начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

НЕИЗПЪЛНЕНИ ДОГОВОРНИ АНГАЖИМЕНТИ ОТ СТРАНА НА АДВОКАТ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НЕИЗПЪЛНЕНИ ДОГОВОРНИ АНГАЖИМЕНТИ ОТ СТРАНА НА АДВОКАТ

Мнениеот diana_64 » 31 Юли 2012, 18:49

Здравейте!
Моля ви за съвет относно следната ситуация:Преди около 2 мес.възложих на адвокат да проучи документите около дело(във връзка с имотен спор),спечелено от моя свекър(понастоящем покойник) и да направи необходимото,за привеждането на решението на съда в действие.Отношенията ми с адвоката са оформени чрез договор и заплатих предварително договореното възнаграждение в размер на 200 лева.
Преди няколко дни,адвокатът ми се обади по телефона(живеем в различни градове) и ме уведоми,че "не може да направи нищо,понеже всичко е много заплетено".Отказва да ми върне заплатената сума.
Не трябва ли да си получа обратно парите,при положение,че договорената услуга не е извършена?
Какво мога да предприема в този случай?
Предварително благодаря за отзивчивостта!
diana_64
Нов потребител

Re: НЕИЗПЪЛНЕНИ ДОГОВОРНИ АНГАЖИМЕНТИ ОТ СТРАНА НА АДВОКАТ

Мнениеот Гост. » 31 Юли 2012, 19:34

Кажете името на колегата.
Гост.
Старши потребител

Назад към Общи дискусии