начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Ценоразпис на юридическите услуги

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ценоразпис на юридическите услуги

Мнениеот fragend » 24 Юли 2012, 16:18

Здравейте,
може ли някай да ми помогне да намеря информация за цените на различните юридически услуги?

По-специално ме интересуват следните цени:

Изготвяне на жалба до Адм Съд за спор по недв. имущество, без явяване на самото дело.
Участие в делото образувано в резултат на така подадената жалба (виж по-горе) и евентуално отсрочени дела.
Жалба да Прокуратурата срещу друго държавно учреждение

Известно ми е, че всичко е предмет на свободно договаряне, но знам, че има тарифа (от.... до.... лева), която ориентира нуждаещите се от правна защита за какви разходи горе-долу следва да се подготвят при влизане в подобен спор.

Надявам се на бърз и компетентен отговор

Поздрави / фрагенд
fragend
Младши потребител

Re: Ценоразпис на юридическите услуги

Мнениеот huukuu » 24 Юли 2012, 16:26

http://www.lawyer.free.bg/tarifa.htm

Наредба № 1 от 9.07.2004 г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения
huukuu
Младши потребител

Re: Ценоразпис на юридическите услуги

Мнениеот fragend » 25 Юли 2012, 00:10

Благодаря за информцията!
fragend
Младши потребител

Назад към Общи дискусии