начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

До модераторите

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

До модераторите

Мнениеот sisi19 » 10 Дек 2011, 23:01

Моля, ви оправете си сайта. Абсолютно изнервящо е да искаш да влезеш, да публикуваш и да не можеш. И това да е в продължение на 10 минути на влизане или публикация.
sisi19
Потребител

Re: До модераторите

Мнениеот TheOldMan » 10 Дек 2011, 23:58

Проблема е в твоя "телевизор". Аз нямам такива обструкции.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 11 Дек 2011, 00:07

Theoldman, наистина го има тоя проблем и при други потребители, за съжаление. При мен, при Поли и др. Не е постоянно, обаче като се появи, може цяла вечер да не успееш да влезнеш в сайта. Ту влизаш с паролата, после пишеш поста си и като решиш да го изпратиш и кликнеш на изпращане, те отхвърля и отново ти иска парола и така, докато не ти писне.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот consultant » 11 Дек 2011, 07:53

Колко пъти да напомням - изчиствайте си периодично кеша на браузера и кукитата(cookies). Това е особено препоръчително ако през един и същи браузер влизате в различни форуми базирани на phpBB, или пък влизате във форума с различни никове - отнася се както за ІЕ, така и за мозила, опера, хром. Последният е най-устойчив при описаните погоре ситуации.
moderator
Аватар
consultant
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 11 Дек 2011, 10:50

consultant написа:Колко пъти да напомням - изчиствайте си периодично кеша на браузера и кукитата(cookies). Това е особено препоръчително ако през един и същи браузер влизате в различни форуми базирани на phpBB, или пък влизате във форума с различни никове - отнася се както за ІЕ, така и за мозила, опера, хром. Последният е най-устойчив при описаните погоре ситуации.

Колкото е нужно, ама при мен патологията не е от неизпълнение на посочените по-горе указания.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот tatiana.stefanova » 11 Дек 2011, 11:25

Здравейте,

Ще помоля, някой от потребителите с подобен проблем, да изпрати скрийншот на съобщенията, които се генерират при отказа за достъп, с кратко описание на последователността на действията при опита за вход на info@lex.bg, за да бъдат анализирани от програмист.

Хубав ден.
tatiana.stefanova
Site Admin

Мнениеот Гост. » 11 Дек 2011, 13:28

Малко ме надценявате, но ако е в помощ, то след това ви съобщение http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t ... 94#p474994 се отпочнаха проблемите, които съм описала, неведнъж, тук http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t ... 48#p477448
Трудно влизам в сайта, макар паролата да ми е запаметена и никога до сега да съм нямала такъв проблем.
Когато все пак успея да вляза, отварям диалоговия прозорец( понякога, за да се отвори многократно ме връща да въведа парола за вход), в който пиша мнението си, когато натисна изпрати ме връща в началната страница и ми иска отново парола- въвеждайки я, установявам, че отново ме е върнало в диалоговия прозорец, който е празен, защото не е съхранил написаното преди минута, и трябва отново да въвеждам мислите си.
Това многократно, но не ежедневно. Има дни в които не се появява този технически феномен.
Не, че пиша нещо съществено и загубата ще е фатална за идния ден, но е изнервящо( това не е проблем от технически характер и не взимайте предвид).
Гост.
Старши потребител

Мнениеот tatiana.stefanova » 11 Дек 2011, 14:43

Благодаря, Poli_g.
Без да съм it специалист, многократното "изхвърляне" от сайта е резултат на прекъсната активна сесия. Причини може да са: изтичане на сесия (60 минути от първоначалното влизане в сайта), непостоянна интернет свързаност (ако по време на писане във форума, прекъсне макар и за кратко връзката към интернет и ползвате динамични IP адреси).
Наш програмист ще симулира тестови потребителски сесии в следващите няколко дни, за да установи причината и да я отстрани, в случай че е в администрираната от нас система.
tatiana.stefanova
Site Admin

Назад към Общи дискусии