, че нямаме нужда от това правомощие с новия ЗСВ.

За което с актовете си допринесоха в голяма степен прокурори, които "раздаваха правосъдие" смело и безотговорно, та чак не ни трябваха граждански съдии. Припознаха си го гражданското правораздаване :lol: Нали така цял "алтернативен синод" изкараха от над 250 храма в цялата страна... Бързо и неотложно :wink:
Но фактът си е факт - това, дето преди прокуратурата го можеше, вече не го може.

Абе лекси , де те чукат де се пукаш , кой се интересува от синода и т.н. ,виждам искаш да си интересна , но клониш към политика , тук става въпрос за една болна старица която може още да я издирват по улиците ,житейска драма ...иди се развличай с темата за синода , поповете и разни други някъде другаде .Предполагам ,че си ме разбрала !

Последна промяна donna на 02 Юни 2011 11:00 pm, променена общо 1 път

ОТГОВОРА НА ЛЕКСИ

от lexy21 на 02 Юни 2011 11:55 pm

lexy21 написа:
donna написа:Абе лекси , де те чукат де се пукаш , кой се интересува от синода и т.н. ,виждам искаш да си интересна , но си ужасна нагла и скучна, тук става въпрос за една болна старица която може още да я издирват по улиците ,айде ако обичаш по-вече да не съм те видяла в моя тема ...иди се развличай със синода , поповете и разни други и се прави на интересна и забавна някъде другаде .Предполагам ,че си ме разбрала !

:roll: След това любезно направление и, за да не давам повече поводи за нервни изблици, мога само да пожелая успех в подхода към ситуацията. Включих се единствено с желанието да помогна и, ако се върнеш към първия ми пост, ще се убедиш в това, а последния очевидно беше насочен към част от причините за лишаване на прокуратурата от правомощието да възстановява владение в бързи и неотложни случаи. Отчитам човешката страна на нещата, емоциите, които тя провокира у всеки, който е пряко ангажиран със случая, но при все тези обстоятелства
donna написа:нико няма право да се държи по тоя начин .

Успех!

Поста ми е редактиран 55 минути преди тоя на лекси , пита се от къде тя има текста от преди редакцията , кой и го е дал или същата има достъп до личните ми данни , е лекси видя ли ми и личните съобщентия или ще ни осведомиш , кой ги чете!
donna
Старши потребител

Re: достъп до личните ми данни

Мнениеот consultant » 03 Юни 2011, 07:28

donna написа:пита се от къде тя има текста от преди редакцията

Много просто - lexy21 е направила цитат на Вашия пост преди да успеете да го редактирате, а е изпратила отговора си по темата много по късно.
Освен това цитираното от lexy21 никак не е задължително да е от същата тема.

donna написа:кой и го е дал или същата има достъп до личните ми данни

Никой потребител няма достъп до личните данни на който и да друг потлебител - такава възможност има само Админа.
donna написа:лекси видя ли ми и личните съобщентия или ще ни осведомиш , кой ги чете!
Личните съобщения могат да се отварят само от този до когото са адресирани, а кой ги чете освен адресата - ами освен него и тези, на които той разреши, след като ги отвори, или препрати.

П.П. Трябваше да посочите темата за която става въпрос
moderator
Аватар
consultant
Младши потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 08:13

Де да беше така , благодаря доживяхме и до тава .
Преди време имах пробелми с влизането написахте ми ,че някой друг влиза от мое име , оказа се накрая ,че вие проблем , след това пак имах проблеми отново не можех да влизам на лична ми изпратихте паролата само ,че тая с която влизах , а няква друга с лични данни на детето ми , нищо не ви казах тогава ,но имах едно нa ум, сега вижте какво съм написала и после ми пиишете ,че лекси била направила цитат преди да го редактирам , ми той редактиран близо час преди това ...
Благодаря , ама и да я защитавате и да не я защитавате явно ви е близка тая жена направи гафа, какво да се прави протежета ... !
donna
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Юни 2011, 09:32

Донна, ти си ми симпатична, смятам, че може да преувеличаваш. Понякога има разминаване между изпращане и подреждане на постовете, съдя и по своите съобщения, несъответствие между часовете на изпращане и отбелязания час в лекса. Освен това, какъв би бил смисълът Лекси да ти чете постовете или ЛС? Защо да се рови в живота ти, каква би била причината?
Дано да не си напрегната покрай професионалните проблеми и това да е причината да си мислиш подобни неща. Пожелавам ти приятен ден!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 09:40

Аз професионални проблеми към момента нямам , но много мразя някой да си вре носа в личните ми неща /направи ли го прошка няма, аз от своя страна не се тикам в чужди работи , държа в моите да не се тикат /, така ,че лекси да си направи сметката какви ги е свършила . Разминаване в часа няма , през един пост е и то доста след като си редактирах мнението!
donna
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Юни 2011, 09:46

Не знам, на мен ми се вижда странно и безмислено някой интелигентен и възпитан човек да се занимава с подобни неща. Пък и какво ме засяга пр. мен, кой какви ЛС пише на някого тук? Но, ти си знаеш. Може би по - късно и самата Лекси ще се включи и ще изясните нещата.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 09:48

nk7702n написа:Не знам, на мен ми се вижда странно и безмислено някой интелигентен и възпитан човек да се занимава с подобни неща. Пък и какво ме засяга пр. мен, кой какви ЛС пише на някого тук? Но, ти си знаеш. Може би по - късно и самата Лекси ще се включи и ще изясните нещата.

Щом ти се струва странно доста неща не си виждала !
donna
Старши потребител

Мнениеот tatiana.stefanova » 03 Юни 2011, 09:53

Donna,

Предвид вече регулярните ви изблици на гняв и безпочвените обвинения във форума, както и стремежа да се покажете винаги онеправдана, ще Ви отговоря следното:

1. ЛЕКС.БГ АД е администратор на лични данни и НЕ предоставя лични данни на потребителите на портала lex.bg на никого и под никаква форма, освен предвидените в закона случаи:

"13.8. ЛЕКС.БГ се задължава да не редактира или разкрива никаква лична информация за ПОТРЕБИТЕЛЯ или за ползването от него на Услугите и да не предоставя събраната информация на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:
а/ това е предвидено в настоящите Общи условия или ПОТРЕБИТЕЛЯТ е дал изричното си съгласие при регистрацията или в по-късен момент;
б/ това е необходимо за изпълнение на нормативно установено задължение на ЛЕКС.БГ;
в/ информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури;
г/ информацията относно личните данни се предоставя на служители или подизпълнители на ЛЕКС.БГ за дейности по администриране на същия и ползването на Услугите;
д/ други посочени в закона случаи."

2. Във връзка с другото ви твърдение:

"Преди време имах пробелми с влизането написахте ми ,че някой друг влиза от мое име"

Никъде не сме казвали, че някой Е влизал в профила Ви от Ваше име. Опитите на различни роботи да влязат в профили на потребители, НЕ са влизане в профил. Именно с оглед сигурността на профилите на потребителите, системата генерира съобщения и изисква въвеждането на код за сигурност след определен брой опити.

3. Във връзка с

"след това пак имах проблеми отново не можех да влизам на лична ми изпратихте паролата само ,че тая с която влизах , а няква друга с лични данни на детето ми "

Опазването на пароли за достъп до който и да било сайт е задължение, както на адмнистратора на лични данни, така и на потребителя на съотвения сайт. Изборът на парола за вход и нейната промяна също е Ваш. ЛЕКС.БГ не разполага с информация кой потребител имa деца и какви са техните лични данни.

Факт е, че за случая в който изпратихте поредното обидно писмо със заплахи,чието съдържание няма да разкрия от добро възпитание, Вие твърдяхте, че имате проблем само с достъп до личния си профил от служебен компютър и че нямате проблем с достъпа от личен такъв. Така логично възниква въпросът - къде е проблемът - в ЛЕКС.БГ или в настройки на служебния ви компютър, за които ЛЕКС.БГ не може да носи отговорност.

4. По отношение на:

"и после ми пиишете ,че лекси била направила цитат преди да го редактирам , ми той редактиран близо час преди това ...
Благодаря , ама и да я защитавате и да не я защитавате явно ви е близка тая жена направи гафа, какво да се прави протежета ... !"

Обяснението, което Ви е дал consultant е изчерпателно и никъде в него не виждам защита на когото и да било. Всеки може да прави screenshot на екрани, да прави цитати, които да поства в по-късен момент.
Макар да не сме длъжни да предоставяме информация кого от потребителите познаваме, ще Ви уведомя, че не познаваме потребител lexy.

И в кръга на забавното - ще се радвам ако някой ден отделите време и ни обясните каква е ползата от "протежета" във форум като lex.bg? Чии идеи и политики защитават те, защото не ми е известно някога ЛЕКС.БГ да е заявявал позициия, която да е в ущърб на потребителите и да е имало нужда да"протежира" някои потребители, за да си осигури "подкрепа"

И така, Donna, похвален е стремежът Ви да откривате проблеми и нередности в продуктите и услугите, които ползвате. Ние се радваме, когато комуникираме с потребители и когато те оправят градивни критики, защото това ни помага да развиваме портала. В описаните по-горе случаи обаче, не съзирам градивност. За съжаление.
tatiana.stefanova
Site Admin

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 10:00

След всички гафове ,които станаха на лекс въобще не ти вярвам!
Желателно е да ми сложиш бан , не ми пука !
Лекса към момента не е това което беше и екипа на на сайта има голям принос в това !
donna
Старши потребител

Мнениеот ykovachev » 03 Юни 2011, 10:05

Ми очевидно нищо не правя :mrgreen:
Статистически е НЕВЪЗМОЖНО всички да сме криви, само ТИ да си права.
Бъди здрава!
Последна промяна ykovachev на 03 Юни 2011, 10:41, променена общо 1 път
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 10:12

Предвид сините ти буквички какво правиш тука , смяташ ли че ме интересува кого познаваш , отговора е не ме интересува !
За лекси няма да си променя мнеието !
donna
Старши потребител

Мнениеот tatiana.stefanova » 03 Юни 2011, 18:55

Donna,

След като преминахте всякакви граници на етично поведение, Ви уведомяваме, че ако продължите да обиждате, квалифицирате и заплашвате други потребители на lex.bg, ще бъдем принудени да ограничим достъпа Ви до форума.

Форумът е място, в което всеки може да споделя мнения, чувства, да коментира, да критикува градивно, но НЕ е място за обиди. Всеки потребител има право да поства мнения, в която тема намери за необходимо. В този смисъл, не намираме за логична тезата ви, че в теми, чийто автор сте Вие, нямат право да пишат потребители, които поради някаква субективна и напълно безпочвена причина не харесвате. Ако желаете да обсъждате лични теми, или професионални казуси с определен от вас кръг от лица, то lex.bg форумът не е подходящият инструмент, с оглед неговата публичност.

Факт е, че за пореден път създадохте излишно и никому ненужно напрежение, но моля, не ползвайте силно изразената си емоционалност, като оръжие за квалификации и обиди, защото не виждам срещу кого воювате.

***във връзка с тема "Кой е прав аз или прокурора" - http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=47108&st=0&sk=t&sd=a&start=20
tatiana.stefanova
Site Admin

Мнениеот rozablue » 03 Юни 2011, 22:12

Яко е пийнала donna!
rozablue
Потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Юни 2011, 22:33

Не е пийнала, просто някой много я е ядосал извън форума и затова се случва всичко това.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 22:34

Дона не пие , извън форума няма кой да ме ядоса за сведение :D Вместо да ми пишете на лична за Бан , моля направете го , смятате ли че ми пука!
Какво да се прави лекса стана сбор на протежета ...лексито яко е ревало , след като ввъ всяка тема ,че и на лична администратора взе да ме заплашва .
ХАЙДЕ ДАВАЙ БАН , ДА ЖИВЕЯТ ПРОТЕЖЕТАТА !
Интересно какво ли толкова има в профила ми , създала съм напрежение , хайде без мен ще сте спокойни и ще ви върви по мед и масло!
Утре сутрин като се опитам да вляза искам да имам БАН!

Да допълня ако до утре сутрин нямам бан аз сама ще си залича профила , ще сте доволни нали , може да си сложите онова ЛЕКСИ в рамка и да му се радвате !
Тъкмо ще имате радост в къщи след толкова години писане тук , ще си ида а тая ЛЕКСИ големият юрист , която се прави на интересна /то друго няма при нея/ ще си остане да ви краси тука страничките .

Хайде със здраве!
donna
Старши потребител

Мнениеот namakak » 03 Юни 2011, 22:56

Донна,Съншай...Ти може да искаш много неща...
Но едно е правилното,не забелязвай кой какво прави,защото едва ли ще промени начина ти на живот.
Дори да има бан или каквото там,според теб какво ще се промени?Мисли позитивно.Мисли и от другата страна,защо някой се интересува от теб и от личните ти данни,защо си допуснала това или провокирала с нещо?!
И какво от това,че някой се е ровил в личните ти вещи?
Донна успокой се,бъди каквато си,аз съм с теб,каквото и да става :evil:
Кой тука си позволява да рови и маструбира из чужди гащи бе,не ви ли е срам?Дантела ли не сте виждали или коприна не сте усещали бе?
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 23:00

namakak, споко , на този свят няма незаменими има необходими , не съм незаменима и не си правя просто гаргара . Нямам навика да се лигавя след като съм казала ,че ще залича профила ще го направя тогава когато съм казала , назад няма!
donna
Старши потребител

Мнениеот namakak » 03 Юни 2011, 23:09

Значи има напред :wink:
Я се усмихни,че като те гледам тебе,аз направо съм в тъч спрямо твоето поведение на неотстъпчивост.Балансирай и не се предавай,защото така изглежда отстрани. :roll: Разигравай ги,да не могът да спят тая нощ ,като виновни :twisted:
Ти или те?
Кой е по-умния?
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Юни 2011, 23:13

Донна, това писаното на ЛС от Админа, си е постоянна практика, не че аз имам толкова опит в писането тук като теб, все пак съм отскоро, но при изникване на конфликти, винаги се получават такива предупреждения. И аз получих преди време. Някои познават други, хора сме, запознали са се. Защо трябва всичко да се превръща в голяма драма?
Не вярвам и Лекси да има лично негативно отношение, нито да се е оплаквала от теб. Просто ти доста гневно си започнала да я нападаш / някои неща, писани по твоята тема, ги видях късно днес/. Смятам, че си напрегната и преувеличаваш нещата, когато мине известно време, ще се чудиш дали е имало смисъл толкова да се ядосваш. Просто е безсмислено и тъпо уважаваните юристи тук да се нападат за такива неща.
Последна промяна nk7702n на 03 Юни 2011, 23:32, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 23:19

:) Вече е решено , край толкова години писане стига , не ми пука за практиката на админа, ще мине месец и ще забравите и мен и случая , но след това което се случи назад няма. За мен нещата са или черни или бели в случая са черни ,така или инъче това тука отдавна престана да бъде оня форум ,който беше и не е никава загуба за него дали аз ще съм тук или няма да съм.
donna
Старши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии