начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Адвокат по наследствено право!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Адвокат по наследствено право!

Мнениеот zillius » 05 Яну 2012, 12:33

Моля за помощ!Търся добър адвокат в София по наследствено право,относно много заплетен казус.Касае се за майка ми ,която е наследница на баща си ,заедно с втората му съпруга.Втората жена на покойния ми дядо е много коварна и по всякакъв начин пречи на майка ми за осъществяване на делба на иначе апетитния имот с две построени къщи на него!Наистина ,ако може някой да ми(и) помогне ще съм благодарен!
zillius
Нов потребител

Re: Адвокат по наследствено право!

Мнениеот evtimov81 » 05 Яну 2012, 13:10

Начинът, по който е зададен вашият въпрос не е достатъчно конкретизиран. Затова ще вървя от общото към частното с надеждата да ви помогна.
Ако имотът на вашият покоен дядо е придобит по време на брака му с втората му съпруга, то след неговата смърт тя наследява половината от този имот по право, като обща съпружеска собственост, а останалата половина се разпределя по равно между неговите (на дядови) наследници. А в този случай това са неговата втора съпруга (разбира се ако има официален брак с нея) и вашата майка. Или казано на кратко вашата майка може да предяви претенции към 1/3 от въпросното недвижимо имущество.
За да можем да ви бъдем по полезни нашият екип ви предлага да ни пишете на ЛС
Последна промяна consultant на 05 Яну 2012, 17:11, променена общо 1 път
Причина: непозволена реклама
evtimov81
Младши потребител

Мнениеот Melly » 05 Яну 2012, 13:38

zillius написа:Моля за помощ!Търся добър адвокат в София по наследствено право,относно много заплетен казус.Касае се за майка ми ,която е наследница на баща си ,заедно с втората му съпруга.Втората жена на покойния ми дядо е много коварна и по всякакъв начин пречи на майка ми за осъществяване на делба на иначе апетитния имот :idea: с две построени къщи на него!Наистина ,ако може някой да ми(и) помогне ще съм благодарен!

:lol: :lol: :lol:
evtimov81 написа:За да можем да ви бъдем по полезни нашият екип ви предлага да се свържете с нас на тел- ....................
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот teogeo » 05 Яну 2012, 16:22

.
Последна промяна teogeo на 05 Яну 2012, 19:17, променена общо 1 път
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот consultant » 05 Яну 2012, 17:13

teogeo написа:Нашият екип се чуди също - има ли в този форум модератори?

Има, де! Но не сме служба "Бърза помощ" все пак! 8)
moderator
Аватар
consultant
Младши потребител

Назад към Семейни казуси