- Дата и час: 30 Яну 2025, 19:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
предложение за лекс-среща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
73 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: предложение за лекс-среща
a kakvo stana s ideata za sre6ta na 6-ti fevruari,:(
ina4e az sam "za",:)
ina4e az sam "za",:)
- law
- Младши потребител
Kogato i da se organizira soareto - broite dvama :))
- nikolayjelev
- Нов потребител
21-ви е по-добре от 6-ти.
Само дето се чудя 20-ти не е ли по-добре от 21-ви?
Петък звучи по атрактивно някак...
Само дето се чудя 20-ти не е ли по-добре от 21-ви?
Петък звучи по атрактивно някак...
- miron
Как няма да се съберем достатъчно....... напротив!!!
ДАТА?
ЧАС?
МЯСТО?
ДАТА?
ЧАС?
МЯСТО?
- indi_alex
Пишете ме и мен - артикул карфичка, един брой :-)
Дали ще сме 3 или 30, какво значение има. Аз смятам да си подаря отново един усмихнат миг от живота. Така че със сигурност ще дойда и със сигурност ще се забавлявам :-)
Подкрепям предложението за 20-ти.
Дали ще сме 3 или 30, какво значение има. Аз смятам да си подаря отново един усмихнат миг от живота. Така че със сигурност ще дойда и със сигурност ще се забавлявам :-)
Подкрепям предложението за 20-ти.
- karfi4ka
- Младши потребител
da, petak (20.02) e po-dobre, predlagam pak v "Primavera",:)
- law
- Младши потребител
Аз обаче твърдо настоявам да е 21-ви!!! Чист егоизъм - на 20-ти няма да ме има, а не мога да си позволя да пропусна една среща на Лекса -това ще разбие и без това крехката ми психика.
Тъй значи - ако се спрете на 21-ви бройте и един кот Бегемот (вече е проверено - в Примавера пускат и такива като мен, даже и без намордник)!
Тъй значи - ако се спрете на 21-ви бройте и един кот Бегемот (вече е проверено - в Примавера пускат и такива като мен, даже и без намордник)!
- Begemot
Kolegi, smiatam, 4e ne moje da propusnem prisastvieto na Begemot, taka 4e neka da e na 21.02 v Primavera,:)
- law
- Младши потребител
колеги, миналия път бях едняа от несериозните и не дойдох /по лични причини/ ,но този път - там съм много искам да се запознаем- готини сте- пишете ме в списъка, моляяяя/ ега ти изречението/
- jully
Ок, и аз склонявам за 21-ви.
Карфичка, отстапваме ли им на съботолюбивците?
За което Кота Бегемота да се приготви да престира (по) една руса (той си знае ...).
Карфичка, отстапваме ли им на съботолюбивците?
За което Кота Бегемота да се приготви да престира (по) една руса (той си знае ...).
- miron
Ицо, явно подбудителят си ти. Но за да е пълен съставът, е необходимо съучастието ми.
- bgjurist
- Потребител
Дори не смея да си помисля, че ще ми се случи нещо непредвидено....:))))
Ваша съм. Все едно дали на 20-ти или на 21-ви! Все едно дали ще сме "само" тройка или няколко х 3!!!
Последно: 21-ви ли решихме?!?!
Ваша съм. Все едно дали на 20-ти или на 21-ви! Все едно дали ще сме "само" тройка или няколко х 3!!!
Последно: 21-ви ли решихме?!?!
- Лара
С прискърбие искам да ви уведомя, че поради непознаването на ТЗ от страна на една казанлъшка съдийКА, аз ще трябва да извършвам просветителска дейност в родното си място на 20ти, а на 21-ви блажено ще похапвам от сърмичиките на мама и ще попийвам от ракийцата на тати и така до 22ри, когато отново ще се завърна в ергенското си местенце и ще бленувам нова лекс-среща. Та...този път без мен...пожелавам Ви приятно изlexване и внимавайте с бирата и с lexните жени!
Вашият Mb}|{
Вашият Mb}|{
- Mb}|{bT
За мен е въпрос на дълг да се съглася с датата 21-ви.
Аз просто не мога да допусна бегемота да изживее емоционален срив
заради нещо желано и пропуснато :-)
P.S. Ех, Коте, Котееее......как да не си поискам и аз една руса :-))
Аз просто не мога да допусна бегемота да изживее емоционален срив
заради нещо желано и пропуснато :-)
P.S. Ех, Коте, Котееее......как да не си поискам и аз една руса :-))
- karfi4ka
- Младши потребител
А-а-а-а,да питам:индианци приемате ли?Къде е "Примавера"?...И да си измиете косите!
- ИНДИАНЕЦА
73 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|