начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

предложение за лекс-среща

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: предложение за лекс-среща

Мнениеот remo » 04 Фев 2004, 20:49

След като се запознах с фотоматериалите от предишната среща ( на която за мое съжаление не успях да дойда :-( заявявам категорично, че само стихийни бедствия или непреодолими сили биха ме възпрели да се дотътря в "Примавера" - ако и да не я знам къде се намира!
Тъй като в никакъв случай не би ми се искало да се повтори изтезанието от "МОТО" - от чисто кулинарна гледна точка, изцяло разчитам на високата банкетна култура на уважаваните от мен ( и разбира се проверени в боя ) участници - 666666, мъничката карфиЧка, Лара - ( Б-о-о-о-же какви танци!!! ) и разбира се представителите на мъжкото съсловие.
До 21-ви!
remo

Мнениеот bgjurist » 04 Фев 2004, 21:52

А, Ицо такива да ги няами - подбуди всички към купон, а след ту се измъкваш по терлички. Коя е таз наша градска, коят не знаела ТЗ? И - красива ли е? И що не я доведеш и нея на купона?
bgjurist
Потребител

Re: АПК

Мнениеот ivailom » 04 Фев 2004, 23:08

da,pritejawam 4ewrnowata ot proekta, kakto i materialite ot konferenciqta za adm. prawosudie w sofiq.samo 4e na hartiq. kakwo wi interesuwa?
ivailom

Мнениеот Mb}|{bT » 05 Фев 2004, 00:27

Ми така, бгюрист - в момента правя самоволен отказ :) Въпросната е съдийка и...абе кво да ти разправям...не е истина..."търговците нямат деца" - част от нейно определение, четено в о.с.з. днес...за ква правосубектност на ЕТ да и разправям, като тя в съдебно решение пише, че прехвърлянето на търговско предприятие НЕ влече след себе си прехвърляне на права, задължения и фактически отношения...не ми се разправя, че ме яд като куче...
Mb}|{bT

Мнениеот Deyan_M » 05 Фев 2004, 10:13

Къде си се запознал с тези фотоматериали? Тук във фотогалерията ги няма:-( Ако става дума за последната среща, която се състоя в "Примавера" , то и аз бях там. Ако има някъде публикувани снимки се надявам да ме просветлите, та да мога да ги разгледам:-)
Deyan_M

Мнениеот viliana.pavlova » 05 Фев 2004, 12:47

Mili Lex-hora:)
Tai kato Majat shte shte trudi usarno po vreme na Lex-sreshtata, poemam angajimenta da rezerviram mesta.
Znachi:
1. Miasto- Primavera - na Popa, sreshtu spirkata na avtobusite
2. Data- 21.02.04-sabota
3. Kajete chas????
4. I sabiram broi na uchastnicite???
Ochakvam vlkuchvaneto vi:)))
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 05 Фев 2004, 14:10

Ами, колежке, по обичая часът е 19.00; но това не пречи да се споразумеем и по-рано.
bgjurist
Потребител

Мнениеот viliana.pavlova » 05 Фев 2004, 16:06

Ok, znachi i chasat e utochnen, 19.00 e dobre, inache e tvarde rano ,spored men:)
Sega zapochvame s broeneto:)
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот karfi4ka » 05 Фев 2004, 17:09

За бгюрист - снимките от срещата, дарлинг, са събрани в един линк. Ще трябва топло да се примолиш на галъп, за да ти го прати. То и аз мога, ама правата за разпространение той си ги държи и знам ли после за какви суми за обезщетение ще стане дума. Аз съм много богата де, ама на идеи :-)

Пък, Ице, Мъжо, мернах някъде тук из нишките, че въпросният линк със снимки ще бъде изпратен на Весето. Мен ме съмнява дълбоко, че ще го отвори от чужбина, тъй че опаковайте един файл с ципче, запечатайте го с целувка и го пускайте да пътува :-)

За срещата на 21-ви - аз вече се вписах в листата, ма нека пак да се обознача :-)
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 05 Фев 2004, 18:13

:)))))))))))))))
Няма начин този път да пропусна :))))))))))))
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Мнениеот Vese* » 05 Фев 2004, 18:54

Kalina, prava si, saita na koito sa snimkite e edin ot malkoto bylgarski saitove, koito ne mi se otvarqt tuk... no blagodarq na Mb}|{bT ni, che mi go izprati...:-)

no vi obicham i trimata - ei taka, zadochno i s mogo usmivki:-)
Vese*

Мнениеот mishoni » 05 Фев 2004, 21:40

И аз идвам! По екип!:)))) Мирон и viliana.pavlova знаят! Хи хик!
Мен ме бройте за един! Жена ми не я водя с мен щото и тя не ме води!:)))

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 06 Фев 2004, 00:30

Хехе, мислите ли, че ако пусна една жалба за бавност ще пратят на окръжния цялото дело... щото в такъв случай на 21 ви съм тук :)))
И един практически въпрос - има ли такса за жалбата за бавност?
Mb}|{bT

Мнениеот law » 06 Фев 2004, 09:39

pi6ete me i men kolegi,:)))
law
Младши потребител

Мнениеот Deyan_M » 06 Фев 2004, 10:13

Няма проблем за 21-ви, но защо решихте срещата да е именно в събота. Нали все в делнични дни ги правим.
Deyan_M

Мнениеот Deyan_M » 06 Фев 2004, 10:15

Добре де, кой е този сайт. Защо не го публикувате тук, та и ние да ги разгледаме:-(((((((((((((((
Deyan_M

Мнениеот viliana.pavlova » 06 Фев 2004, 11:29

Taka....kam 17 prebroix dosega:)
Naddavaneto prodaljava....!:)
A kolkoto do Mishoni....niama kak.......nagradata e s tejest: P
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 06 Фев 2004, 14:17

Ами, аз тугаз дъ съ бруя зъ ДВЕ места, щоту пия за двама...
bgjurist
Потребител

Мнениеот bgjurist » 06 Фев 2004, 14:21

Я ощи ТРИ МЕСТА. (т.е., 2+3=5). А относно karfi4ka, то нека ми прати снимките - обещавам да я защитаам безплатну!!! Честна дума! И обещавам и друго - заедно да изтърпяваме наказанието си за купона...
bgjurist
Потребител

Мнениеот kolega » 06 Фев 2004, 14:41

Колеги,стига вече 21-ви;21-ви......
кажете нещо по-смислено-дайте час за срещата
kolega

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии