начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Заплахите на Глобул

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Заплахите на Глобул

Мнениеот mihi6 » 20 Апр 2012, 00:05

И аз имам проблем с "Глобул". Не бях платила 3 месеца месечните такси, отивам да платя и те ми казаха, че вече ми е взет номера и дължа 430 лв. ( неустойките до края на договора). Намерих си договора и какво да видя, от всички данни, само ЕГН-то ми е вярно и няма точка, че при не плащането на еди колко си сметки ти взимат номера. Не получавах никакви писма, мислех че проблема е в пощата, но не е,защото служителката в офиса на "Глобул" е написала грешен адрес, който дори не е в моя град.Да не казвам и че и постоянния адрес ми е сгрешен, а уж гледат данните от личната карта и я преснимат. Подадох жалба в КЗП, но нямам отговор от там. Не знам дали има смисъл да подам жалба в офис на оператора. Но и другото е, като си платя дължимата сума, да не се получи после пак да платя до края на договора, и хоп автоматично се подписва договора и аз пак да плащам. А не искам да ми идват писма, че ще ме съдят и някакви подобни. :(
mihi6
Нов потребител

Re: Заплахите на Глобул

Мнениеот seamaster » 29 Май 2012, 22:37

Ако все още имате възможност, незабавно се отървете от тези пиявици...
Е-магазин за мъжки и дамски часовници - Repligium.com
seamaster
Нов потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии