начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Относно Регистъра на вписаните адвокати

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Относно Регистъра на вписаните адвокати

Мнениеот forte_dei_marmi » 17 Юли 2012, 00:22

Бихте ли ме информирали дали има промени в условията за достъп до този регистър.Преди имаше възможност с клипване върху името на търсения адвокат да се получи информация дали е практикуващ,отстранен - за какъв период,телефони и адрес на канторите.
forte_dei_marmi
Нов потребител

Re: Относно Регистъра на вписаните адвокати

Мнениеот Ivailo5rov » 17 Юли 2012, 09:16

преди да зададете този въпрос не проверихте ли? :wink:
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот forte_dei_marmi » 17 Юли 2012, 17:21

Да проверих.Току-що също.Информацията е,че адвокатите, между които искам да избера са действащи,но няма данни в регистъра за тях.И все пак благодаря,че ме провокирате да продължавам с опитите :) Ще се отнеса с голяма благодарност,ако някой може да ми помогне с информация относно регистъра.
forte_dei_marmi
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 17 Юли 2012, 17:37

Възможно е да не търсите правилно.
Възможно е и да не са адвокати ( защото всички правоспособни адвокати са вписани по презумпция там).
Възможно е да има промяна в имената им, която да не е отразена.
Изобщо алтернативи да искате, но от личен опит, като знам, какво пише за мен там- данните им са далеч от реалността.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот forte_dei_marmi » 17 Юли 2012, 20:14

Много Ви благодаря за отделеното време.Успях да вляза през партиди.Преди беше възможно направо от Регистър =>колегия =>име=>с клип в/у името се отваряше партида,което е по-удачния начин за потребителите -поне според мен.Още веднъж Ви благодаря за отзивчивостта.
forte_dei_marmi
Нов потребител

Назад към Общи дискусии